Tag

internet marketing

Browsing

αύξηση πωλήσεων στο e-shop σας
Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η περιγραφή ενός προϊόντος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Όταν λοιπόν γράφετε την περιγραφή των προϊόντων σας, δεν αρκεί μια απλή, ξερή παρουσίαση των τεχνικών του χαρακτηριστικών αλλά θα πρέπει να το κάνετε επιθυμητό ακόμη και αναγκαίο στον χρήστη!

Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Απαντώντας σε emails πολλών πελατών μας, θα θέλαμε κι απ’ το blog μας, να σας συστήσουμε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να φέρετε κόσμο στο website σας. Θέλω να διαφημίσω και να προωθήσω το site μου στο internet. Τι να κάνω; 1) Kάνε εγγραφή στο Google Adwords, έχει άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα. Ζήτησέ μας ένα Δωρεάν κουπόνι διαφήμισης στο support [at] dnhost.gr. 2) Διαφημίσου μέσα από το δίκτυο του http://buysellads.com. Εκεί καθορίζεις τα sites/blogs όπου θα εμφανιστεί η διαφήμισή σου και το ποσό που θέλεις να δαπανήσεις. Επίσης μπορείς να αξιοποιήσεις και την κίνηση στο site σου, προβάλλοντας διαφημίσεις από το δίκτυο του buysellads.com. 3) Μπορείς να φτιάξεις το banner σου με χαμηλό κόστος στα παρακάτω sites: http://www.rightbanners.com/portfolio.html http://www.20dollarbanners.com/pricing 4) Kάνε μια Σελίδα στο Facebook (FB Page) από τη διεύθυνση http://www.facebook.com/pages/create.php. Πλέον η Επαγγελματική/Μ.Κ.Ο. Σελίδα στο Facebook, απέκτησε τα χαρακτηριστικά των κανονικών προφίλ χρηστών και μπορεί να αλληλεπιδρά…

Το video που θα παρακολουθήσετε με τίτλο “The Wilderness Downtown” είναι ένα νέο είδος μουσικο-οπτικού διαδραστικού πειράματος που χρησιμοποιεί τον Google Chrome για να δημιουργήσει μια άκρως προσωποποιημένη αλλά και προσωπική εμπειρία για τον χρήστη.