Η Google προσκαλεί τους Έλληνες φοιτητές και καθηγητές στο Online Marketing Challenge, ένα διαγωνισμό μάρκετινγκ και διαφήμισης για τη σύγχρονη επιχείρηση στο internet.

Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν έχουν την πιθανότητα για ένα ταξίδι στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Mountain View της Καλιφόρνια. Ο παγκόσμιος διαγωνισμός αποτελεί μία ιδανική πρόκληση κι ευκαιρία για τους Έλληνες φοιτητές να διαγωνιστούν διεθνώς στους τομείς του μάρκετινγκ, διοίκησης επιχειρήσεων, διαφήμισης και νέων τεχνολογιών, να κερδίσουν πολύτιμη εμπειρία για την ελληνική αγορά αλλά και την ευκαιρία να αναδείξουν παγκοσμίως τις ικανότητές τους.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται υπό πραγματικές συνθήκες αγοράς: Οι φοιτητές, χωρίζονται σε ομάδες, έχουν στη διάθεσή τους πίστωση 146 € (200 $) ανά ομάδα σε ένα λογαριασμό Google AdWords στον οποίο τους παρέχεται πρόσβαση και μέσα σε χρονικό διάστημα τριών (3) εβδομάδων θα πρέπει να καταρτίσουν και να υλοποιήσουν μία επιτυχημένη διαφημιστική εκστρατεία για μία πραγματική μικρομεσαία εταιρεία , όπως καλή ώρα η dnHost 🙂 της επιλογής τους.

To Google AdWords, είναι ένα εργαλείο online διαφήμισης της google, με το οποίο επιτυγχάνεται προβολή στο Google και το δίκτυο διαφήμισής του με κριτήριο το σε ποιές αναζητήσεις χρηστών θέλει ο διαφημιζόμενος να προβάλλεται η διαφήμισή του.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ανεξάρτητους ακαδημαϊκούς ανά τον κόσμο και την Google και οι παγκόσμιοι νικητές θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο.

Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης επιθυμεί να συμμετάσχει και οι καθηγητές θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή για την τάξη τους.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 10 Ιουνίου 2011, ενώ οι εγγραφές των συνεργαζόμενων καθηγητών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 21 Απριλίου του 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό αλλά και την υποβολή υποψηφιότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο website του Google Online Marketing Challengehttp://www.google.com/onlinechallenge/index.html

Εάν είστε καθηγητής ή φοιτητής και ενδιαφέρεστε να επιλέξετε την dnhost για διαφήμιση, θα είναι χαρά μας και μπορείτε να μας ενημερώσετε σχετικά! Ο τομέας στον οποίο δραστηριοποιούμαστε είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός και άρα θα αποτελέσει ένα πολύ ενδιαφέρον πεδίο εξάσκησης για σας.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

2 Comments

  1. Προώθηση ιστοσελίδων Reply

    Εξαιρετική η ενέργεια αυτή της Google, βοηθά στην αναβάθμιση του online marketing και ταυτόχρονα κάνει involved τους χρήστες με το προιόν της, win-win situation.

  2. Σαλματάς Γιώργος Reply

    Πολύ καλό post ενημέρωσης. Να σημειωθεί ότι το Online Marketing Challenge διεξάγεται για 4η φορά. Οι φοιτητές μπορούν να τρέξουν καμπάνιες στη δική τους γλώσσα αλλά τα reports πρέπει να υποβληθούν σε προκαθορισμένες γλώσσες (μια απο αυτές η αγγλική, δεν περιέχονται τα ελληνικά).

Write A Comment