.cooking, .life, .website, .fishing, .press κ.α. νέα TLD’s σας περιμένουν για κατοχύρωση στο dnhost.gr

Νέα TLD's Οκτώβριος 2014

.cooking

Η μαγειρική έχει γίνει μια δραστηριότητα με μεγάλη online παρουσία. Από την δημοσίευση έως την αναζήτηση συνταγών έως τη χρήση υπολογιστών θερμίδων και τις χιλιάδες συμβουλές, κόλπα και video βοηθήματα, η μαγειρική κατακτά ένα μεγάλο μέρος της αγοράς του Διαδικτύου. Το .cooking παρέχει ένα χώρο για σέφ, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μάγειρες, εμπόρους σκευών και βοηθημάτων μαγειρικής, φόρουμ συνταγών και μπλόγκερς, κατάλληλο για τη δικτύωση και την ανταλλαγή εμπειριών και μυστικών της τέχνης!

Παραδείγματα Domains
start.cooking, learnhow.cooking, ingredients.cooking, yourname.cooking, yourcompany.cooking, watch.cooking, dinner.cooking, desserts.cooking

 

 

.country

Η μουσική country είναι από τα δημοφιλέστερα μουσικά είδη στην Αμερική και αποτελεί ένα δεσμό με την παραδοσιακή Αμερικάνικη μουσική, τον τρόπο ζωής της επαρχίας, των blues του Αμερικάνικου Νότου και του χαρακτηριστικού μουσικού στύλ με έγχορδα (πάντσο, βιολιά κτλ) που την χαρακτηρίζει. Το .country είναι ένας κόμβος για την country μουσική βιομηχανία που φιλοδοξεί να συνδέσει τους φίλους, μουσικούς, κριτικούς, παραγωγούς και bloggers του είδους σε ένα κοινό πεδίο για την προώθηση, διαφήμιση, δικτύωση και διαμοιρασμό του είδους.

Παραδείγματα Domains
music.country, culture.country, events.country, rodeo.country, yourname.country, yourcompany.country, food.country, cities.country

 

 

.fishing

To ψάρεμα (αλίευση) είναι μια βιομηχανία που παράγει δισεκατομμύρια Ευρώ και παρέχει τροφή σε δισεκατομμύρια κόσμου. Η κατάληξη .fishing είναι ιδανική για ψαράδες, αλιευτικές επιχειρήσεις, εμπόρους αλιευμάτων και ειδών/εργαλείων αλιείας, αλιευτικές φάρμες, ωκεανολόγους και οποιονδήποτε γράφει στο blog του για το ψάρεμα, παρουσιάζει σχετικά προϊόντα ή παρέχει εκδρομές ή τουρισμό με επίκεντρο το ψάρεμα.

Παραδείγματα: 
catch.fishing, yourname.fishing, fly.fishing, wild.fishing, yourcompany.fishing, salmon.fishing, learn.fishing, saltwater.fishing

 

 

.horse

Η ιππική βιομηχανία είναι μια αγορά πολλών εκατομμυρίων Ευρώ που παρέχει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο. Μέχρι τώρα, δεν υπήρξε συγκεκριμένο TLD στο Διαδίκτυο για να ανταποκριθεί σε αυτή την ευρέως επιτυχημένη και επεκτατική βιομηχανία. Με την έναρξη τoy .HORSE, τα κέντρα ιππασίας, οι εκπαιδευτές αλόγων, οι ιδιοκτήτες και οι φίλοι των αλόγων (bloggers, κτηνίατροι, ιδιοκτήτες φάρμας αλόγων) θα έχουν μια αποκλειστική εικονική κοινότητα για τη δικτύωση, την πώληση και την αγορά αλόγων, γης και σχετικών εγκαταστάσεων κι εμπορευμάτων, καθώς και την προώθησή τους στο ευρύ κοινό.

Παραδείγματα: 
train.horse, breeds.horse, facts.horse, yourname.horse, yourcompany.horse, yourhorse.horse, buy.horse, health.horse

 

 

.rodeo

Το Ροντέο είναι ένας διεθνής και δημοφιλής τύπος ψυχαγωγίας στη Λατινική και Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Το .RODEO προσφέρει ένα online hub για να διασυνδεθούν αναβάτες και φίλαθλοι ροντέο, χώροι ροντέο, χορηγοί και άλλοι συμμετέχοντες. Είναι το τέλειο TLD για τις επιχειρήσεις και τα άτομα που θέλουν να εδραιώσουν την παρουσία τους online και να συνδεθούν με άλλους, σε ένα δίκτυο σχετικό με την ενασχόληση και τη συμμετοχή σε ροντέο.

Παραδείγματα:
cowboys.rodeo, riding.rodeo, horses.rodeo, yourname.rodeo, yourcompany.rodeo, eventdates.rodeo, info.rodeo, country.rodeo

 

 

.vodka

Ως το πιο καταναλωμένο οινοπνευματώδες ποτό στις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Ρωσία, η βότκα αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά στον κόσμο-και με τα αποστακτήρια βότκας να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, η αγορά της βότκας έχει πρόσβαση σε νέες δυνατότητες. Το .VODKA παρέχει μια σχετική κατάληξη domain για την επέκταση της αγοράς βότκας και είναι ιδανικό για χρήση από τους καταναλωτές που αξιολογούν και γράφουν τις εντυπώσεις τους για διαφορετικές μάρκες και προϊόντα βότκας, μπάρ, πάμπ και κλάμπς, επωνυμίες βότκας και αποστακτήρια που επιθυμούν να επεκτείνουν την online παρουσία τους.

Παραδείγματα:
drink.vodka, promos.vodka, new.vodka, yourname.vodka, yourcompany.vodka, yourvodka.vodka, bars.vodka, distillery.vodka

 

 

.vegas

Πλέον μέσω του .vegas οποιοσδήποτε εργάζεται ή ζει στο Λας Βέγκας, οποιαδήποτε δημοτική οντότητα, οι επισκέπτες του, καθώς και ταξιδιωτικοί πράκτορες και τουριστικές επιχειρήσεις που διοργανώνουν ταξίδια ή εκδηλώσεις εκεί, μπορούν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, να δικτυωθούν και να προβάλλουν τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρο τον κόσμο.
Παραδείγματα:
casinos.vegas, poker.vegas, travel.vegas, guide.vegas, yourname.vegas, yourcompany.vegas, restaurants.vegas, nightclubs.vegas

 

 

.church

Οι Εκκλησίες παρέχουν μια κομβικό σημείο όπου τα μέλη των θρησκειών και αιρέσεων ασκούν την πίστη τους μαζί. Η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας με την επέκταση .CHURCH είναι ένας άλλος τρόπος για την ενίσχυση των κοινοτήτων της εκκλησίας. Το .CHURCH είναι μια ασφαλής, αναγνωρίσιμη επέκταση ονομάτων τομέα, ιδανικό για εκκλησίες, ομάδες νεολαίας, πνευματικούς, bloggers ή όσους μελετούν τη θρησκεία και την πίστη. Το .CHURCH είναι το online forum για τις κοινότητες εκκλησιών όλων των μεγεθών, σε όλο τον κόσμο.

Παραδείγματα: 
finda.church, local.church, yourchurch.church, yourname.church, mission.church, beliefs.church, outreach.church, charity.church

 

 

.guide

Οι περισσότερες επιχειρήσεις και blogs προσφέρουν οδηγούς – είτε για την χρήση των προϊόντων, την βελτίωση υπηρεσιών ή την ολοκλήρωση εργασιών είτε πρόκειται για επαγγελματικούς, ταξιδιωτικούς ή τουριστικούς οδηγούς (με αξιοθέατα και προτάσεις διασκέδασης, φαγητού κτλ). Τώρα με το .GUIDE, υπάρχει μια επιλογή για χώρους ονομάτων τομέα ειδικά στοχοθετημένους στην απομακρυσμένη καθοδήγηση και τον τουρισμό, πράγμα που καθιστά ευκολότερο να δημοσιεύσετε εγχειρίδια χρήσης και συμβουλές/οδηγίες για τους πελάτες και τους χρήστες που τους χρειάζονται.

Παραδείγματα:
find.guide, local.guide, restaurant.guide, business.guide, yourname.guide, yourcompany.guide, info.guide, company.guide

 

 

.host

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικές εταιρίας φιλοξενίας Ιστού που σημαίνει ότι οι πελάτες έχουν ένα κορεσμό επιλογών για το hosting της ιστοσελίδας τους. Το .HOST είναι ένα TLD ειδικά για τη πλατφόρμες και υπηρεσίες φιλοξενίας και παρέχει ένα αναγνωρίσιμο και σχετικό όνομα τομέα. Με ένα domain .HOST, οι επιχειρήσεις hosting είναι πιο ορατές στo κοινό τους.

Παραδείγματα:
services.host, party.host, howto.host, best.host, yourname.host, yourservice.host, yourcompany.host, info.host

 

 

.life

Ίσως μία από τις πιο επεκτάσιμες λέξεις στην αγγλική γλώσσα, η “ζωή” περιλαμβάνει τα πάντα, από την υγεία έως την αναψυχή. Το .LIFE παρέχει μια κατάληξη ονομάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε ομάδα, πρόσωπο ή επιχείρηση, για οποιοδήποτε λόγο, καθιστώντας το ιδανικό TLD για βιτρίνα σε ένα κατάστημα με τη λέξη «ζωή» σε αυτό, όπως και σε ενημερωτική ιστοσελίδα για την υγεία, να στεγάσει μια κοινότητα που συζητά για χόμπι ή γεγονότα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο που σχετίζεται με τη λέξη “ζωή”.

Παραδείγματα:
live.life, active.life, fun.life, thegood.life, yourname.life, yourproduct.life, yourcompany.life, healthy.life

 

 

.loans

Υπάρχει μια ποικιλία διαφορετικών δανείων, μεσίτες, τράπεζες, ομάδες, τραπεζικοί σύμβουλοι και εκδόσεις που βοηθούν τους καταναλωτές να βρουν τις σωστές επιλογές δανείου για αυτούς. Το .LOANS παρέχει ένα TLD ειδικά για το σκοπό της δημιουργίας κοινότητας σχετικής με τη δανειοληψία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ιστοσελίδες για παρόχους δανείων που αναζητούν πιο εμπορεύσιμες επιλογές για το domain name τους, για Οργανισμούς που παρέχουν συμβουλές και αρωγή σε καταναλωτές κι επιχειρήσεις που θέλουν να συγχωνεύσουν ή να συνάψουν καταναλωτικά ή επαγγελματικά δάνεια, ή για όσους έχουν blog με πληροφορίες, συμβουλές και αναλύσεις για δανειακά προϊόντα.

 

Παραδείγματα: 
student.loans, car.loans, home.loans, finance.loans, broker.loans, howto.loans, info.loans, support.loans

 

 

.press

Για τις επιχειρήσεις, η δυνατότητα να επικοινωνούν νέες εξελίξεις και τις κυκλοφορίες προϊόντων σε Μετόχους, θυγατρικές και στους πελάτες/μεταπωλητές τους είναι υψίστης σημασίας για την διατήρηση και την ανάπτυξη υγιών επιχειρηματικών συνεργασιών. Το .press ενδείκνυται για την προώθηση νέων κυκλοφοριών Τύπου, για τη διανομή ειδήσεων σε επίπεδο εταιρίας και τη δικτύωση με Οργανισμούς Τύπου, όπως περιοδικά και εφημερίδες, προκειμένου να βοηθήσουν στην επικοινωνία νέων ιδεών, αλλαγών και μεταβάσεων, αυξάνοντας την έκθεση σε ενδιαφερόμενο κοινό με την προώθηση της επιχειρηματικής επικοινωνίας.

Παραδείγματα:
releases.press, news.press, today.press, now.press, yourname.press, yourcompany.press, yourpublication.press, business.press

 

 

.website

Μερικές φορές το απλό είναι απλά καλύτερο και το .WEBSITE προσφέρει μια απλή, τεχνολογική κατάληξη TLD που απευθύνεται σε  επιχειρήσεις, ομάδες και τους επαγγελματίες στην Παροχή υπηρεσιών ιστοσελίδας. Το .WEBSITE είναι ιδανικό για web hosting πλατφόρμες, σχεδιαστές ιστοσελίδων, μηχανικούς και προγραμματιστές κώδικα, blogging πλατφόρμες και για κάθε εκδότη που ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών, το σχολιασμό και τις συμβουλές σχετικές με υπηρεσίες διαδικτύου και πληροφορικής.

Παραδείγματα:
computer.website, software.website, hosting.website, services.website, analytics.website, development.website, yourname.website, yourcompany.website

 

 

.republican

“Δημοκρατικός” είναι ένας όρος που συνδέεται συχνά με το αμερικανικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αλλά έχει μια πιο γενική σημασία, που απορρέει από τη δημοκρατία στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Κάθε άτομο που ανήκει ή υποστηρίζει μια δημοκρατική κυβέρνηση είναι δημοκρατικός. Επομένως το .REPUBLICAN εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα από ιδιώτες, κόμματα, κυβερνήσεις, οργανώσεις φοιτητών, εφημερίδες και Οργανισμούς, που αυτοπροσδιορίζονται ως δημοκράτες ή Συντηρητικοί (ΗΠΑ) και επιθυμούν να συμβάλουν στον καθορισμό και την ανάπτυξη της δημοκρατικής κοινότητας.

Παραδείγματα:
party.republican, member.republican, mission.republican, values.republican, voting.republican, yourname.republican, yourcompany.republican, info.republican

 

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment