Ανακάλυψε το ιδανικό domain για το eshop σου.

Σε ένα φυσικό κατάστημα θα δώσεις ιδιαίτερο βάρος στο όνομα (brand name), στη βιτρίνα, την ταμπέλα και τα εμπορεύματα του. Αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα, ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις, είναι η κατάληξη του domain name σου που παίζει κρίσιμο ρόλο στην πρώτη εντύπωση που θα δώσεις.

Θέλεις να κάνεις τη διαφορά με το e-shop σου; Το .gr domain που σκέφτηκες δεν είναι διαθέσιμο για κατοχύρωση; Κανένα πρόβλημα. Σε έχουμε καλυμμένο! 

Παρακάτω έχουμε επιλέξει 10 καταλήξεις domain ειδικά σχεδιασμένες για online καταστήματα και e-commerce ώστε να κατοχυρώσεις το δικό σου αξέχαστο και εκφραστικό domain name, καθώς και κάποιες προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

.store (Από 55€, τώρα μόνο 5€!)

Το .store είναι από τις πιο δημοφιλείς καταλήξεις domain για ηλεκτρονικά καταστήματα. Αν θες να δώσεις άμεση εντύπωση ότι πουλάς προϊόντα, το .store είναι η ιδανική επιλογή. Κέρδισε 50€ με τη μοναδική τιμή κατοχύρωσης των 5€ και ξεχώρισε!

.shop (Από 35€, τώρα μόνο 8€!)

Το .shop συνδέεται άμεσα με τις ηλεκτρονικές αγορές. Κατοχυρώνοντάς το, θα δείξεις ξεκάθαρα ότι το site σου είναι ένα online κατάστημα που προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες. Μη χάσεις την προσφορά!

.tech (Από 55€, τώρα μόνο 19€!)

Αν το e-shop σου ασχολείται με τεχνολογία, gadgets ή καινοτομία, το .tech domain name θα σε τοποθετήσει ακριβώς εκεί που πρέπει. Δημιούργησε ένα τεχνολογικά προηγμένο brand με αυτή την έξυπνη κατάληξη.

.shopping

Το .shopping προσδιορίζει και αυτό αμέσως τη φύση του καταστήματός σου. Είναι τέλειο για e-shops που επικεντρώνονται σε μια ποικιλία προϊόντων και αγορών για ατελείωτο shopping!

.sale

Ετοιμάζεις εκπτώσεις; Με το .sale θα προσελκύσεις το κοινό που λατρεύει τις προσφορές και τις ειδικές τιμές.

.deals

Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του κοινού που κυνηγάει τις καλύτερες προσφορές; H κατάληξη domain .deals είναι το απόλυτο εργαλείο για να αναδείξεις τα deals σου και να αυξήσεις τις πωλήσεις σου.

.market

Αν το e-shop σου λειτουργεί σαν marketplace ή σούπερ μάρκετ με πολλά προϊόντα και κατηγορίες, το .market TLD σε βοηθά να δημιουργήσεις μια δυνατή ταυτότητα που σχετίζεται με τις ηλεκτρονικές αγορές.

.boutique

Έχεις μια μικρή επιχείρηση με ιδιαίτερα, μοναδικά προϊόντα; Το domain .boutique είναι τέλειο για καταστήματα που θέλουν να προβάλλουν την υψηλή ποιότητα και το στιλ τους.

.auction

Αν η επιχείρησή σου ασχολείται με δημοπρασίες, το .auction είναι η κατάλληλη κατάληξη για να δείξεις ότι ο χρήστης μπορεί να βρει και να συμμετάσχει σε δημοπρασίες μέσα από την ιστοσελίδα σου.

.online

Το .online είναι μια γενική, αλλά εξαιρετικά ισχυρή κατάληξη domain για online διευθύνσεις ιστοσελίδων. Είναι ιδανική για κάθε είδους e-shop, καθώς τονίζει ότι η επιχείρησή σου είναι παγκοσμίως προσβάσιμη στο διαδίκτυο.

Ώρα να Κατοχυρώσεις το Domain σου!

Μην περιμένεις! Τώρα είναι η ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις μοναδικές προσφορές και να δώσεις στο e-shop σου την κατάλληλη και ξεχωριστή online ταυτότητά του. Κατοχύρωσε το domain name που ταιριάζει απόλυτα στο ηλεκτρονικό σου κατάστημα σήμερα στο DNHOST.gr και ξεκίνα σωστά την επιτυχημένη πορεία του e-shop σου.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment