Νέες καταλήξεις domain για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει ακριβώς! Διαλέξτε ανάμεσα στις 14 νέες καταλήξεις: .healthcare, .airforce, .army, .vet, .market, .gifts, .restaurant, .quebec, .engineer, .click, .diet, .help, .hosting, .property.

 Νέα TLD's Δεκεμβρίου

.HEALTHCARE

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί τομείς της υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο, και πολλές οργανώσεις, ιδιώτες και επιχειρήσεις που τους βοηθούν, δεν υπάρχει ακόμη ένα online δίκτυο για όλες τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. To .HEALTHCARE παρέχει ένα τέτοιο κομβικό σημείο, και επιτρέπει το σύνολο του κλάδου της υγείας, συμπεριλαμβανομένων των ιατρών, νοσηλευτών, οι συνήγοροι των ασθενών, ασφαλιστικών εταιρειών, ομάδες υποστήριξης αποκατάστασης, ασθενείς και άλλους φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας σημαντικό να συνδεθούν μεταξύ τους στο διαδίκτυο.

 

.AIRFORCE

Αυτή η διεύθυνση στο web δημιουργήθηκε για ενεργά μέλη και βετεράνους της αεροπορίας καθώς και για τις οικογένειες, τις εγκαταστάσεις και τις ομάδες που έχουν ως στόχο την υποστήριξή τους.

 

.ARMY

Οι οικογένειες των στρατιωτικών, οι στρατιωτικές βάσεις και οι υπηρεσίες των βετεράνων μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το .ARMY για να προσελκύουν στρατιωτικούς-επισκέπτες στους ιστότοπούς τους.

 

.VET

Είτε είστε κτηνίατρος, είτε βετεράνος του στρατού, χρησιμοποιήστε το .VET. για να βρείτε συναδέλφους σας ή πιθανούς πελάτες στο web. Κτηνίατροι, ενισχύστε τη δύναμη της διεύθυνσής σας web συνδυάζοντας τον .VET. με το όνομα της πόλης ή της γειτονιάς σας.

 

.MARKET

Αναζητάτε το κατάλληλο σημείο για την online αγορά σας; Δοκιμάστε ένα .MARKET. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμπορία αγαθών, κάποια υπαίθρια αγορά ή το χρηματιστήριο, ανάλογα με το ποιό ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αυτό το TLD παρέχει ένα αξιόπιστο χώρο ονομάτων για τους σκοπούς της εύκολης αναγνώρισης και ευρύτερης δημογραφικής προσέγγισης. Το .MARKET είναι ιδανικό για τη διαφήμιση και το μάρκετινγκ υπηρεσιών, αναλυτές της χρηματιστηριακής αγοράς και μεσίτες, λαϊκών αγορών, υπαίθριες αγορές παζάρι ή οποιαδήποτε άλλη επέκταση του όρου “αγορά” που βοηθά να προσδιορίσει το σκοπό αυτού του τομέα ανωτάτου επιπέδου.

 

 

.GIFTS

Αν φτιάχνετε ή πουλάτε είδη δώρων, αυτός ο τομέας πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας επιθυμιών σας. To .GIFTS προσφέρει έναν επώνυμο online χώρο για καταστήματα δώρων, κοσμηματοπώλες, καλλιτέχνες –οποιονδήποτε που διαφορετικά ίσως να ενοικίαζε απλώς χώρο στο κατάστημα κάποιου άλλου. Έχετε ήδη διεύθυνση web; Αποκτήστε την αντίστοιχη διεύθυνση .GIFTS για να προσελκύσετε όσους ψάχνουν online για δώρα. Δίνει σε κάθε επιχείρηση που ειδικεύεται σε δώρα, την ευκαιρία να αποκτήσει ένα αναγνωρίσιμο, συναφές και αξιόπιστό domain name.

 

.RESTAURANT

Αυτό το TLD είναι μια επιλογή για εστιατόρια, σεφ, εμπόρους και διανομείς τροφίμων και κρασιών αλλά και για κριτικούς εστιατορίων. Προσελκύστε πελάτες από τη δική σας περιοχή και γεμίστε περισσότερα τραπέζια με το .RESTAURANT αυξάνοντας την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, με τη δημιουργία ενός δικτύου ή κοινότητας, καθώς και με προσφορές και εκδηλώσεις.

 

.QUEBEC

To Κεμπέκ είναι ένας από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς στη Βόρεια Αμερική, καθιστώντας το ένα πρωτεύον εστιακό σημείο για την τουριστική βιομηχανία. Το .QUEBEC προσφέρει ένα μοναδικό χώρο ονομάτων για την επαρχία του Κεμπέκ και προορίζεται για όσους ζουν και εργάζονται στο Κεμπέκ, καθώς και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τουριστικές επιχειρήσεις ότι τα ταξίδια υποδοχής και προσφέρουν δρομολόγια για τα ταξίδια για αυτή την καναδική επαρχία.

 

.ENGINEER

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μηχανικών – ηλεκτρικούς, λογισμικού η/υ,  αεροδιαστημικής, βιοϊατρικής τεχνολογίας, και άλλα. Το .ENGINEER παρέχει μια ειδική επέκταση domain για τη στήριξη του τομέα της μηχανικής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημοσίευση θέσεων εργασίας, blogging για την απόκτηση πτυχίου, φόρουμ τεχνολογίας ειδικά για ορισμένους κλάδους, ή για συζητήσεις σχετικά με τον τομέα στο σύνολό του.

 

.CLICK

Το .CLICK δημιουργεί μία διεύθυνση για καινούριες εταιρίες στον χώρο της τεχνολογίας, sites online παιχνιδιών ή προσφορών, sites διαμοιρασμού φωτογραφιών/memes κτλ, blog φωτογραφίας, υπηρεσίες γνωριμιών ή για διαφημιστικές εκστρατείες.

 

.DIET

Οι πληροφορίες σχετικά με τη διατροφή, τη διατροφή και το υγιές βάρος είναι μια αυξανόμενη αναζήτηση στο Διαδίκτυο και το .DIET παρέχει έναν κεντρικό κόμβο για να τη δίαιτα και σχετικές συμβουλές και πληροφορίες. Το .DIET είναι ένα αναγνωρίσιμο TLD, που σηματοδοτεί συνάφεια στους χρήστες του Διαδικτύου για όσους αναζητούν διατροφικές οδηγίες σε sites, forums, blogs και κανάλια βίντεο στο διαδίκτυο.

 

.HELP

Το 92% των χρηστών του Διαδικτύου περνούν το χρόνο τους στις μηχανές αναζήτησης, ψάχνοντας για απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Το .HELP παρέχει ένα TLD που θα βοηθήσει τους χρήστες να βρουν αυτό που ψάχνουν, είτε πρόκειται για μια πρόβλεψη καιρού, ένα ερώτημα για την υγεία, μια ιδέα για μια εκδήλωση, οδηγίες για ένα έργο DIY, ερωτήσεις μαγειρικής, ή τεχνικές για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω εγχειριδίων χρήσης, wikis, chat, αξιολογήσεις και εργαλείων αυτοβελτίωσης. Μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως μια επέκταση σε μια τρέχουσα ιστοσελίδα για τη φιλοξενία των συχνών ερωτήσεων ή/και την παροχή υποστήριξης.

 

.HOSTING

Όποιος κι αν είναι ο λόγος για την ανάπτυξη μιας online παρουσίας, υπάρχει ένα πράγμα που κάθε καλός ιδιοκτήτης ιστοσελίδας χρειάζεται: μια καλή υπηρεσία φιλοξενίας (web hosting). Το .HOSTING παρέχει ένα χώρο ονομάτων ειδικό για υπηρεσίες φιλοξενίας, έτσι οι πελάτες μπορούν πιο εύκολα να βρουν αυτό που χρειάζονται σε ένα ασφαλές και εύκολα αναγνωρίσιμα TLD.

 

.PROPERTY

Το .PROPERTY αποτελεί ένα κατάλληλο TLD για την αγορά ακινήτων, παρέχοντας ένα μοναδικό εμπορεύσιμο χώρο ονομάτων για μεσίτες, μεσίτες, εκτιμητές, καθώς και μεμονωμένους πωλητές. Εκτός από τη βοήθεια προς τους πωλητές και τους αγοραστές να συνδεθούν μεταξύ τους, το .PROPERTY προσφέρεται για blogs συμβουλών και e-περιοδικά που βοηθούν τους καταναλωτές να κάνουν συνειδητές αποφάσεις σχετικά με την αγορά ακινήτων, την καταβολή των φόρων ακίνητης περιουσίας, ή να βρουν μια καλή επένδυση για την οικογενειακή περιουσία τους.

 

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment