Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από τις 21 έως 24 Ιουνίου 2018 σε όλη την Ευρώπη γιορτάζει η μουσική!
Σε περισσότερες από 22 χώρες διοργανώνονται πολιτιστικά δρώμενα και συναυλίες για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, αποτελώντας έτσι ένα ξεχωριστό πολιτιστικό γεγονός που ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη.

Για εμάς, τους ανθρώπους της DNHOST, η μουσική αποτελεί πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας στο γραφείο.

Με αφορμή 19η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής σου προτείνουμε 21 ΝΕΕΣ καταλήξεις domain άκρως ενδιαφέρουσες με θέμα την μουσική.

.band

Eίναι η ιδανική κατάληξη για μπάντες και συγκροτήματα που θέλουν να προβληθούν online, να ενημερώνουν το κοινό και τους θαυμαστές τους για τις συναυλίες, την μουσική και τα event τους.

.hiphop

Απευθύνεται στους λάτρεις της hip hop μουσικής, σε ιστοσελίδες με νέα από το hip hop, στους καλλιτέχνες και στα hip hop συγκροτήματα που θέλουν να προστατέψουν το brand τους.

.studio

Η κατάληξη .studio αποπνέει δημιουργικότητα και είναι στενά συνδεδεμένη με domains και ιστοσελίδες που αφορούν αίθουσες ηχογραφήσεων αλλά και επαγγελματίες της μουσικής.

.fm

Είναι η τέλεια κατάληξη  domain για ραδιοφωνικούς σταθμούς, για online live streaming και ενημερωτικά blog μουσικής.

.events

Προώθησε πολιτιστικά και μουσικά δρώμενα, συναυλίες, πάρτυ, εκθέσεις αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

.bar

Αυτή η κατάληξη προορίζεται για μπαρ, μπυραρίες και μαγαζιά που η καλή μουσική είναι προτεραιότητα.

.theater

To .theater μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε θίασο, εταιρεία παραγωγής, θέατρο ή επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες για τη βιομηχανία του θεάτρου.

.dance

Αν έχεις σχολή χορού ή λατρεύεις τον χορό τότε, το . dance είναι η ιδανική κατάληξη για ξεκινήσεις την online προβολή σου.

.tube

Αν θέλεις να έχεις το δικό σου site με βίντεο, για επαγγελματική ή ερασιτεχνική χρήση το .tube είναι αυτό που χρειάζεσαι.

.video

Για στούντιο παραγωγής, online εκπαιδευτικά και how-to βίντεο, σκηνοθέτες (ερασιτέχνες και μη), μοντέρ, ανεξάρτητους παραγωγούς και χειριστές κάμερας ή φωτογράφους.

.wedding

Είναι η τέλεια κατάληξη domain για ιστοσελίδες ή eshop που αφορούν τον γάμο, χώρους εκδηλώσεων, φωτογράφους γάμων, νυφικά, γαμπριάτικα ρούχα, ζαχαροπλαστεία που προετοιμάζουν γαμήλιες τούρτες κ.α.

.audio

Για ότι αφορά τον ήχο, για κάθε επαγγελματία (ηχολήπτη, μηχανικό ηχομόνωσης, dj κτλ) ή περιοδικό/blog που ασχολείται με το χώρο του ήχου και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις (ηχητική κάλυψη, ηχητικές μελέτες, ηχομόνωση).

.blog

Για να ξεκινήσει το δικό σου blog με θέματα και άρθρα που αφορούν την μουσική, τους τραγουδιστές και την μουσική βιομηχανία!

.fans

Φτιάξε ένα fan page για να υποστηρίξεις τους τραγουδιστές ή τα μουσικά συγκροτήματα που αγαπάς. Πρόσθεσε τα μουσικά νέα τους και διαμοίρασε το site σου στα social media.

  .news

Ανάρτησε ειδήσεις και νέα που αφορούν μουσικά events, συγκροτήματα, τραγουδιστές και άλλα θέματα γύρω από την μουσική.

.party

Αν είσαι διοργανωτής party ή θέλεις να βάζεις ανακοινώσεις για τα party που συμβαίνουν στην πόλη τότε αυτή η κατάληξη είναι η ιδανική για σένα.

.productions

Δημιουργήθηκε για τους οίκους παραγωγής διαφημίσεων, μουσικών βίντεο και τέχνης πολυμέσων και είναι επίσης ιδανικό για τηλεοπτικά, κινηματογραφικά ή ανεξάρτητα στούντιο.

.pub

Είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να προβάλουν το στέκι τους (pub, bar, μπυραρία) ή τον εκδοτικό τους οίκο online.

.restaurant

Μια καλή επιλογή για εστιατόρια, σεφ, εμπόρους και διανομείς τροφίμων και κρασιών αλλά και για κριτικούς εστιατορίων.

.school

Είναι μια έξυπνη επιλογή για όσους θέλουν να προβάλουν το στέκι τους (pub, bar, μπυραρία) ή τον εκδοτικό τους οίκο online

.radio.fm

Εκπέμπεις στα fm ή έχεις online ραδιόφωνο τότε αυτή κατάληξη είναι ότι πρέπει για το domain του ραδιοσταθμού σου.

 

Αν το project σου περιλαμβάνει μουσική και θέλεις ένα tld που να το δείχνει, επίλεξε και κατοχύρωσε για το domain σου μια από τις παραπάνω καταλήξεις εδώ!

 

 

Author

Είμαι Digital Marketing Manager στην DNHOST και φροντίζω για την προώθηση των υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών μας για χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.

Write A Comment