.beer .city .lawyer .deals .city .direct .surf κ.α. νέα TLD’s διαθέσιμα για κατοχύρωση στο https://dnhost.gr από σήμερα!
New TLDs tag Cloud : .direct .place .beer .surf .bayern .nyc .attorney .lawyer .city .deals .soy

.deals

Με την ευελιξία της online τεχνολογίας, είναι δυνατόν να εντοπίσετε τις καλύτερες προσφορές απλά αναζητώντας σχετικά σε μια τοποθεσία. Η δυνατότητα να βρείτε το κατάλληλο προϊόν στην ιδανική τιμή είναι αυτό που ισχυροποιεί την online αναζήτηση και αγοραπωλησία. Το .DEALS παρέχει ένα σχετικό και αναγνωρίσιμο TLD για προωθητικές ενέργειες: πχ κουπόνια, προσφορές, εκπτώσεις, συνδυασμοί προσφορών κτλ. Χρησιμοποιήστε το .DEALS για οποιοδήποτε σκοπό, είτε ως μια επιχείρηση, άτομο ή ακόμα σαν μια φιλανθρωπική οργάνωση που διαθέτει λαχνούς και κουπόνια για διάφορες υπηρεσίες.

Παραδείγματα
promos.deals
best.deals
find.deals
product.deals
yourname.deals
yourcompany.deals
new.deals
big.deals

 

 

.city

Για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, περισσότεροι άνθρωποι ζουν σε πόλεις από ό,τι στις αγροτικές περιοχές. Οι πόλεις προσφέρουν ευκολία του ότι καταστήματα και εστιατόρια βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, το οικονομικό πλεονέκτημα του να μην χρειάζεται να οδηγείτε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο και το πολιτιστικό πλεονέκτημα του να είστε κοντά στις τέχνες, τη μουσική και το θέατρο. Το .CITY προσφέρει την ιδανική επέκταση τομέα για τους κατοίκους των πόλεων ή οποιεσδήποτε επιχειρήσεις ή οργανισμούς που ψάχνουν για περισσότερο τοπική αναγνωρισιμότητα.

Παραδείγματα
restaurants.city
yourname.city
tours.city
maps.city
yourname.city
services.city
arts.city
museums.city

 

 

.beer

Η βιομηχανία της μπύρας παράγει 450 εκατομμύρια Ευρώ ετησίως και οι (νέες ή τοπικές) ζυθοποιίες γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς με αυξανόμενο ρυθμό. Το .BEER προσφέρει ένα στοχοθετημένο TLD για την αγορά μπύρας, το μάρκετινγκ ζυθοποιείων, εκδηλώσεις προώθησης κάποιας μάρκας μπύρας και μπορεί να καταχωρηθεί από οποιαδήποτε επιχείρηση, ομάδα ή άτομο, καθιστώντας το μια τέλεια επιλογή για επιχειρήσεις, καθώς και για τους κριτικούς, τους καταναλωτές και τους λάτρεις της μπύρας.

 

Παραδείγματα: 
drink.beer
craft.beer
taste.beer
brew.beer
local.beer
yourbeer.beer
yourbrewery.beer
yourbar.beer

 

 

.lawyer

Όλο και περισσότερο, οι δικηγόροι αναπτύσσουν τις ιστοσελίδες τους ώστε να περιέχουν ενημερωτικά και προσεγμένα νομικά blogs.  Όταν αυτό γίνεται σωστά, δημιουργείται εμπιστοσύνη, σχέσεις, δικτύωση και παραπομπές. Το .LAWYER παρέχει μια σχετική, αξιόπιστη, και στοχευμένη κατάληξη domain, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε δικηγόρο, γραφείο, νομική υπηρεσία ή νομικό φόρουμ συζητήσεων καθιστώντας αυτή η επέκταση τέλεια για τη δημιουργία blogs που μπορούν να βρεθούν εύκολα κατόπιν online αναζήτησης αλλά και για τη δημιουργία μιας διαδικτυακής νομικής κοινότητας.

Παραδείγματα: 
reviews.lawyer
listings.lawyer
divorce.lawyer
family.lawyer
yourname.lawyer
yourpractice.lawyer
network.lawyer
info.lawyer

 

 

.attorney

Σύμφωνα με το American Bar Association, περισσότερο από το 50 τοις εκατό των ανθρώπων που ψάχνουν για έναν δικηγόρο στο διαδίκτυο, βασίζουν την απόφασή τους στη δυναμική της ιστοσελίδας του πιθανού δικηγόρου. Το .ATTORNEY παρέχει μια εξειδικευμένη επέκταση τομέα που, επειδή είναι τόσο νέα, έχει περισσότερη διαθεσιμότητα κατά την επιλογή ενός domain name και βοηθά τους πελάτες να αναγνωρίσουν τα σωστά μέρη για να επισκεφθούν. Δίνει στους δικηγόρους (νομικά γραφεία κτλ) μια εύκολα αναγνωρίσιμη και οικεία online διεύθυνση καθώς και την πρόσβαση σε μια εικονική αγορά και σε νέες διασυνδέσεις με συναδέλφους και φίρμες του κλάδου.

Παραδείγματα:
findyour.attorney
yourname.attorney
criminal.attorney
divorce.attorney
yourfirm.attorney
reviews.attorney
advice.attorney
local.attorney

 

 

.soy

Το “Soy” είναι στην ισπανική γλώσσα ισοδύναμο του «είμαι», καθιστώντας το ιδανικό χώρο ονομάτων για αυτοπροβολή, blogs, την κοινωνική ανάπτυξη των μέσων ενημέρωσης. Eπίσης στα Αγγλικά σημαίνει “σόγια” το δημοφιλέστατο φυτό που προσφέρει διατροφή σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παραγωγούς ή καλλιεργητές σόγιας, για προώθηση προϊόντων σόγιας, δημοσίευση συνταγών με σόγια κτλ.

Παραδείγματα:
community.soy
network.soy
yourname.soy
products.soy
healthyfood.soy
cookingwith.soy

 

 

.surf

Το “σερφάρω” εννοιολογικά συμπεριλαμβάνει την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο ή ως άθλημα (windsurf, kitesurf), το .SURF είναι ένα TLD που προορίζεται για όλες τις εφαρμογές. Είναι ιδανικό για κάθε άτομο ή οργανισμό στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τηλεπικοινωνίες, την αθλητική βιομηχανία και τους λάτρεις της ιστιοσανίδας.

Παραδείγματα:
report.surf
shop.surf
boards.surf
yourname.surf
yourcompany.surf
howto.surf
web.surf
learnto.surf

 

 

.bayern

Η Μπάγερν (Βαυαρία) λειτουργεί ως ένα ελεύθερο κράτος μέσα στη Γερμανία, και ως ένα κομβικό σημείο για τις επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Ως ένα από τα πιο υγιή οικονομικά συστήματα στον κόσμο, η Βαυαρία προσφέρει e-εμπορικές δυνατότητες επέκτασης στους επιχειρηματίες μέσω διαδικτύου.  Το .BAYERN είναι μια γεωγραφική επέκταση που μπορεί να διασυνδέσει την κοινότητα της Μπάγερν και είναι το ιδανικό domain για κάθε χρήστη, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Μπάγερν ή που μπορεί να διασυνδεθεί μέσω της επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού ή των ταξιδιών στην περιοχή.

Παραδείγματα: 
arts.bayern
museums.bayern
visit.bayern
yourcompany.bayern
yourname.bayern
invest.bayern
localspots.bayern
businessin.bayern

 

 

.nyc

Ως ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα του κόσμου, η Νέα Υόρκη προσελκύει την προσοχή των επενδυτών, των επιχειρήσεων και των τουριστών. Το .NYC παρέχει μια γεωγραφική κατάληξη domain με σκοπό την σύνδεση των κατοίκων ή των θαυμαστών της πόλης μεταξύ των και επιτρέπει στις εταιρείες της Νέας Υόρκης στη δημιουργία διασυνδέσεων με την παγκόσμια αγορά. Το .NYC είναι ιδανικό για όποιον ζει, εργάζεται ή ταξιδεύει συχνά στη Νέα Υόρκη.

Παραδείγματα:
arts.nyc
museums.nyc
tours.nyc
yourcompany.nyc
yourname.nyc
restaurants.nyc
empirestate.nyc
taxis.nyc

Για να κατοχυρώσετε ένα .NYC, πρέπει να δηλώσετε μια έγκυρη διεύθυνση κατοικίας ή επιχείρησης ή οργανισμού της ιδιοκτησίας σας στην πόλη της Νέας Υόρκης (οι ταχυδρομικές θυρίδες δεν πληρούν τις προϋποθέσεις).

 

 

.place

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση, για οποιοδήποτε σκοπό, καθιστώντας το ιδανικό για ταξιδιωτικές εταιρείες, μεσίτες, διαχειριστές ακίνητης περιουσίας, καταστήματα οικιακού εξοπλισμού, εστιατόρια και μπαρ με τη λέξη “place” στο όνομά τους για να έχουν τη δική τους έξυπνη και ευκολομνημόνευτη διεύθυνση στο web.

Παραδείγματα: 
spot.place
map.place
apartment.place
home.place
yourname.place
yourcompany.place
listings.place
local.place

.direct

Αν προσφέρετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας κατευθείαν στους καταναλωτές (από το κατάστημα, το εργοστάσιο παραγωγής ή το γραφείο σας), ή παρέχετε οδηγίες και κατευθύνσεις για οποιοδήποτε θέμα, το .DIRECT είναι ιδανικό. Αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για εμπόρους χονδρικής μέχρι παρόχους live περιεχομένου, υπηρεσίες χαρτογράφησης ή άμεσης πρόσβασης σε περιεχόμενο, προϊόντα ή υπηρεσίες.

Παραδείγματα: 
factory.direct
shipped.direct
delivered.direct
yourname.direct
yourcompany.direct
yourproduct.direct
clothes.direct
furniture.direct
Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment