Τηλε- εργασίας κορωναϊός

Ο κορωνοϊός είναι πλέον μια πραγματικότητα που δοκιμάζει τις αντοχές και την ετοιμότητα μας, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Έχοντας ως μοναδική πηγή αναφοράς τις κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και του Ελληνικού Υπουργείου Υγείας, είμαστε αποφασισμένοι να συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στη χώρα μας και έτσι άμεσα καταρτίσαμε το πλάνο δράσης μας.

Μέτρα Προστασίας κι Ενημέρωση

Λάβαμε ήδη από τις προηγούμενες ημέρες ισχυρά μέτρα υγειονομικής προστασίας στο γραφείο (απολυμάνσεις, απολυμαντικά υγρά διαθέσιμα σε όλους τους χώρους του γραφείου).

Επίσης, ενημερώσαμε με ψυχραιμία τους συναδέλφους μας για τα μέτρα ατομικής υγιεινής, προστασίας και αυτοπεριορισμού που πρέπει να λάβουν τόσο αυτοί, όσο και οι οικογένειες τους.

Η διοίκηση της εταιρείας πιστεύει πως είναι ευθύνη της ίδιας να ενημερώσει κατ’ιδίαν τους υπαλλήλους της και πως αποκτά άλλη βαρύτητα/επίδραση στον εργαζόμενο να ενημερώνεται και σε προσωπικό επίπεδο από τον εργοδότη του, πέραν των ΜΜΕ. Οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι για το καλό όλων μας.

Εφαρμογή Τηλε-εργασίας

Επιπλέον, μελετήσαμε και υλοποιήσαμε όλες τις ενέργειες που θα επιτρέψουν στην εταιρεία μας να λειτουργήσει μέσω τηλε-εργασίας. Από σήμερα, Παρασκευή 13/3, ξεκινήσαμε λοιπόν την εργασία από το σπίτι για τους περισσότερους εργαζομένους μας, θέλοντας να προστατέψουμε τους ίδιους και να τους επιτρέψουμε να βοηθήσουν και να ενημερώσουν τους οικείους τους.

Έτσι, έχουμε εξασφαλίσει τη συνεχή λειτουργία του τηλεφωνικού μας κέντρου (801.300.3520 – 210.953.6767,  9:30π.μ -5:30μ.μ), τη χρήση του helpdesk (support@dnhost.gr) και του Live Chat μας για να είμαστε πάντα κοντά σας!

Μέρος του προσωπικού της DNHOST που εργάζεται από το σπίτι του λόγω κορωνοϊού

Από την πλευρά μας δεν αλλάζει τίποτε στον τρόπο, την ταχύτητα και την ποιότητα των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησής μας. Συνεχίζουμε τη λειτουργία μας κανονικά, (η τηλε-εργασία όπου είναι εφικτή θα συμβάλλει στην ασφαλή συνέχιση της οικονομίας) και είμαστε αποφασισμένοι να τηρήσουμε αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να επιστρέψουμε όλοι στις εργασίες μας και την καθημερινότητά μας το συντομότερο δυνατό.

Οι σκέψεις όλων μας αυτές τις μέρες είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται από τον ιό, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μια μεγάλη μάχη, στους εργαζόμενους στα φαρμακεία και στις εφοδιαστικές αλυσίδες αλλά και σε όσους είναι απολύτως απαραίτητη η συνέχιση της εργασίας τους.

Ας τους βοηθήσουμε όλοι ήρεμα και με αίσθημα ευθύνης, περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας και τις κοινωνικές επαφές μας στο ελάχιστο και μόνο για λόγους μεγάλης ανάγκης, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού και σύντομα να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας.

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment