Βρες το ευρωπαϊκό domain της επιχείρησής σου.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να συστήσεις την επιχείρηση σου σε μια αγορά 27 κρατών μελών και να διευρύνεις δυναμικά το πελατολόγιο σου;

Mε παρουσία από το 2005, τα .eu domain είναι από τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις παγκοσμίως και αποτελούν το ευρωπαϊκό διαβατήριο του website σου για την αγορά των πάνω από 450 εκατομμυρίων πολιτών της Ευρώπης.

Στο σημερινό μας άρθρο θα σου παρουσιάσουμε όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης των ευρωπαϊκών domain που εκδίδει το μητρώο της EURid ώστε να έχεις όλα τα δεδομένα που χρειάζεσαι για να φτάσει το website σου στην κορυφή και της Ευρώπης.

Αναγνωρισιμότητα

Χιλιάδες site και eshop επιχειρήσεων και οργανισμών χρησιμοποιούν ήδη τα .eu domain και έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του ευρωπαϊκού κοινού τους. Με την κατοχύρωση και χρήση του .eu γίνεσαι μέλος της μεγάλης οικογένειας των αναγνωρισμένων ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Με αυτό το τρόπο οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σου αναγνωρίζουν πως έχουν επισκεφθεί μια αξιόπιστη ιστοσελίδα και συνδέσουν της επιχείρησή σου με καταξιωμένα brand της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Αξιοπιστία

Οι έλεγχοι ταυτοποίησης που πραγματοποιεί η EURid είναι εξαιρετικά αυστηροί και διασφαλίζουν πως οι ιδιώτες και οι επιχειρήσεις που κατοχυρώνουν .eu domain είναι πολίτες ή δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου αφού υπογραμμίζει την αξιοπιστία τους και πιστοποιεί το πλαίσιο λειτουργίας τους με βάση το ευρωπαϊκό δίκαιο και τους αυστηρούς κανόνες προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR) που ισχύουν εντός της ΕΕ.

Διαθεσιμότητα Καταλήξεων

Τα ευρωπαϊκά domains ( .eu / .ευ / .ею) προσφέρονται και στις 24 επίσημες γλώσσες των κρατών μελών της ΕΕ.

Έτσι σου δίνουν την ευκαιρία να κατοχυρώσεις καταλήξεις που πλέον δεν είναι διαθέσιμες ή που ταιριάζουν με στον τρόπο που θέλεις να προσεγγίσεις το ευρωπαϊκό κοινό σου. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να μπεις σήμερα στο site της DNHOST και να αναζητήσεις τις νέες ευρωπαϊκές καταλήξεις που θα απογειώσουν την ιστοσελίδα σου.

Προστασία Brand Name

Η διασφάλιση του brand name μιας αναγνωρισμένης επιχείρησης ή ενός οργανισμού που κάνει τα πρώτα του βήματα, περνάει μέσω της κατοχύρωσης των ευρωπαϊκών καταλήξεων που μπορούν να συνδεθούν με αυτό.

Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να εμπλακείς σε δικαστικές διαμάχες με τρίτους που θα έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να κατοχυρώσουν τις ευρωπαϊκές καταλήξεις του brand σου ή συναφείς με αυτό καταλήξεις.

Προβολή μέσω .eu Web Awards

Το .eu Web Awards  που διοργανώνει η EURid είναι η μεγάλη ευκαιρία ώστε το website σου να φτάσει στις οθόνες όλης της Ευρώπης, χωρίς διαφημιστικό budget.

Κάθε χρόνο site που χρησιμοποιούν .eu domain διαγωνίζονται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες και ψηφίζονται από Ευρωπαίους πολίτες που συμμετέχουν στην ευρωπαϊκή γιορτή των domain. Έχεις λοιπόν τη δυνατότητα να προβάλλεις το site σου εντελώς δωρεάν και την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά βραβεία και αναγνώριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Ένδειξη περιβαλλοντικής συνείδησης (EMAS Certified)

Η περιβαλλοντική ευθύνη των επιχειρήσεων εκτός από συνειδητή επιλογή είναι πλέον και παράγοντας που διαμορφώνει τη στάση του κοινού απέναντι στην επιχείρηση σου.

Η EURid είναι πιστοποιημένη με EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) και αξιολογεί, καταγράφει και βελτιστοποιεί το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα. Για να μπορέσεις να εντάξεις μαζί με .eu domain και έναν ακόμη ισχυρό σύμμαχο στην ανάδειξη της περιβαλλοντικής ατζέντας της επιχείρησης σου.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύουμε πως τα .eu domains είναι το ευρωπαϊκό διαβατήριο της επιχείρησης σου για την ευρωπαϊκή αγορά και την επέκταση του κύκλου εργασιών σου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αν έχεις απορίες ή σχόλια μη διστάσεις να τα μοιραστείς μαζί μας στα comment και θα χαρούμε να σε δούμε να χαράζεις την ευρωπαϊκή πορεία της δικής σου επιχείρησης.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment