8 νέες καταλήξεις domain .paris,.physio,.business,.network,.immo,.pizza,.auction,
.software για να κατοχυρώσετε το ιδανικό domain για εσάς!

 

 

.AUCTION
Το .AUCTION
είναι ο ιδανικός τόπος για εικονικές δημοπρασίες που προσφέρουν αντικείμενα για δημοπρασίες στο διαδίκτυο. Ταιριάζει σε όλους τους κατόχους ή εκτιμητές αντικειμένων, μεσίτες, οίκους δημοπρασιών και εγγυητές που δραστηριοποιούνται σε αυτή την ακμάζουσα αγορά.

 

.BUSINESS
Mια από τις εκατοντάδες νέες καταλήξεις domain, το .BUSINESS σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή όλων. Είτε πρόκειται για τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, διάφορα προϊόντα ή υπηρεσίες, οτιδήποτε βάλετε πριν την τελεία στο domain σας, αυτό θα δείχνει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας τι ακριβώς προσφέρει το.BUSINESS site σας.

 

.IMMO
Το .IMMO είναι η συντομογραφία της γερμανικής λέξης immobilien, που σημαίνει “κτηματομεσιτικό” και όντας ευρέως διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη, είναι μια θαυμάσια επιλογή για μεσίτες, πραγματογνώμονες, δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες που θέλουν να συνδεθούν με εκατομμύρια αγοραστές και ενοικιαστές.

.NETWORK
Το NETWORK έχει φτιαχτεί για όλους, από επαγγελματίες IT και εταιρίες τηλεπικοινωνιών μέχρι κοινωνικές ομάδες και δίκτυα απασχόλησης. Απλά προσθέστε το αναγνωριστικό σας – πχ σχετικό με υπολογιστές, εξυπηρετητές, οργανική καλλιέργεια, εκπαίδευση κτλ– για να προσελκύσετε νέα μέλη στον ιστότοπό σας.

 

.PARIS
Η Γαλλία είναι χώρα  με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στον κόσμο, με περισσότερα από 70 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Και οι περισσότεροι από αυτούς έρχονται στο Παρίσι, γεγονός που καθιστά το .PARIS κάτι περισσότερο από ένα γεωγραφικό τομέα ανωτάτου επιπέδου για τους ανθρώπους που ζουν, εργάζονται και κοινωνικοποιούνται στο Παρίσι. Το .PARIS είναι ιδανικό για ξεναγούς, ταξιδιωτικούς πράκτορες, αεροπορικές εταιρίες, μουσεία, γκαλερί, θέατρα, χώρους και όποιους γράφουν σε blogs για ταξίδια και διασκέδαση ή οτιδήποτε άλλο αφορά το Παρίσι.

 

.PIZZA
Τώρα οι πιτσαρίες μπορούν να έχουν διευθύνσεις στο διαδίκτυο που τις περιγράφουν τέλεια. Έχετε ήδη ένα domain για την πιτσαρία σας; Προσθέστε το αντίστοιχο .PIZZA για να εμποδίσετε τους ανταγωνιστές σας να το κατοχυρώσουν.

 

.PHYSIO
Το .PHYSIO είναι ειδικά προσαρμοσμένο για το επάγγελμα της φυσιοθεραπείας: φυσιοθεραπευτές, βοηθούς, φοιτητές, επιχειρήσεις και πανεπιστήμια/σχολές και ασθενείς. Ως εξειδικευμένο TLD, το .PHYSIO δημιουργεί ένα αξιόπιστο χώρο ονομάτων, τόσο για εκείνους που ψάχνουν για πληροφορίες ή υπηρεσίες φυσιοθεραπείας καθώς και για όσους εκ του επαγγέλματος αναζητούν πληροφορίες για εκπαίδευση, εξοπλισμό και επαγγελματική ή κοινωνική δικτύωση.

 

.SOFTWARE
Το λογισμικό βρίσκεται παντού, σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας, από τα κινητά έως τα αεροπλάνα, τα συστήματα επικοινωνίας κτλ. Τώρα οι δημιουργοί, οι εκδότες, οι πωλητές και οι σύμβουλοι λογισμικού έχουν τον δικό τους χώρο στο web, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να προσελκύσουν ή να βρούν επενδυτές, υπαλλήλους και πελάτες για την επιχείρησή τους.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment