Έχεις ιστότοπο με .eu domain name  (πχ mysite.eu)? Δήλωσε συμμετοχή στο .EU Web Awards και κέρδισε 5.000€ για την προώθηση του site σου!

.eu web awards

.eu web awards

Τα Βραβεία .eu (.eu Awards) είναι ένας διαγωνισμός με στόχο την διάκριση και επιβράβευση των καλύτερων ιστοσελίδων .eu σε πέντε συγκεκριμένες κατηγορίες.

 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ, έως 5 Σεπτεμβρίου 2014!

 

Οι κατηγορίες είναι:

  • The LEADERS (Επιχειρήσεις με περισσότερους από 10 εργαζόμενους)
  • The RISING STARS (Start-up/Entrepreneur με 1 έως 10 άτομα προσωπικό)
  • The LAURELS (Εκπαίδευση / Θεσμικοί φορείς / Πανευρωπαϊκό δρομολογημένο έργο)
  • The HOUSE of .eu (Νέα/Ενημέρωση/Ψυχαγωγία/Blog – εταιρίες ή ιδιώτες)
  • The BETTER WORLD (Περιβαλλοντικά/Πράσινα έργα)

 

Νικητές θα είναι οι πέντε (5) – ένας από κάθε κατηγορία – Υποψήφιοι οι οποίοι, αφού έχουν αξιολογηθεί σε μια σειρά κριτηρίων αξιολόγησης, θα λάβουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή.

Οι Νικητές των πέντε (5) κατηγοριών θα λάβουν ένα πακέτο ηλεκτρονικών πολυμέσων αξίας 5.000 ευρώ στη χώρα της μόνιμης κατοικίας τους.

Το πακέτο θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη προώθηση του νικητήριου ιστότοπου (website), και θα σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και εγκριθεί σε στενή συνεργασία με το προσωπικό της EURid.

 

Σου ευχόμαστε Καλή επιτυχία!

Κάθε άτομο ηλικίας δεκαοχτώ ετών (18) και άνω, με μόνιμη κατοικία σε ένα από τα Κράτη Μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο Λιχνεστάϊν, στην Ισλανδία ή στη Νορβηγία, που αποδέχτηκε τους Κανόνες βράβευσης, μπορεί να θέσει ένα ιστότοπο (website) σε συμμετοχή στον διαγωνισμό .eu Awards. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της EURid, μέλη της κριτικής επιτροπής και τα αντίστοιχα οικογενειακά τους μέλη (ως οικογένεια ορίζονται τα πρόσωπα που ζουν κάτω από την ίδια στέγη ή συγγενείς έως δεύτερου βαθμού).

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment