13 νέα TLDs για τον Ιούλιο: .cards, .catering, .cleaning, .community, .ink, .industries, .parts, .supplies, .supply, .tools, .fish, .report, .vision

tld-cloud

.cards

Mια κατάληξη σχετική με επαγγελματικές ή ευχετήριες κάρτες αλλά και χαρτοπαίγνια (πχ ποκερ, μπιριμπα κτλ) .

.catering

Ιδανικό για όσους παρέχουν γαστρονομικές υπηρεσίες τροφοδοσίας και συνεστίασης, εκδηλώσεις γάμων και πάρτι.

 

.cleaning

Για όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της καθαριότητας (γραφείων, κατοικιών ή αυτοκινήτων), για εμπόρους ειδών υγιεινής και καθαριότητας, καθώς και για τεχνικούς Η/Υ (καθαρισμός από ιούς και άχρηστα αρχεία) ή για bloggers που μοιράζονται συμβουλές καθαριότητας για το σπίτι, τα ρούχα, τον κήπο.

 

.community

Τέλειο για τη δημιουργία, την προβολή και τη συνοχή μιας κοινότητας (ομάδας ανθρώπων με τις ίδιες πολιτικές, θρησκευτικές ή πολιτισμικές αντιλήψεις, hobby ή που μένουν στον ίδιο τόπο).

 

.ink

Χρήσιμο για να γίνει χώρος έκφρασης και προβολής tattoo artists, των προμηθευτών τους και όσων δραστηριοποιούνται στον χώρο των εκτυπωτικών μηχανημάτων και μελανιού.

 

.industries

Προορίζεται για websites που επικεντρώνονται σε μια συγκεκριμένη τεχνολογία/βιομηχανία (software.industries, electronic.industries, mobile.industries κλπ) ή στοχεύουν σε συγκεκριμένες αγορές (niche market).

 

.parts

Για όσους ασχολούνται με ή εμπορεύονται ανταλλακτικά αυτοκινήτου, μηχανής αλλά και για κάθε συσκευή ή μηχάνημα.

 

.supplies & .supply

Η ίδια κατάληξη σε ενικό και πληθυντικό, κατάλληλη για να προβάλει τα προϊόντα ή ακόμη και τα εργαλεία που προμηθεύει μια επιχείρηση και που χρησιμοποιούν επαγγελματίες (γραφεία, σπίτια, βαφείς, οικοδόμοι, καλλιτέχνες).

 

.tools

Κατάλληλο για sites με εργαλεία για επισκευές, τεχνικές εργασίες, αυτοκίνητα ή σχετικά με χειροτεχνίες αλλά επίσης και για ιστοσελίδες που αναφέρονται σε online εργαλεία (πχ εργαλεία επιχειρηματικότητας και καινοτομίας).

 

.fish

Κατάλληλο για ψαράδες (ερασιτέχνες και μη) καταστήματα με ενυδρεία και σχετικό εξοπλισμό..

.report

Ιδανικό για sites ή οργανισμούς που παρέχουν πληροφορίες σε ένα ευρύ κοινό και σχετίζονται με τομείς της βιομηχανίας ή με διάφορες τάσεις στην παγκόσμια αγορά αλλά και για bloggers/δημοσιογράφους που καταγράφουν την καθημερινότητα ή θέματα επικαιρότητας.

.vision

Iδανική κατάληξη για θέματα όρασης, οφθαλμίατρους, οπτικούς, κλινικές λέϊζερ και παρεμφερή προϊόντα (γυαλιά οράσεως/ηλίου), φακούς επαφής κτλ.

.bar

Ιδανικό για χώρους διασκέδασης, μπαρ εστιατορίου, wine bar, sushi bar, tapas bar κτλ.

 

.rest

Κατάλληλο για προβολή εστιατορίων ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ξεκούραση και την άνεση.

 

.pub

Είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να προβάλουν το στέκι τους (pub, bar, μπυραρία) online.

.services

Η κατάληξη αυτή προσφέρει μια αναγνωρίσιμη και σχετική επιλογή για όλους όσους παρέχουν υπηρεσίες κάθε είδους.

  Το domain name είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ο επισκέπτης όταν βρίσκει το website σου. Δίνει την πρώτη εντύπωση για την επιχείρηση, το blog ή εσένα τον ίδιο και θα πρέπει να είναι όσο πιο σχετικό γίνεται με την δραστηριότητα σου.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment