7 Νέα TLDs διαθέσιμα από σήμερα για κατοχύρωση: .work .delivery .energy .coach .memorial .legal .money

 

.work

Προορίζεται για υπηρεσίες και γραφεία ευρέσεως εργασίας καθώς και εταιρικά τμήματα Ανθρωπίνου Δυναμικού ώστε να προσελκύουν και να βρίσκουν τους κατάλληλους υποψήφιους για ανοιχτές θέσεις εργασίας.

 

.delivery

Για όποια επιχείρηση παρέχει υπηρεσίες παράδοσης (delivery) των προϊόντων ή των υπηρεσιών της (έτοιμα φαγητά και ποτά, είδη σούπερ μάρκετ, περιποίηση κατοικίδιων, υπηρεσίες διακόσμησης διανομή ρούχων, υποδημάτων κτλ), το .delivery είναι ένας απλός τρόπος να ενημερώσει τους πιθανούς πελάτες της.

 

.energy

Κατάλληλο για εταιρείες παραγωγής και διανομής προϊόντων ενέργειας, υδροηλεκτρικά, φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα, επιστήμονες, αναλυτές, ΜΚΟ και επιχειρήσεις λιανικής που ασχολούνται με την ενέργεια, την έρευνα, τις καινοτομίες και πρακτικές εξοικονόμησης και παραγωγής οικολογικής ενέργειας.

 

.coach

Ιδανικό για κάθε είδους προπονητές, συμβούλους κι επιμελητές (αθλητών, φυσικής κατάστασης, ζωής, επιχειρηματικών, οικονομικών) που θέλουν να αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα επιτεύγματά τους.

 

.memorial

Ιδανικό για την κοινοποίηση, τον διαμοιρασμό και την υπενθύμιση γεγονότων όπως η απώλεια, η γέννηση, ο γάμος ή οποιοδήποτε άλλου σημαντικού γεγονότος στη ζωή ενός ατόμου, κοινότητας κτλ.

 

.legal

Ιδανικό για δικηγόρους, νομικές φίρμες και συλλόγους, φόρουμ ερωταπαντήσεων και νομικούς συμβούλους που παρέχουν νομικές υπηρεσίες και πληροφορίες.

 

.money

Ιδανικό για ιστοσελίδες που επικεντρώνονται σε οικονομικά θέματα, όπως πχ: οικονομικά ιστολόγια, ιστοσελίδες οικονομικών αναλυτών και συμβούλων ή απλά για τη σύνδεση ενός online παρουσία με τον όρο “χρήμα”.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment