Μεταφορά .GR Domains ευκολά & γρήγορα

 

Θέλεις να διαχειρίζεσαι, εύκολα και γρήγορα, όλα τα .GR Domains σου από ένα σύγχρονο περιβάλλον διαχείρισης αλλά δε γνωρίζεις ακριβώς τι ισχύει για τις μεταφορές GR Domains;


Μήπως θες να εξοικονομήσεις και χρήματα στις ανανεώσεις των .GR Domains σου; Τέλεια, ήρθε η ώρα να μάθεις την αλήθεια για τις μεταφορές των .GR Domains!

Μύθος 1: H μεταφορά των .GR Domains θα διακόψει τη λειτουργία του site μου

Αλήθεια: Το site σου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά!

Αν μεταφέρεις μόνο το domain name σου στον καταχωρητή DNHOST, τότε τα DNS (name servers) του δε θα αλλάξουν και το website σου θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς καμία διακοπή.

Υπάρχει όμως περιπτώσεις που πρέπει να προσέξεις:

  • Αν στον τωρινό σου καταχωρητή έχεις ενεργοποιήσει και υπηρεσία δωρεάν hosting ή DNS, θα πρέπει να προετοιμαστείς ώστε να πάρεις ένα backup και να τα μεταφέρεις στη DNHOST, ενεργοποιώντας το Free Hosting μας ή ένα άλλο πακέτο Web Hosting
  • Κι αυτό γιατί κάποιοι Πάροχοι συνδέουν τις δύο υπηρεσίες και όταν μεταφερθεί αλλού το domain name, παύει να λειτουργεί και η δωρεάν υπηρεσία.
  • Aν μεταφέρεις και το hosting σου στην DNHOST και έχεις φτιάξει custom DNS εγγραφές στο υπάρχον hosting/dns service σου, πρέπει να τις αντιγράψεις και να τις προσθέσεις στο νέο πακέτο σου στην DNHOST πριν τη μεταφορά.

Σε συμβουλεύουμε να μιλήσεις μαζί μας για τα παραπάνω ζητήματα, ώστε να έχεις την τέλεια εμπειρία μεταφοράς .GR Domains.

Μύθος 2: Είναι τεχνικά δύσκολο και χρονοβόρο να μεταφέρω ένα .GR Domain

Αλήθεια: H διαδικασία μεταφοράς είναι απλούστατη και διαρκεί μόλις ένα λεπτό!

Πως μπορείς να μεταφέρεις το domain σου σε λίγα λεπτά ;

  1. ζήτα μας να σου στείλουμε τον κωδικό εξουσιοδότησης του .GR Domain σου (θα σταλεί άμεσα στο διαχειριστικό email του domain)
  2. συμπλήρωσε το domain και τον κωδικό του στη φόρμα μεταφοράς domain της DNHOST
  3. η μεταφορά ολοκληρώνεται άμεσα και το domain σου προστίθεται στον λογαριασμό σου, έτοιμο για ανανέωση!

Κάποιοι καταχωρητές καθυστερούν την αποστολή κωδικών εξουσιοδότησης, για να σε αποθαρρύνουν να μεταφέρεις τα .GR Domains σου και να κερδίσουν από τις εξαιρετικά υψηλές τιμές ανανέωσης που σε χρεώνουν. Κάν’ τους skip και ζήτησε την αποστολή του κωδικού απευθείας από εμάς!

Μύθος 3: Δεν κερδίζω κάτι αν μεταφέρω τα .GR Domain μου

Αλήθεια: Μπορείς να κερδίσεις έως 60% στις ανανεώσεις τους!

Η αλήθεια είναι πως μπορείς να κερδίσεις έως 60% χαμηλότερη τιμή ανανέωσης μεταφέροντας τα .GR Domains σου στην DNHOST σε σχέση με τις τιμές άλλων καταχωρητών.

Κάποιοι καταχωρητές θα σε δελεάσουν με μια χαμηλή τιμή κατοχύρωσης, απλά για να κερδοσκοπήσουν 2 χρόνια μετά στην ανανέωση των Domain σου, χρεώνοντάς σε 25-45€ +φπα.

Αν ταυτόχρονα θες να μεταφέρεις και το hosting/dns σου στην DNHOST, αγοράζοντας ένα πακέτο Web Hosting σου, τότε κερδίζεις ακόμα:

  • δωρεάν μεταφορά site (άλλοι πάροχοι χρεώνουν έως και 100€) χωρίς downtime
  • έως και 6 μήνες επιπλέον hosting με την προσφορά Transfer & Win

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το εξειδικευμένο support μας, που εγγυάται εξειδικευμένη, φιλική υποστήριξη σε χρόνους ρεκόρ, τότε μόνο να κερδίσεις έχεις!

Οπότε μη χάνεις λεπτό και μετάφερε τα .GR Domains σου στην DNHOST σήμερα!

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment