Απαντώντας σε emails πολλών πελατών μας, θα θέλαμε κι απ’ το blog μας,
να σας συστήσουμε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας για να φέρετε κόσμο στο website σας.

Θέλω να διαφημίσω και να προωθήσω το site μου στο internet. Τι να κάνω;

1) Kάνε εγγραφή στο Google Adwords, έχει άμεσα και στοχευμένα αποτελέσματα. Ζήτησέ μας ένα Δωρεάν κουπόνι διαφήμισης στο support [at] dnhost.gr.

2) Διαφημίσου μέσα από το δίκτυο του http://buysellads.com. Εκεί καθορίζεις τα sites/blogs όπου θα εμφανιστεί η διαφήμισή σου και το ποσό που θέλεις να δαπανήσεις. Επίσης μπορείς να αξιοποιήσεις και την κίνηση στο site σου, προβάλλοντας διαφημίσεις από το δίκτυο του buysellads.com.

3) Μπορείς να φτιάξεις το banner σου με χαμηλό κόστος στα παρακάτω sites:
http://www.rightbanners.com/portfolio.html
http://www.20dollarbanners.com/pricing

4) Kάνε μια Σελίδα στο Facebook (FB Page) από τη διεύθυνση http://www.facebook.com/pages/create.php. Πλέον η Επαγγελματική/Μ.Κ.Ο. Σελίδα στο Facebook, απέκτησε τα χαρακτηριστικά των κανονικών προφίλ χρηστών και μπορεί να αλληλεπιδρά με τους χρήστες και με άλλες Facebook Pages.

Διάβασε για τις αλλαγές που έγιναν και τις νέες δυνατότητες στις Facebook Pages/Σελίδες στο blog της dnhost και άρθρα για το πως να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Facebook:
4 πλατφόρμες που πρέπει να έχετε για τη Facebook Σελίδα σας

21 Δημιουργικοί τρόποι για να αυξήσετε το κοινό της Σελίδας σας στο Facebook

5) Kάνε λογαριασμό στο Twitter και ανέπτυξε επαφή με υπάρχοντες πελάτες/χρήστες σου αλλά και χρήστες με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, στους οποίους αλλιώς δε θα είχες δυνατότητα επικοινωνίας. Ιδέες για το πως να χρησιμοποιήσεις δημιουργικά το Twitter θα βρείς εδώ και φυσικά μπορείς να ψάξεις στην Google για “how to promote website with Twitter” ή παρόμοιες φράσεις:

http://www.toprankblog.com/2010/05/5steps-twitter-marketing-strategy/

Μπορείς να αναζητήσεις χρήστες με βάση συγκεκριμένες λέξεις (tags) από το http://listorious.com/

6) Κάνε το δικό σου blog και αντάλλαξε links με άλλους webmasters, για να φέρεις περισσότερη κίνηση στο site σου.

7) Ψάξε στο Google για άρθρα από δημοφιλή sites, σχετικά με την προώθηση και διαφήμιση website στο internet αναζητώντας για πχ how to promote your site, how to advertize your website online, how to promote your business online κλπ.

Θα βρείς πολύ ενδιαφέροντα άρθρα όπως τα παρακάτω που προτείνουν αποτελεσματικούς τρόπους για διαφήμιση και προώθηση του website σου στο internet με χρέωση ή και δωρεάν!
http://www.dailyblogtips.com/7-ways-to-promote-your-site-with-a-bit-of-money/
http://www.wilsonweb.com/articles/checklist.htm (37 Ways to Promote Your Website)
http://www.youthedesigner.com/2007/10/01/25-ways-to-promote-your-website-or-blog/

Αν κάποιος αναγνώστης έχει να προτείνει και άλλη κίνηση για Δωρεάν ή Επί πληρωμή προώθηση και διαφήμιση site στο internet, είναι ευπρόσδεκτος να την προσθέσει μέσα από τα σχόλια.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

1 Comment

  1. Ο ρόλος των social media στην προβολή ενός προϊόντος είναι πλέον πολύ σημαντικός…

Write A Comment