Web hosting άρθρο της DNHOST στο Website Planet
To
Website Planet είναι ένα από τα πιο δημοφιλή, έγκυρα και μεγαλύτερα site στο κόσμο με review και αναλύσεις υπηρεσιών και προϊόντων που αφορούν την online παρουσία. Στην DNHOST παρακολουθούμε πάντα με ενδιαφέρον την αρθρογραφία τους και τις χρήσιμες προτάσεις και review τους για νέες υπηρεσίες και digital εργαλεία.

Φυσικά λοιπόν χαρήκαμε εξαιρετικά όταν λάβαμε το email που μας ζητούσε να μιλήσουμε για το αντικείμενο που αγαπάμε περισσότερο στην DNHOST. Το Web Hosting!
Δώσαμε λοιπόν τις ερωτήσεις στον CEO μας Γιάννη Φαραζούμη και σήμερα μπορείς να διαβάσεις το αναλυτικό άρθρο της Website Planet με τις προσθήκες μας αλλά και τη γνώμη άλλων καταξιωμένων expert από τις ΗΠΑ, Τσεχία, Πολωνία, Ρωσία, Χιλή και όλο το κόσμο.

Ευχαριστούμε τη Website Planet και τον Predrag Vlatkovic για την πρόσκληση και την τιμή που μας έκανε και υποσχόμαστε πως θα είμαστε πάντα κοντά σου με όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του Web Hosting και χρήσιμες συμβουλές για να απογειώσεις την online παρουσία σου.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment