νέα Top Level Domains
.PHOTOS, .SHOES, .RECIPES, .CAB, .LIMO, .CAREERS, .DOMAINS
διαθέσιμα από σήμερα για κατοχύρωση.


Γιατί .PHOTOS;

Όποιος ασχολείται ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά, πωλεί ή απλά απολαμβάνει φωτογραφικές εικόνες μπορεί να προβάλλει και να μοιραστεί το πάθος του για τη φωτογραφία στο διαδίκτυο με ένα .PHOTOS domain.



Γιατί .SHOES;

Αυτό το όνομα χώρου αποτελεί μία εκπληκτική διεύθυνση ιστού για έμπορους λιανικής πώλησης υποδημάτων, σχεδιαστές, κατασκευαστές, χονδρέμπορους ακόμη και bloggers μόδας. Δεν έχει σημασία η ειδικότητά σας στα παπούτσια, ανδρικά, γυναικεία ή παιδικά, γόβες στιλέτα ή στρωτά, υποδήματα χορού ή εργασίας – το .SHOES είναι το δικό σας μέρος στο διαδίκτυο.



Γιατί .RECIPES;

Είναι η προφανής επιλογή για σεφ, bartenders, λάτρεις του φαγητού, διατροφολόγους, παραγωγούς τροφίμων, παντοπωλεία και για οποιονδήποτε έχει πρωτότυπες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε κάτι αξέχαστο, είτε είναι φαγητό, ποτό ή γλυκό!



Γιατί .CAB;

To .CAB είναι μια νέα κατάληξη για εταιρείες ή επαγγελματίες ταξί, εφαρμογές (apps) μετακίνησης και κάθε άλλη επιχείρηση που βρίσκεται εν κινήσει. Διευκολύνετε τους πελάτες να θυμούνται τη διεύθυνση web σας την επόμενη φορά που θα βρίσκονται σε κάποιο κοντινό αεροδρόμιο!

 



Γιατί .LIMO;

To .LIMO παρέχει μια άμεσα αναγνωρίσιμη διεύθυνση ιστοσελίδων για εταιρείες ενοικίασης λιμουζίνας, σοφέρ, εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων και υπηρεσίες θυρωρείου που διαχειρίζονται τη μεταφορά προσώπων ή μικρών ομάδων προσωπικοτήτων.

 



Γιατί .CAREERS;

Είναι ιδανικό για επαγγελματίες σταδιοδρομίας, κυνηγούς ταλέντων και συμβούλους εργασίας σε οργανισμούς τοποθέτησης και προσλήψεων προσωπικού. Είναι επίσης τέλειο για τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα domain για να αναρτήσουν τη λίστα με τις ανοικτές θέσεις εργασίας τους: απλά προσθέστε το όνομα της εταιρείας σας σε ένα .CAREERS domain και πείτε στον κόσμο ότι προσλαμβάνετε προσωπικό. 



Γιατί .DOMAINS;

Mια νέα κατάληξη, κατάλληλη για domain registrars και resellers, εταιρίες hosting και άλλους παρόχους online υπηρεσιών. Με την ευρύτερη έννοια του όρου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όσους ασχολούνται με συγκεκριμένους τομείς (domains), όπως βιομηχανία, βιολογία, περιβάλλον κλπ.



Οι νέες καταλήξεις domain σας επιτρέπουν να κατοχυρώσετε ένα domain που να καθορίζει ακριβώς το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας και να το συνδέσει με την επωνυμία σας. Αποκτώντας ένα νέο TLD που αντιπροσωπεύει τον κλάδο που ανήκετε, ισχυροποιείτε την ταυτότητα και την προβολή σας σε περισσότερους πελάτες, βγαίνοντας μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.



Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment