νέα domain tlds
Άλλες 13 νέες καταλήξεις domains είναι διαθέσιμες από σήμερα, για να διαλέξετε το ιδανικό όνομα για την ιστοσελίδα σας:  .contractors, .construction, .land, .technology, .directory, .today, .kitchen, .sexy, .tattoo, .diamonds, .enterprises, .tips, .voyage


.CONTRACTORS

Το .CONTRACTORS παρέχει μια κατάληξη domain για όλους τους σκοπούς και είναι ιδανικό για υπηρεσίες εργολαβίας, μάρκετινγκ, εύρεση ή ανταλλαγή νομικών συμβουλών με άλλους ανεξάρτητους εργολάβους ή για δικτύωση με αναδόχους στον ίδιο τομέα, προκειμένου να ολοκληρώνονται οι μεγάλες δουλειές στην ώρα τους.



.CONSTRUCTION

Η διεθνής κατασκευαστική βιομηχανία είναι μια αγορά πολλών δισεκατομμυρίων έουρος :), παρέχοντας εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, με πλήθος διαφορετικών τομέων. Το .CONSTRUCTION παρέχει ένα αναγνωρίσιμο και σχετικό TLD για την προώθηση, το marketing, τη δικτύωση, την επικοινωνία και τον προγραμματισμό κατασκευαστικών έργων, μικρών ή μεγάλων.



.LAND

Η εύρεση ενός νέου ακινήτου μέσω διαδικτύου, μπορεί να ήταν κάποτε φαινόταν αδύνατη, αλλά τώρα είναι μια πραγματικότητα: κτηματομεσίτες, εκτιμητές ακινήτων καθώς και ιδιώτες χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να βρουν και να πουλήσουν την ιδιοκτησία τους. Το .LAND μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε αφορά τη διακίνηση ακινήτων, είναι ιδανικό για ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς αυτού του κλάδου (αγορά, πώληση ή ανάπτυξη γης) ή για οποιονδήποτε γράφει (ιστολογεί για την ακρίβεια!) για τα οφέλη και τις προκλήσεις της γαιοκτημοσύνης.



.TECHNOLOGY

Ασχέτως βιομηχανικού κλάδου, η τεχνολογία βοηθά στο να αναπτυχθούν ιδέες, στην επίλυση προβλημάτων και στην αποτελεσματικότητα. Τώρα, οι ηγέτες αλλά και οι λάτρεις της υψηλής τεχνολογίας έχουν ένα TLD στη διάθεσή τους για τη δικτύωση των νέων ιδεών τους, με σκοπό την παραγωγή και τη διάθεσή τους στο κοινό, την προώθηση ιδεών σε κοινότητες τεχνολογίας, το μάρκετινγκ και τους bloggers της νέας τεχνολογίας ή να για να πωλούν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας μέσω διαδικτύου.



.DIRECTORY

Το .DIRECTORY μπορεί να καταχωρηθεί από κάθε άτομο, ομάδα, ή επιχείρηση και είναι μια τέλεια επιλογή για ευρετήρια και υπηρεσίες καταλόγων σχετικές με επιχειρήσεις, τεχνικούς, γιατρούς ή δικηγόρους κάθε ειδικότητας, εκπαιδευτικές σχολές. Η κατάληξη .directory βοηθά τους καταλόγους επιχειρήσεων να ξεχωρίζουν, έτσι ώστε οι χρήστες να βρίσκουν αυτό που ψάχνουν με ευκολία.



.TODAY

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από ό,τι συμβαίνει σήμερα και με την κατάληξη .TODAY, είναι ευκολότερο να στοχεύσετε κατευθείαν στις πιo φρέσκες πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να κατοχυρώσετε ένα πιο γενικευμένο TLD. Το .TODAY προορίζεται για κάθε άτομο, εταιρία ή οργανισμό που στηρίζεται στη συχνή ενημέρωση για την καθημερινότητά του και την ζωή του. Δημοσιογράφοι, πρακτορεία ειδήσεων, προβολείς εκδηλώσεων, διαφημιστές που ειδικεύονται σε καθημερινές προσφορές, bloggers μόδας, ροές (feeds) περιεχομένου και εταιρικά blogs μπορούν να επωφεληθούν από ένα domain .TODAY.



.KITCHEN

Η κουζίνα είναι από τα πιο σημαντικά μέρη του σπιτιού και υπάρχει μια συνεχώς επεκτεινόμενη αγορά αφιερωμένη σ’αυτή. Το .KITCHEN παρέχει ένα χώρο για τον κλάδο της κουζίνας, για όλους τους σχεδιαστές και προμηθευτές ειδών κι εξοπλισμού κουζίνας, λογισμικά σχεδιασμού κουζινών και περιοδικά, τόσο για οικιακές όσο και για εμπορικές εφαρμογές. Το .KITCHEN είναι ιδανικό για blogs με θέμα την βελτίωση του σπιτιού, το μαγείρεμα, ιδιόχειρες (“φτιάξτο μόνος σου”) κατασκευές  καθώς και βιτρίνες για εμποόρους εφοδιασμού κι εξοπλισμού κουζίνας και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων.



.SEXY

Το “Sexy” δεν πρέπει να είναι απαραίτητα και Ακατάλληλο. Στη σύγχρονη καταναλωτική κουλτούρα, το «σέξι» χρησιμοποιείται και για να περιγράψουμε μοντέρνα και ελκυστικά καταναλωτικά αγαθά, όπως smartphones, παντελόνια, μαγιό, φορέματα έως ποτήρια κρασιού ή ακόμη και αυτοκίνητα! Το .SEXY παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο domain για την προώθηση«σέξι» προϊόντων. Το .SEXY είναι ιδανικό για οτιδήποτε αφορά στο σύγχρονο βιομηχανικό σχεδιασμό ή τη μόδα και την ομορφιά (τομείς, στους οποίους ο όρος «σέξι» διατηρεί μια παραδοσιακή έννοια) ή για εταιρίες τεχνολογίας, αυτοκινήτων και μάρκετινγκ, στις οποίες «σέξι» σημαίνει να είσαι ένα βήμα μπροστά από τους άλλους, προκαλώντας ταυτόχρονα και τις αισθήσεις.



.TATTOO

Τα τατουάζ (δερματοστιξία επί το ελληνικότερο) είναι μια αρχαία μορφή τέχνης. Τα τελευταία 20 χρόνια, τα τατουάζ έχουν γίνει πάρα πολύ δημοφιλή ειδικά στους νεώτερες ηλικίες, ασχέτως φύλου ή κοινωνικής θέσης. Έτσι 0 κλάδος των τατουάζ είναι μια πολύ προσοδοφόρα εξειδικευμένη αγορά. Το .TATTOO είναι ιδανικό για καταστήματα, καλλιτέχνες, σχεδιαστές τατουάζ, κατασκευαστές μελανιού, ιστορικούς, κοινωνιολόγους ή όσους έχουν ιστολόγιο για τατουάζ ή τη δική τους εμπειρία με τα τατουάζ.



.DIAMONDS

Λόγω της σημαντικής αξίας τους στη βιομηχανία πολύτιμων λίθων, της δεδομένης εμπορευσιμότητάς τους και της ποικιλίας των εφαρμογών τους στο βιομηχανικό τομέα, οι ετήσιες αγοραπωλησίες διαμαντιών ανέρχονται σε δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην παγκόσμια αγορά. Το .DIAMONDS είναι ένα domain ιδανικό για πωλητές και μεταπωλητές διαμαντιών, εμπόρους κι εκτιμητές αξίας διαμαντιών αλλά φυσικά είναι ανοιχτό και προς κάθε άλλη χρήση!



.ENTERPRISES

Οι μεγάλες επιχειρήσεις προκειμένου να είναι επιτυχημένες, απαιτούν επενδύσεις, υποστήριξη, προώθηση, μια ανεπτυγμένη ομάδα, τα σωστά υλικά και το ταλέντο και καλούς συμβούλους για να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Το .ENTERPRISES παρέχει ένα χώρο για όλες αυτές τις υπηρεσίες, πράγμα που καθιστά ευκολότερο από ποτέ να δικτυωθείτε και να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε επιχειρηματικό σκοπό.

 

.TIPS

Η αναζήτηση συμβουλών στο διαδίκτυο για κάποια κατασκευή, εργασία ή ασχολία, για θέματα υγείας, ομορφιάς, σχέσεων, οικογενειακής ή διασκέδασης έχει γίνει ο κανόνας για τους περισσότερους χρήστες του Διαδικτύου. Το .TIPS παρέχει στους χρήστες ένα αναγνωρίσιμο και σχετικό domain, κάνοντας τη δημοσίευση κι ανταλλαγή συμβουλών πιο προσιτή. Χρησιμοποιήστε το για να προβάλετε συμβουλές για διάφορα προϊόντα κι υπηρεσίες ή για μια ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών πχ φόρουμ κοινότητας, blog ή ενημερωτική ιστοσελίδα.

.VOYAGE

Το “Voyage” είναι μια σχετική έννοια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει διακοπές, μια ημερήσια εκδρομή ή μια πεζοπορία. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ένα ταξίδι του νου, μέσω της εκπαίδευσης και του διαβάσματος, ή να σημαίνει μια πιο διευρυμένη έννοια, όπως το ότι η ζωή είναι ένα ταξίδι. Δεν έχει σημασία πόσους διαφορετικούς τρόπους το “Voyage” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να περιγράψει τα ψυχικά και τα σωματικά ταξίδια. Το .VOYAGE είναι ιδανικό για ταξιδιωτικούς πράκτορες, bloggers, υπηρεσίες ενοικίασης και όσους γράφουν για την πνευματικότητα ή την αυτοβελτίωση.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment