Nέα TLD's
Από σήμερα 12/2 άλλες 7 νέες καταλήξεις domain names, είναι διαθέσιμες στο κοινό για κατοχύρωση:

.lighting, .camera, .equipment, .estate, .graphics, .gallery και .photography

 

.LIGHTING

Το .LIGHTING είναι η ιδανική κατάληξη domain για την βιομηχανία φωτιστικών μιας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα της. Είναι κατάλληλο για φωτογράφους, σχεδιαστές, διακοσμητές εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, κηπουρούς, φωτιστές κινηματογράφου/θεάτρου, κατασκευαστές και εμπόρους φωτιστικών συστημάτων, οποιονδήποτε η δουλειά του σχετίζεται με τον φωτισμό χώρων και κτιρίων, σε έναν ευρέως αναπτυσσόμενο χώρο.

 

.CAMERA

Το .CAMERA ταιριάζει σε φωτογράφους, χειριστές κάμερας, καταστήματα εκτυπώσεων και φωτογραφικών μηχανών ή σχετικών αξεσουάρ, ιστοσελίδες διαμοιρασμού φωτογραφιών, ερασιτέχνες και λάτρες της φωτογραφίας και βίντεο αλλά και για όσους προσφέρουν συμβουλές για τη λήψη καλών φωτογραφιών και την αγορά φωτ/κών μηχανών. Με περισσότερους από 2.5 δις άτομα είναι κάτοχοι ψηφιακής κάμερας και με τα Facebook, Flickr να δέχονται 6 δις φωτός το μήνα, η κατάληξη είναι ο ιδανικός χώρος για όσους ασχολούνται με το αντικείμενο.

 

.EQUIPMENT

Το .EQUIPMENT είναι κατάλληλο για εμπόρους εξοπλισμού παντός είδους (αθλητικό, γεωργικό, κατασκευαστικό, αναψυχής, καλλιτεχνικό) αλλά και για όσους σχετίζονται, αγοράζουν ή κάνουν παρουσίαση (κριτική) σε εξοπλισμούς κάθε εμπορικού κλάδου. Προσθέτει ένα σχετικό και αναζητήσιμο όρο στο domain name κάνοντας κάθε σχετιζόμενη επιχείρηση, ορατή και αναγνωρίσιμη από την πλευρά του καταναλωτή. Κατοχυρώστε ένα .EQUIPMENT όνομα, για να ανακαλύψουν online τον εξοπλισμό σας οι έμποροι, προμηθευτές και πελάτες.

 

.ESTATE

Το .ESTATE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε είδους ιστοσελίδα σχετική με κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και παροχές, νομικές υπηρεσίες σχετικές με την αγοραπωλησία/ενοικίαση γής και επαγγελματικών χώρων (συμβολαιογράφοι/νομικοί σύμβουλοι), πώληση ή ενοικίαση χώρων ή κτιρίων, νέους ή έμπειρους επαγγελματίες του χώρου. Παρέχει μια ευκολομνημόνευτη ονομασία για σχετικούς ιστότοπους.

 

.GRAPHICS

Τα γραφικά είναι ένα σημαντικό συστατικό των σημερινών ιστοσελίδων που τραβάει την προσοχή των επισκεπτών και προβάλει τα πιο αξιόλογα σημεία ενός ιστοτόπου. Είναι η ιδανική κατάληξη για ελεύθερους επαγγελματίες πολυμέσων, γραφίστες και καλλιτέχνες, εταιρίες που διαθέτουν ή πωλούν stock φωτογραφίες και γραφικά ή μοιράζονται δωρεάν γραφικά για μη-κερδοσκοπικούς οργανισμούς.
Το .GRAPHICS παρέχει προσωποποιημένα domain names που είναι εύκολα να τα θυμηθεί κάποιος και να τα αξιοποιήσει καλύτερα στο marketing και τη δικτύωση των ιστοσελίδων.

 

.GALLERY

Το .GALLERY δίνει σε μουσεία, γκαλλερί τέχνης, οίκους δημοπρασιών, καλλιτέχνες, σχεδιαστές και σχολές τέχνης, ένα μέρος για να συνδεθούν με τους φίλους της τέχνης, σε κάθε μέρος του κόσμου, ανά πάσα στιγμή.
Βέβαια, δεν περιορίζεται στα προαναφερθέντα μιας και η έννοια της γκαλλερί δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Με τη δυνατότητα που υπάρχει πλέον για ένα εύκολο ξεκίνημα ενός blog ή μιας ιστοσελίδας και συμμετοχής σε υπηρεσίες διαμοιρασμού πορτφόλιος, βιβλιοθηκών φωτογραφιών και φωτογραφικών συλλογών, οι γκαλλερί έχουν γίνει πλέον μια ψηφιακή διευκόλυνση που επιτρέπει σε καλλιτέχνες, φωτογράφους, σχεδιαστές, φοιτητές και οικογένειες/παρέες/ομάδες/συλλόγους να δημοσιεύσουν online αντικείμενα τέχνης και να τα προωθήσουν ή να τα δικτυώσουν.

 

.PHOTOGRAPHY

Το .PHOTOGRAPHY εστιάζει σε στούντιο φωτογράφησης, ιστοσελίδες διαμοιρασμού φωτογραφιών, καταστήματα εκτυπώσεων και κορνιζών, εμπόρους, εκδότες και φωτογράφους κάθε είδους.
Στη βιομηχανία της φωτογραφίας όλες οι υπηρεσίες έχουν γίνει πλέον ψηφιακές. Πλέον οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν φωτογραφίες, να παραγγείλουν εκτυπώσεις και να σχεδιάσουν φωτογραφικές συλλογές online, oπότε μια ιστοσελίδα εύκολα ανακαλύψιμη μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στην απόκτηση ή την απώλεια νέων (ή υφιστάμενων) πελατών.

Διευκολύνετε τη σύνδεση των πελατών σας με το πάθος και το επάγγελμά σας και προωθήστε τη δουλειά σας, κατοχυρώνοντας ένα .PHOTOGRAPHY domain για την ιστοσελίδα σας.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment