Απόκτησε ταχύτατο hosting με το πρόγραμμα ψηφιακά εργαλεία.

Έχεις καταθέσει & έχεις λάβει έγκριση για το πρόγραμμα “Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ” που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 ;

Αν ναι, τότε μπορείς να λάβεις επιχορήγηση έως 90% για τα παρακάτω πακέτα φιλοξενίας της DNHOST που έχουν εγκριθεί για την έκδοση voucher αγοράς:

Μπορείς να δεις και να επιλέξεις το πακέτο που σε ενδιαφέρει ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο και αναζητώντας τον τύπο & τη χρονική διάρκεια hosting που επιθυμείς.

H διάρκεια επιδότησης της φιλοξενίας είναι 12 μήνες και το ποσό για το οποίο μπορείς να επιδοτηθείς εξαρτάται από τον αριθμό των εργαζομένων που απασχολείς στην επιχείρησή σου.

Για να σε βοηθήσουμε στην επιλογή του πακέτου hosting μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στη φόρμα επικοινωνίας του site μας, στο email  support@dnhost.gr και στο 210 9536767.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment