Είναι πιο γρήγορο, πιο οικολογικό, υπακούει σε προφορικές εντολές και «μιλάει» ελληνικά.  Η Αpple παρουσίασε το νέο iΡhone 3GS φιλοδοξώντας να μεγαλώσει και άλλο την  απόσταση που τη χωρίζει από τους ανταγωνιστές της.

Tο νέο IPhone 3GS μπορεί να χαρακτηριστεί με λίγες λέξεις: “ακριβότερο, με ελληνική υποστήριξη και με εργαλεία για κατασκόπους” !

Νέα χαρακτηριστικά:

– Ψηφιακή πυξίδα
–  Φωνητικές  εντολές.
– Δυνατότητα “αντιγραφής/επικόλλησης”
–  Λειτουργία μέτρησης απόστασης

Βελτιώσεις:

– Ενσωματωμένη υποστήριξη Ελληνικών (μεταξύ των 32 γλωσσών).
– 3MB κάμερα.
– Ταχύτερο έως και 2 φορές !


Και η αμφιλεγόμενη λειτουργία:
Το νέο iΡhone θα προσφέρει στο χρήστη του τη δυνατότητα μέσω του google maps, να εντοπίζει το κινητό του. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διφορούμενη καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς ώφελος του κατόχου (σε περίπτωση κλοπής, απώλειας κλπ) ή εις βάρος της ιδιωτικότητας και προσωπικών δεδομένων του (εντοπισμός της θέσης του κατόχου από τον εργοδότη του κ.ά.).

Οι χρήστες του iΡhone και του iΡod Τouch ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ σε λιγότερο από έναν χρόνο η Αpple πούλησε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο αντίτυπα από τις 50.000 εφαρμογές που διατίθενται για το iΡhone. Στις ΗΠΑ το iΡhone 3GS θα κοστίζει 199 δολάρια στην έκδοση των 16 GΒ και 299 στην έκδοση των 32GB.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment