Κατοχύρωσε ευρωπαϊκό domain

Είσαι έτοιμος να χαράξεις την ευρωπαϊκή πορεία του site, του e-shop ή της επιχείρησής σου; Τότε το .eu είναι η ιδανική επιλογή για να συστηθείς να εδραιωθείς στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Με συνεχή παρουσία στο web από το 2005 τα .eu, και η ελληνική τους κατάληξη .ευ, δεν εκπροσωπούν απλά μια χώρα αλλά μια ολόκληρη ήπειρο. Για να μπορέσεις και εσύ σήμερα να απευθυνθείς σε μία αγορά 450 εκατομμυρίων πολιτών με domain names που ήδη αναγνωρίζουν και  εμπιστεύονται.

Ας δούμε όμως γιατί οι ευρωπαϊκές καταλήξεις είναι η ασφαλέστερη και ιδανική επιλογή για να βγεις online ή να επεκτείνεις το portfolio των domain που θα θωρακίσουν την επιχείρησή σου.

ΑΙ έλεγχος κατοχύρωσης .eu domain

Οι scammer και οι κάθε λογής ηλεκτρονικοί απατεώνες λατρεύουν να κατοχυρώνουν domains για να αποστείλουν τις spam ηλεκτρονικές τους καμπάνιες, να διαμοιράσουν malware με κακόβουλο λογισμικό ή να αποκτήσουν με fishing τεχνικές πρόσβαση στους κωδικούς σου.

Για αυτό και η EURid, το ευρωπαϊκό μητρώο κατοχύρωσης .eu, έχει σε λειτουργία το APEWS που αξιοποιώντας Α.Ι. τεχνολoγία εμποδίζει την κατοχύρωση domain που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα. Το σύστημα ελέγχει όλα τα ευρωπαϊκά domain, πριν κατοχυρωθούν, για να εντοπίσει ύποπτες κατοχυρώσεις με βάση την data base του και ένα εξειδικευμένο μοντέλο αξιολόγησης & third party indicators.

Με αυτό το τρόπο μπορεί να αφαιρέσει αυτόματα domain που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κακόβουλα πριν ακόμη ενεργοποιηθούν. Έτσι διασφαλίζει όχι μόνο πως οι scammers δε θα επιλέξουν εξ αρχής να στοχεύσουν site με ευρωπαϊκά domain αλλά και πως οι επισκέπτες σου θα νιώθουν ασφάλεια πως βρίσκονται σε ένα website που έχει περάσει από ενδελεχείς έλεγχους ασφαλείας.

Πλεονεκτήματα χρήσης .eu domain

Εκτός όμως της ασφάλειας, οι καταλήξεις .eu και .ευ ξεχωρίζουν και για τους παρακάτω λόγους:

Αναγνωρισιμότητα: Χιλιάδες site & eshop ήδη χρησιμοποιούν τις ευρωπαϊκές  καταλήξεις και με αυτό το τρόπο δίνουν ένα τεράστιο πλεονέκτημα στο site σου που αυτόματα γίνεται μέλος της μεγάλης οικογένειας των αξιόπιστων online website που έχει εμπιστευτεί το ευρωπαϊκό κοινό.

Αξιοπιστία: Οι ενδελεχείς έλεγχοι ταυτοποίησης το ευρωπαϊκού μητρώου EURid, διασφαλίζουν πως οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν τα .eu & .ευ είναι πολίτες ή δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαθεσιμότητα Καταλήξεων: Αν το domain που αναζητείς δεν είναι πλέον διαθέσιμο, τα ευρωπαϊκά domain σου προσφέρουν την ευκαιρία να κατοχυρώσεις σήμερα την κατάληξη με την οποία πραγματικά θες να προσεγγίσεις το online κοινό σου ή κάποια παρόμοια.

Προστασία του brand name σου: Η κατοχύρωση όλων των διαθέσιμων καταλήξεων του brand name της επιχείρησής σου σε διασφαλίζει απέναντι στον ανταγωνισμό και σε προστατεύει από εμπλοκή σε δικαστικές διαμάχες με τρίτους στο μέλλον για την απόκτηση τους.


Στην DNHOST μπορείς να κατοχυρώσεις όποιο ευρωπαϊκό domain επιθυμείς και να αξιοποιήσεις
την προσφορά .eu & .ευ ,για να βάλεις τα online όνειρα σου σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Γι αυτό μη χάνεις χρόνο και κατοχύρωσε το ευρωπαϊκό διαβατήριο του website σου με μόνο 3.90€ έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment