skype msn
To τέλος του MSN Messenger είναι θέμα λίγων μηνών. Η Microsoft θα μεταφέρει όλους τους χρήστες του MSN Messenger στο Skype από τις αρχές του 2013 και θα τερματίσει τη διάθεση και την υποστήριξη του θρυλικού Messeger της.

 

Tέλος εποχής για τον Live Messenger

 

Με αυτή την κίνηση η Microsoft θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στο να κάνει ακόμη δημοφιλέστερο το Skype, το οποίο εξαγόρασε πριν από 18 μήνες για 8,5 δισ. δολάρια. Παράλληλα αφού ο αριθμός των χρηστών του Live Messenger μειώνεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, ενώ αντίθετα αυξάνονται όσοι προτιμούν το Skype για να ανταλλάσσουν γραπτά μηνύματα, η κίνηση αυτή είναι πολύ σωστή.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο Skype 6.0 που επιτρέπει chat με τις επαφές σε Live Messenger και όχι μόνο.

Η σύνδεση με οποιοδήποτε λογαριασμό Hotmail και MSN στο Skype 6.0 θα μεταφέρει αυτόματα όλες τις επαφές του Messenger στο Skype και έτσι δε θα χρειάζεται να κάνετε backup ή export τις επαφές σας.

Με περίπου 280 εκατομμύρια χρήστες να χρησιμοποιούν το Skype και πολλά εκατομμύρια χρήστες να είναι έτοιμοι για τη μετάβαση από το MSN Messenger στο Skype, το μέλλον της Microsoft στο πεδίο της επικοινωνίας είναι και πάλι ελπιδοφόρο.

Πιστεύω ότι όλοι οι ενεργοί χρήστες του Live Messenger θα επιλέξουν το Skype για την επικοινωνία τους, σε όλες τις συσκευές τους, επειδή η διαδικασία μετάβασης στο Skype είναι πανεύκολη και το Skype συνδέεται ήδη με το Facebook, τρέχει σε PC, Mac, iPhones, Android συσκευές, στο Windows Phone 8 και στο νέο Surface με Windows RT.

 

Σας αρέσει αυτή η εξέλιξη; Θα μεταβείτε στο Skype; Αφήστε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

6 Comments

  1. διμιτρα Reply

    μπορω να επαναφερω τις χαμενες επαφες μου και πως?

  2. λυσσεας ηλιας Reply

    ειχα messenger και skype και με την ενωση εχασα τις επαφες απο το messenger τι γινεται;;

Write A Comment