Διαφήμιση στο google adwords

Θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις/πωλήσεις στο site σας; Τότε με αυτό το άρθρο μας θα σας βοηθήσουμε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία Google AdWords.

Εμείς τη χρησιμοποιούμε από το 2001 και μπορούμε να εγγυηθούμε ότι έχει πολύ καλά αποτελέσματα!

Τι είναι το Google AdWords;

Η διαφήμιση στο Google AdWords είναι μια υπηρεσία για στοχευμένη διαφήμιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, όπου πληρώνετε μόνο αν κάποιος πατήσει πάνω στη διαφήμισή σας και όχι απλά για την εμφάνιση της. Αυτό το μοντέλο διαφήμισης λέγεται Pay Per Click (PPC).

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφημίσεις κειμένου (text ads) ή εικόνας (banners) που θα εμφανίζονται όταν οι λέξεις-κλειδιά που θα ορίσετε εσείς, θα περιέχονται στην αναζήτηση κάποιου χρήστη στην google.

Πλεονεκτήματα του Google AdWords.

1. Στοχευμένη διαφήμιση
σε πάρα πολλούς online χρήστες, σε συγκεκριμένες χώρες, για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά και μόνο σε όσους κάνουν εκείνη τη στιγμή αναζήτηση για αυτές τις λέξεις.

2. Άμεσα αποτελέσματα
μιας κι η ενεργοποίηση της καμπάνιας είναι άμεση και εκτίθεται σε εκατοντάδες χρήστες. Αν βρείτε και τα αδύναμα σημεία του site σας, θα αυξήσετε θεαματικά τις πωλήσεις σας.  😀

3. Πλήρης έλεγχος
με στατιστικές για την απόδοση των διαφημίσεών σας, τα clicks, τους επισκέπτες που σας στέλνει στο site σας κ.α. και ορίζοντας το ανώτερο κόστος διαφήμισης ανά μέρα/click.

Πάμε λοιπόν να κάνουμε μαζί τη Δημιουργία του λογαριασμού και της πρώτης σας καμπάνιας στο Google AdWords!

Συγχαρητήρια! Μόλις δημιουργήσατε την πρώτη σας καμπάνια στο Google Adwords!

Βρείτε επιπλέον πληροφορίες για το Google AdWords και τη χρήση του στα παρακάτω Links:

Δημιουργία λογαριασμού και 1ης καμπάνιας στο Google AdWords»

Οδηγίες για την εξαργύρωση του κουπονιού σας

Σελίδα Υποστήριξης της Google

Ελληνική ομάδα υποστήριξης της Google

Εκπαιδευτικά Google Videos στο YouTube

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment