Nέα TLD's
Βρείτε ακριβώς το domain που σας ταιριάζει, μέσα από τις νέες εξειδικευμένες καταλήξεις domain:  .menu, .center, .company, .uno, .academy, .management, .computer, .systems  διαθέσιμες για κατοχύρωση.

 

 

.menu 

 Το κατάλληλο domain για κάθε εστιατόριο, υπηρεσία τροφοδοσίας και catering, φούρνους και κάθε σχετικό επάγγελμα και υπηρεσία. Παρουσιάστε και αναδείξτε το μενού σας, ιδανικό για σέφ και μάγειρες (επαγγελματίες και μή) που θέλουν να παρουσιάσουν νέες συνταγές και ιδέες για φαγητό.


.center 

Ιδανικό για επιχειρήσεις, οργανισμούς και ομάδες που αναζητούν δικτύωση και συνεργασία, κέντρα εκπαίδευσης, εκμάθησης, αθλητισμού, πολιτισμού, ιατρικά κέντρα κλπ. 


.company

Εάν έχετε μια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη, το .COMPANY είναι η προφανής επιλογή για την παρουσία σας στο Διαδίκτυο. Αφήστε τον κόσμο να ξέρει ότι είστε έτοιμοι για επιχειρηματικότητα με μια διεύθυνση ιστού .COMPANY.


.uno 

Συνδεθείτε με το Ισπανόφωνο κοινό (ή το Ιταλόφωνο) με μια κατάληξη που αναδεικνύει την μοναδικότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας!


.academy

Το ιδανικό domain για εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αθλητικές ακαδημίες και παντός είδους σχολές (χορού, αθλητικές, εκπαιδευτικές κτλ).


.management 

Ιδανικό για οτιδήποτε αφορά τη διαχείριση εταιρικών λογαριασμών, ηλεκτρονικών και πληροφοριακών συστημάτων, περιουσιακών και οικονομικών στοιχείων κ.α.



.computer

Αν πουλάτε, συντηρείτε, επιδιορθώνετε ή αναβαθμίζετε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με αυτό το domain θα προβάλετε τις υπηρεσίες σας στο κοινό. 



.systems

Κατάλληλο για τη βιομηχανία της πληροφορικής, προβάλει τις ικανότητες σχεδιασμού, διαχείρισης & συντήρησης/αναβάθμισης πολύπλοκων ηλεκτρονικών συστημάτων, αυτοματισμών και υποδομών τηλεπικοινωνιών. 



Έτσι με τις νέες εξειδικευμένες καταλήξεις domain:  .menu, .center, .company, .uno, .academy, .management, .computer, .systems  διαθέσιμες για κατοχύρωση αυξάνονται οι επιλογές σας, ώστε να βρείτε το τέλειο domain για το site σας!



Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment