DIVI AI βοηθός για το WordPress σου
Η απίστευτη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στη δημιουργία WordPress sites

Φαντάσου ένα ισχυρό εργαλείο Artificial Inteligece (A.I.) ικανό να δημιουργήσει γραπτό περιεχόμενο, προγραμματιστικό κώδικα HTML, CSS και εικόνες, ενσωματωμένο στο WordPress σου. Να έχει πλήρη εικόνα για κάθε στοιχείο/element του WordPress theme σου. Να δημιουργεί περιεχόμενο σχετικό με τα συμφραζόμενα στον ιστότοπό σου και τη σελίδα που εργάζεσαι. Και όλα αυτά με την οξύτητα ενός επαγγελματία συγγραφέα, την τεχνογνωσία ενός προγραμματιστή και την ικανότητα ενός ψηφιακού καλλιτέχνη! Το φαντάστηκες; Εμείς το φέραμε ήδη στο WordPress Hosting της DNHOST!

Divi Layouts AI

Δημιούργησε ιστοσελίδες με ένα μόνο κλικ

Γνώρισε τον προσωπικό σου A.I. σχεδιαστή ιστοσελίδων. Το Divi AI είναι προγραμματιστής, σχεδιαστής, κειμενογράφος και φωτογράφος σε ένα. Του μιλάς σαν άτομο και παίρνει αποφάσεις σαν μια επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού. Πες του για τον ιστότοπό σου και τη σελίδα που θες να δημιουργήσεις και θα σχεδιάσει ολόκληρη τη διάταξη γεμίζοντάς τη με περιεχόμενο.

Το Divi AI ζωντανεύει το όραμα του site σου φτιάχνοντας ένα πλήρες layout

Πες στο Divi Ai για τη σελίδα που θέλεις να φτιάξεις, μαζί με κάποιες πληροφορίες για την επιχείρησή σου και άφησε το να δημιουργήσει! Το ΑΙ θα κατασκευάσει μια διάταξη/layout, θα προσαρμόσει το σχέδιο και θα το γεμίσει με σχετικό περιεχόμενο και εικόνες. Κάθισε αναπαυτικά, χαλάρωσε και παρακολούθησε την κατασκευή του ιστότοπού σου.

Όρισε το δικό σου στυλ ή άσε το Divi AI να το επιλέξει

Το Divi AI εκπαιδεύτηκε να κάνει τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων και γραμματοσειρών, αλλά μπορεί επίσης να αξιοποιήσει το δικό σου στυλ για τη δημιουργία layouts σχετικών με το brand σου, σε ολόκληρο το website σου. Θυμάται τις σχεδιαστικές σου επιλογές και χτίζει το site σου με στυλ που έχει συνοχή.

Δημιούργησε σελίδες που είναι απόλυτα προσαρμόσιμες

Το Divi AI μπορεί να σχεδιάσει φοβερά layouts, αλλά εσύ μπορεί να θες να κάνεις κάποιες τροποποιήσεις. Γι αυτό το λόγο οι διατάξεις που φτιάχνει η τεχνητή νοημοσύνη είναι πλήρως προσαρμόσιμες μέσα από τον κορυφαίο visual builder του Divi. Δεν χρειάζεται να είσαι έμπειρος σχεδιαστής ιστοσελίδων, απλά κάνε κλικ για να πληκτρολογήσεις, να κάνεις drag & drop και να αξιοποιήσεις διάφορες επιλογές σχεδίασης και να δημιουργήσεις την τέλεια σελίδα.

DIVI Text AI

Γνώρισε τον νέο σου συγγραφέα κειμένων

Το Divi A.I. μπορεί να γράψει νέο κείμενο για τον ιστότοπό σου ή να βελτιώσει το υπάρχον, ακριβώς όπως ένας επαγγελματίας επιμελητής κειμένων! Αν δεν έχεις το χρόνο ή την όρεξη να σκεφτείς ιδέες και να δημιουργήσεις περιεχόμενο από την αρχή, ή απλά θες περισσότερο χρόνο για να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία -την ανάπτυξη της επιχείρησής σου-, το DIVI text AI ήρθε να σου λύσει τα χέρια.

Το Divi AI μπορεί να γράψει οτιδήποτε, στη στιγμή!

Δώσε ένα θέμα για το κείμενο στο Divi AI, επίλεξε τη μορφή περιεχομένου και το Divi AI θα συνθέσει τίτλους, παραγράφους ή ακόμα και ολόκληρες αναρτήσεις για το blog σου σε δευτερόλεπτα.

Βελτίωσε το περιεχόμενο σου με ένα μόνο κλικ

Με το DIVI Text AI μπορείς να προσαρμόσεις τον τόνο, το μήκος, τη σαφήνεια ή να προσθέσεις δημιουργικότητα μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δοκίμασε παραλλαγές, πειραματίσου με στυλ και τελειοποίησε τα κείμενά σου που θα προσελκύσουν το κοινό που  απευθύνεσαι.

Αναδιαμόρφωσε το περιεχόμενο σου έξυπνα

Ξαναγράψε επικεφαλίδες, παραγράφους, φράσεις ,κουμπιά , call-to-action και πολλά άλλα. Βελτίωσε την αναγνωσιμότητα και τον τόνο των κειμένων σου, κάνε μεταφράσεις, διόρθωσε ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη σαν ένας επαγγελματίας επιμελητής κειμένου.

Δημιούργησε περιεχόμενο με βάση τα συμφραζόμενα με ένα κλικ

Αναλύοντας τα εταιρικά σου στοιχεία, το περιεχόμενο και τη δομή των σελίδων σου, το Divi μπορεί να δημιουργήσει κείμενα εξαιρετικά γρήγορα! Με τη γρήγορη παραγωγή κειμένων, καθώς φτιάχνεις νέες σελίδες, βάζεις τέλος στο lorem ipsum και στο writer’s block. Το Divi Artificial Intelligence αφαιρεί τα εμπόδια και δημιουργεί νέες σελίδες άμεσα και αποτελεσματικά.

Ξέμεινες από ιδέες; Το Divi AI θα βρει κάτι για σένα!

Δεν είσαι σίγουρος για το τι θες να γράψεις; Το DIVI AI μπορεί να βοηθήσει και σ’αυτό! Κάνοντας κλικ στο κουμπί A.I. μέσα στην προτροπή γραφής, το Divi AI μπορεί να δημιουργήσει περιεχόμενο από μόνο του με νέες ιδέες όταν εσύ δεν μπορείς!

Γίνε όσο λεπτομερής θες με τις προηγμένες επιλογές

Οι προηγμένες επιλογές σου επιτρέπουν να εμβαθύνεις σε πιο λεπτομερείς οδηγίες συγγραφής περιεχομένου. Προσαρμόζοντας τις προτροπές σου (prompts) για συγκεκριμένες απαντήσεις από το Divi AI, αλλάζεις διάφορες παραμέτρους όπως τον τόνο, το στυλ, τα συμφραζόμενα και τις λέξεις-κλειδιά για να φτιάξεις νέο περιεχόμενο ακριβώς στα μέτρα σου.

Divi Image AI

Δημιούργησε οποιαδήποτε εικόνα μπορείς να σκεφτείς

Με το Divi Image AI δε χρειάζεται πια να αναζητάς στοκ εικόνες ή να μάθεις Photoshop. Τώρα, μπορείς να δημιουργήσεις και να τροποποιήσεις εικόνες χρησιμοποιώντας εντολές σε φυσική γλώσσα.

Μετάτρεψε τις ιδέες σου σε όμορφες φωτογραφίες και έργα τέχνης σε δευτερόλεπτα

Απλά πες στο Divi AI για την εικόνα που θέλεις και θα τη δημιουργήσει σε ελάχιστο χρόνο. Το Divi AI μπορεί να δημιουργήσει άμεσα οτιδήποτε φανταστείς .

Επίλεξε από διαφορετικά στυλ και δημιούργησε όποιον τύπο εικόνας μπορείς να φανταστείς

Δημιούργησε επαγγελματικές φωτογραφίες με ρεαλιστική εμφάνιση ή εκπληκτικά έργα τέχνης όπως ψηφιακές ζωγραφιές, τρισδιάστατες αποδόσεις, χειροποίητα σκίτσα ή μεταμόρφωσε τις υπάρχουσες εικόνες και άλλαξε το στυλ τους με ένα μόνο κλικ!

Τροφοδότησε το Divi AI με υπάρχουσες εικόνες ως υλικό αναφοράς

Το Divi AI αναγνωρίζει τα καλλιτεχνικά στυλ, τις συνθέσεις και τα οπτικά στοιχεία μιας υπάρχουσας εικόνας και τα εφαρμόζει σε εντελώς διαφορετικά θέματα. Εάν σου αρέσει μια εικόνα αλλά το περιεχόμενο δεν είναι αρκετά κατάλληλο, το Divi AI μπορεί να τη μετατρέψει σε μια εικόνα προσαρμοσμένη στο site σου. Ή μπορείς να πάρεις ένα Divi layout και να αλλάξεις εντελώς το θέμα, διατηρώντας παράλληλα το οπτικό στυλ και τη σύνθεση!

Άλλαξε το στυλ μιας εικόνας με απόλυτο έλεγχο

Αν σου αρέσει πολύ μια εικόνα αλλά δεν έχει το σωστό στυλ, ή θες να τη μεταμορφώσεις σε κάτι εντελώς διαφορετικό, το Divi AI μπορεί να την αλλάξει με βάση προεπιλεγμένα στυλ. Μπορείς ακόμη να συνδυάσεις στυλ, prompt και εικόνες αναφοράς για να δημιουργήσεις κάτι πραγματικά μοναδικό.

Τροποποίησε ή πρόσθεσε στοιχεία σε οποιαδήποτε εικόνα

Επίλεξε οποιοδήποτε μέρος μιας εικόνας και τροποποίησε το χρησιμοποιώντας τη δύναμη του AI. Μεταμόρφωσε τα υπάρχοντα στοιχεία ή πρόσθεσε καινούρια με ευκολία. Το Divi AI ενσωματώνει τις αλλαγές στην αρχική εικόνα σαν να ήταν μέρος της αρχικής φωτογραφίας.

Επέκτεινε εικόνες και γέμισε τον κενό χώρο

Διεύρυνε τον χώρο που περιβάλλει μια εικόνα και γέμισε τον με σχετικό περιεχόμενο που συνδυάζεται άψογα με την αρχική εικόνα. Πες στο Divi πόσο χώρο θέλεις να προσθέσεις γύρω από την εικόνα σου και με τι θέλεις να τη γεμίσεις και δες τη μαγεία να συμβαίνει. Μπορείς να προσαρμόσεις υπάρχουσες εικόνες σε οποιαδήποτε διάταξη.

Αναβαθμισμένες εικόνες με υπερ-υψηλή ανάλυση

Το Divi AI βελτιώνει τις εικόνες χαμηλότερης ποιότητας κάνοντάς τες πιο καθαρές, ευκρινέστερες και σε υψηλότερη ανάλυση. Αν πχ ο πελάτης σου, σου έστειλε πολύ μικρές εικόνες, μπορείς να τις κάνεις μεγαλύτερες μέσα στο Visual Builder ώστε να φαίνονται καθαρές, ακόμη και σε οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Αυτόματη βελτίωση της εμφάνισης μιας εικόνας

Αξιοποίησε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να βελτιώσεις τις εικόνες σου. Αφαίρεσε σφάλματα, αύξησε τον κορεσμό, βελτιωσε την οπτική αντίθεση και δώσε περισσότερες λεπτομέρειες με ένα μόνο κλικ. Το Divi AI μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά από τα συνηθισμένα φίλτρα εικόνας χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη.

Δεν είσαι σίγουρος τι εικόνα θες; Το Divi AI θα σου δώσει ιδέες

Το Divi AI μπορεί να δημιουργήσει όποια εικόνα σκεφτείς, αλλά αν δεν έχεις ιδέες, μπορεί να αναλύσει τον ιστότοπό σου, την τρέχουσα σελίδα και το περιεχόμενό σου για να προτείνει και να δημιουργήσει αυτόματα εντυπωσιακές εικόνες.

Divi Code A.I.

Γνώρισε τον προσωπικό σου web προγραμματιστή

Το Divi Artificial Intelligence μπορεί να γράψει κώδικα και να δημιουργήσει custom CSS στο Visual Builder του WP theme σου. Έχοντας εκπαιδευτεί στη βάση κώδικα Divi Module, μπορεί να ερμηνεύσει καλύτερα τις εντολές σου και να δημιουργήσει πολύ ταιριαστά αποτελέσματα.

Δημιούργησε αυτόματα καινούρια elements και δυνατότητες

Το Divi AI λειτουργεί μέσα στη μονάδα κώδικα του Divi και έτσι μπορεί να εκπληρώσει τα αιτήματά σου δημιουργώντας custom HTML, CSS και JavaScript. Θέλεις να δημιουργήσεις ένα στοιχείο για το οποίο το Divi δεν έχει έτοιμη λειτουργικότητα, όπως π.χ. ένα αναδυόμενο παράθυρο; Απλώς ζητα από το Divi AI να στο φτιάξει!

Προσάρμοσε οποιοδήποτε module άμεσα με A.I. CSS

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να προσαρμόσεις τον ιστότοπό σου με τη χρήση CSS. Το Divi A.I. λειτουργεί μέσα στα πεδία CSS του Divi, επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις πλήρως οποιοδήποτε module αυτόματα. Δεδομένου ότι το Divi A.I. εκπαιδεύεται στη βάση κώδικα του Divi, γνωρίζει ήδη τα module classes και την HTML του Divi, και έτσι μπορεί να εκτελεί πολύπλοκα αιτήματα customization.

Τροποποίησε και βελτιώσε τον custom κώδικα σου σε όλο το website σου

Αξιοποίησε τις γρήγορες ενέργειες του A.I. για να βελτιώσεις εύκολα τον υπάρχοντα κώδικα. Αυτόματη διόρθωση, βελτιστοποίηση, διαμόρφωση και βελτίωση της συμβατότητας κώδικα με παλιά προγράμματα περιήγησης με ένα μόνο κλικ. Με μια προτροπή, ανοίγεις  απεριόριστες δυνατότητες.

Αποθήκευσε και ανάκτησε ΑΙ code snippets στο Cloud

Μπορείς να αποθηκεύσεις όλα τα αγαπημένα σου αποσπάσματα κώδικα στο Divi Cloud για εύκολη πρόσβαση στα προγράμματα επεξεργασίας κώδικα του Divi. Κάθε φορά που ξεκινάς μια νέα ιστοσελίδα WordPress, μπορείς να εισαγάγεις τα αγαπημένα σου κομμάτια κώδικα με λίγα μόνο κλικ.

Μερικές δημιουργικές εντολές για το Divi Code AI

Εφέ αιώρησης εικόνας

Μετάτρεψε το σχήμα της εικόνας σε κυκλικό με σκιά πλαισίου. Πρόσθεσε μια ζωντανή ροζ και μπλε επικάλυψη ντεγκραντέ μέσα στο περιτύλιγμα εικόνας που βρίσκεται στην κορυφή της εικόνας. Η επικάλυψη πρέπει να είναι ημιδιαφανής. Όταν τοποθετείς το δείκτη του ποντικιού πάνω από το κύριο στοιχείο, κάνε μεγέθυνση της εικόνας.

Εφέ πληκτρολόγησης

Πρόσθεσε ένα εφέ πληκτρολόγησης στο H1 εντός του στοιχείου με το αναγνωριστικό “#typing”. Κάθε γράμμα πληκτρολογείται ένα κάθε φορά, σαν κάποιος να γράφει ζωντανά την επικεφαλίδα. Επίστρεψε μου μόνο CSS και JavaScript.

Popup Modal

Δημιούργησε ένα αναδυόμενο παράθυρο που κλείνει μετά από 30 δευτερόλεπτα και προσκαλεί τους επισκέπτες να εγγραφούν στο newsletter μου. Πρόσθεσε δύο κουμπιά: ένα μωβ κουμπί που συνδέεται με τη σελίδα του newsletter και ένα θαμπό γκρι κουμπί που λέει “Όχι ευχαριστώ” και κλείνει το αναδυόμενο παράθυρο.

Περισσότερα χαρακτηριστικά AI είναι καθ’ οδόν

Η ομάδα που δημιούργησε το Divi AI το αναπτύσσει πυρετωδώς και έχει αποστολή να σου δώσει τα πιο προηγμένα εργαλεία δημιουργίας ιστοτόπων με τεχνητή νοημοσύνη.

Δημιουργία WordPress section με DIVI AI

 

Δημιουργία ενοτήτων

Πρόσθεσε ενότητες στη σελίδα σου πιο γρήγορα από ποτέ με αυτόματο σχεδιασμό, σχετικό περιεχόμενο και εικόνες.

Δημιουργία WordPress site με DIVI AI

Δημιουργία ιστότοπου AI

Σύντομα θα έχεις στη διάθεση σου έναν βοηθό τεχνητής νοημοσύνης που θα μπορεί να δημιουργήσει έναν ολόκληρο ιστότοπο με πραγματικό περιεχόμενο, εικόνες και μοναδικές διατάξεις.

Αποθήκευση prompt στο DIVI ΑΙ για το WordPress.

Prompt Library

Σύντομα θα μπορείς να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου εντολές στη Βιβλιοθήκη Divi, ώστε να μην ξεχάσεις ποτέ την προτροπή που χρησιμοποίησες για να λάβεις την πραγματικά εκπληκτικές απαντήσεις του DIVI AI!

Πάρε λοιπόν στα χέρια σου τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης και απογείωσε τη δημιουργικότητα, την αποδοτικότητα και την ποιότητα του ιστότοπου σου, μειώνοντας στο ελάχιστον τον χρόνο ενασχόλησης σου με αυτόν, αποκτώντας σήμερα ένα πακέτο WordPress Hosting με δωρεάν το DIVI AI theme!

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment