Νέες καταλήξεις domain διαθέσιμες για κατοχύρωση από σήμερα: .dentist, .rehab, .degree, .gives, .space, .band, .rip, .how για να βρείτε το domain που ονειρεύεστε!

 

dotDentist_Logo_RBG

 

 

Ιδανικό για κάθε οδοντίατρο, ορθοδοντικό, επαγγελματικό σύλλογο ή προμηθευτή οδοντιατρικών ειδών που θέλει να βρεί νέους ασθενείς ή να δημιουργήσει ένα ενημερωτικό site για θέματα οδοντιατρικής και αισθητικής. 

 

dotRehab_Logo_RBG

 

 

 

 

Εξειδικευμένο στην “αποκατάσταση” το .rehab είναι μια άμεσα αναγνωρίσιμη διεύθυνση ονομάτων χώρου στο ίντερνετ, που στοχεύει σε φυσικοθεραπευτές, θεραπευτικά κέντρα, κέντρα απεξάρτησης από αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, ομάδες ψυχικής αποκατάστασης και για όσους μελετούν ή μοιράζονται τις ιστορίες της αποκατάστασής τους σε blog και forum.

 

 

 

.degree TLD

 

 

 

 

Το .degree αποτελεί μια επιλογή domain για γραφεία επαγγελματικής αποκατάστασης, κολέγια, ΙΕΚ, πανεπιστήμια, χορηγούς υποτροφιών και εκπαιδευτικές ομάδες που υποστηρίζουν φοιτητές σε απόκτηση κάποιου τίτλου σπουδών. Είναι επίσης ιδανικός για επιστήμονες που δημοσιεύουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους καθώς και για υπηρεσίες ταξινόμησης αθλητών.

 

 

 

dotGives_Logo_RGB

 

 

 

 

 

 

Είτε θέλετε να ενημερώσετε τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού, να συγκεντρώσετε χρήματα για ένα καταφύγιο ή να οργανώσετε ένα συσσίτιο,  το .gives είναι το δικό σας σημείο στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιήστε τον για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο όπου θα μπορείτε να δέχεστε δωρεές ή προσφορές και να προσελκύετε εθελοντές για κάποιον σκοπό.

 

 

.space TLD

 

 

 

H κατάληξη .space δημιουργήθηκε για όλους όσους θέλουν να μοιράζονται το πάθος τους με τους άλλους. Είτε δημοσιεύετε κριτικές για συναυλίες είτε ιδέες διακόσμησης που φτιάχνετε μόνοι σας, ένας τομέας .space σας χαρίζει τον απόλυτα προσωπικό σας χώρο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από επιστήμονες, ερευνητές, εκπαιδευτικούς, μουσεία και συγγραφείς που ειδικεύονται στην εξερεύνηση και τη μελέτη του διαστήματος, αλλά και από το αρχιτέκτονες εξωτερικών κι εσωτερικών χώρων που θέλουν να εξοικονομήσουν, να δημιουργήσουν ή να διακοσμήσουν χώρους.

 

 

.band TLD

 

 

 

Παίζετε μουσική; ροκ, ρέγγε, φάνκ, ποπ, λαϊκά ή έντεχνα; Όλα τα συγκροτήματα χρειάζεστε προβολή για να βρείτε το κοινό σας. Κατοχυρώστε ένα .band domain για να αποκτήσετε νέους θαυμαστές, όχι μόνο από την περιοχή σας αλλά και από όλον τον κόσμο ακόμη και να ανακαλυφθείτε από μια δισκογραφική εταιρία ή έναν κυνηγό ταλέντων. Μοιραστείτε βίντεο, αναρτήστε τις ημερομηνίες της περιοδείας σας, πουλήστε εμπορεύματα, εισιτήρια για τις εμφανίσεις σας ή cd/downloads με τη μουσική σας ή καλύψτε τα έξοδα για το ταξίδι του συγκροτήματός σας.

 

 

.RIP TLD

 

 

 

 

Σαν ακρωνύμιο του “Rest in peace,” (Αναπαύσου εν ειρήνη), το .rip μπορεί να λειτουργήσει ως ένα online μνημείο για όσους έχουν φύγει από τη ζωή. Προσφέρει ένα νέο τρόπο για τους φίλους και τα μέλη της οικογένειας να μοιραστούν τις αναμνήσεις και να εκφράσουν τα σέβη τους σε αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν φύγει από αυτή τη ζωή, να αναρτούν τις αγαπημένες τους ιστορίες, φωτογραφίες και βίντεο, καθώς επίσης πχ να υλοποιήσουν την επιθυμία του εκλιπόντα για δωρεές αντί για λουλούδια. Επίσης μπορούν να βρουν γραφεία τελετών, ανθοπωλεία και συναφείς υπηρεσίες.

 

 

.HOW TLD

 

 

 

Ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο είναι για να μάθουν πώς να κάνουν ή πώς λειτουργεί κάτι . Παρέχει ένα σχετικό χώρο ονομάτων για το σκοπό αυτό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα, ομάδες και επιχειρήσεις για την παροχή τεχνογνωσίας. Αυτό το TLD είναι ιδανικό για διάφορους σκοπούς, μεταξύ των οποίων η επεξήγηση για επισκευές, κατασκευές και μηχανικές επεξηγήσεις.

 

 

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment