Απογείωσε το WordPress Site σου με το LSCache Plugin

LSCache WordPress cache: Λύση επιτάχυνσης όλα-σε-ένα

Το LiteSpeed Cache (για συντομία LSCache) είναι ένα δωρεάν και ανοιχτού κώδικα plugin του WordPress. Το πρόσθετο επικοινωνεί με τον LiteSpeed Web Server που τρέχει σε όλους τους servers της DNHOST και την ενσωματωμένη προσωρινή μνήμη σελίδων (cache) του LSWS για να μειώσει δραματικά τους χρόνους φόρτωσης των ιστοσελίδων σου.

Σε σχέση με προηγμένα εργαλεία διαχείρισης της κρυφής μνήμης και δυνατότητες βελτιστοποίησης, το LSCWP είναι μια υπερ-πλήρης λύση επιτάχυνσης ιστότοπου. Είναι το μόνο πρόσθετο βελτιστοποίησης που χρειάζεσαι!

Με τη χρήση του LiteSpeed, το WordPress σου θα βελτιώσει τα στατιστικά των Core Web VItals & Page Speed Insights, που πλέον διαμορφώνουν την κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης, και εσύ θα έχεις μια δομημένη και εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Εικόνα με τα αποτελέσματα του google pagespeed όταν ένα WordPress χρησιμοποιεί LSCache

Γιατί πρέπει να ενεργοποιήσεις το LiteSpeed Cache για το WordPress σου;

Το plugin LiteSpeed WordPress Cache είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα πρόσθετο διαχείρισης κρυφής μνήμης. Είναι γεμάτο με χρήσιμα εργαλεία WordPress Cache που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ανώτερη απόδοση στο WordPress σου, όπως:

  • Server-Level Full-Page Cache
  • Private Cache
  • Edge Side Includes (ESI)
  • Image Optimization
  • Crawler
  • CSS/JavaScript/HTML Minification
  • CSS/JavaScript Combination
  • HTTP/2 Push
  • Content Delivery Network Support
  • Browser Cache Support
  • Lazy Load Images
  • Database Optimization

 

Αποτελέσματα Benchmarks LSCache

Το LiteSpeed ​​Cache για WordPress παρέχει ισχυρά εργαλεία διαχείρισης cache που απλά δεν υπάρχουν σε άλλα plugins. Αυτό μεταφράζεται σε περισσότερα αιτήματα σελίδας ανά δευτερόλεπτο και ανώτερη απόδοση για το WordPress σου! Τη διαφορά απόδοσης σε σχέση με Nginx & Apache την αποτυπώνει ξεκάθαρα η σύγκριση Nginx & Apache σε σχέση με ένα LiteSpeed Server.
Αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας WordPress με το plugin LSCache σε hosting server με LiteSpeed

Το LiteSpeed ​​Cache είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα plugins

Το LiteSpeed ​​Cache είναι συμβατό με τα δημοφιλέστερα plugins

Το LiteSpeed Cache δουλεύει με το ClassicPress

To LSCache WordPress cache λειτουργεί με το ClassicPress, το νέο CMS που διαχωρίστηκε από το WordPress 4.9.x και του οποίου η δημοτικότητα αυξάνεται συνεχώς. Το LiteSpeed Cache για WordPress λειτουργεί εγγενώς με το ClassicPress και θα συνεχίσει να το κάνει στο μέλλον.
Εικονίδιο του ClassicPress

Τo LSCache υποστηρίζει το WooCommerce

Το LSCache υποστηρίζει το WooCommerce και μπορεί να απογειώσει το ηλεκτρονικό σου κατάστημα.
Χειρίζεται όλα όσα ορίζει το WooCommerce ότι είναι προσωρινά αποθηκευμένα, γεγονός που καθιστά περιττή την επιπλέον προσθήκη WooCommerce caching!
Ακόμη το LSCache για WooCommerce υποστηρίζει τα ESI (Edge Side Includes) και τη δυνατότητα να βάλεις στην cache σελίδες για συνδεδεμένους (logged-in) χρήστες.
Διάβασε όλα τα οφέλη του LSCache ​​για WooCommerce για το ηλεκτρονικό κατάστημά σου που χρησιμοποιεί  WooCommerce.
Σημείωση: Σε ορισμένα WooCommerce themes, το καλάθι ενδέχεται να μην ενημερώνεται σωστά. Όμως μπορείς να εντοπίσεις και να επιλύσεις εύκολα το πρόβλημα με αυτό τον οδηγό επίλυσης σφαλμάτων lscache και woocommerce.

Τo LSCache υποστηρίζει τo Quic.Cloud CDN

Το QUIC.cloud είναι η πρώτη και μοναδική ολοκληρωμένη λύση Content Delivery Network για WordPress. Αυτή η συνεργασία παρέχει τις παρακάτω λειτουργίες:

  • Caching δυναμικού περιεχομένου σε επίπεδο CDN.
  • Αποθήκευση σύνθετου δυναμικού περιεχομένου με private cache και υποστήριξη ESI.
  • Υποστηρίζει τo caching ξεχωριστών views με βάση τη συσκευή, την ομάδα χρηστών, το νόμισμα και άλλα.
  • Εκτελεί αυτόματα στοχευμένες εκκαθαρίσεις της cache με βάση διάφορα συμβάντα στο WordPress.
  • Επιτρέπει την εξαίρεση της προσωρινής μνήμης με βάση το URI, Κατηγορία, Ετικέτα, Cookie ή User Agent.
  • Υποστηρίζει το WooCommerce, το bbPress και caching για όλους τους servers ακόμη και για αυτούς που δεν είναι LiteSpeed.
Ακόμα και αν δε χρησιμοποιήσεις το QUIC.cloud CDN, το LiteSpeed Cache σου επιτρέπει να επωφεληθείς από τις υπηρεσίες του QUIC.cloud χωρίς να επιβαρύνεις τον server σου. Τα Image Optimization και Page Optimization (Critical CSS, Unique CSS και Low-Quality Image Placeholders) διαμορφώνονται και διαχειρίζονται όλα μέσα από το LSCache plugin, ενώ η εργασία γίνεται στους servers του QUIC.cloud.

Τo LSCache υποστηρίζει τη CloudFlare

Μπορείς να διαχειριστείς τις υπηρεσίες της Cloudflare μέσω του LSCache μέσω του CloudFlare API.
Εάν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με την Cloudflare, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ότι έκανες πάντα και να αφήσεις απενεργοποιημένη τη ρύθμιση Cloudflare API του LSCache. Θα συνεχίσει να δουλεύει μια χαρά. Για τους υπόλοιπους, η ενεργοποίηση του Cloudflare API  επιτρέπει τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση της προσωρινής μνήμης από τον πίνακα ελέγχου του πρόσθετου LSCache WordPress cache!
Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment