Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και 17 νέα domain είναι διαθέσιμα για κατοχύρωση! Μεταξύ άλλων: .gold, .show, .plus, .tours, .cafe, .news, .express, .site κ.α. Ας τα δούμε όμως αναλυτικότερα!

 

 

.gold

Για όσους ασχολούνται με την αγορά, τη συλλογή, την πώληση, τη φύλαξη ή την ενεχυρίαση (ή τη σχεδίαση και πώληση κοσμημάτων) χρυσού ή για προϊόντα και σειρές προϊόντων πολυτελείας.

 

.golf

Συνίσταται για αθλητές, λάτρεις και εμπόρους εξοπλισμού γκολφ, που με εκατομμύρια παίκτες, φίλους και θεατές, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χόμπι και σπορ στον κόσμο.

 

.plus

Χρησιμοποίησε το .plus για να αναδείξεις την πιο νέα, πιο προηγμένη και καλύτερη έκδοση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σου.

 

.tours

Για τουριστικά γραφεία, τουριστικούς οδηγούς, ξεναγούς και ξεναγήσεις, συναυλίες και περιοδείες καλλιτεχνών, συγκροτημάτων ή θεατρικών παραστάσεων.

 

.cafe

Προσδίδει σε οποιαδήποτε καφετέρια ένα ξεχωριστό domain που τη βοηθά να προσελκύσει περισσότερους πελάτες.

 

.express

Κατοχύρωσε ένα .express για να δείξεις στους πιθανούς πελάτες σου ότι η ταχύτητα και η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι το κυριότερο μέλημά σου.

 

.news

Κατοχυρώνοντας ένα .news, οι δημοσιογράφοι, αναλυτές και bloggers μπορούν να δημοσιεύουν τα νέα που θέλουν και τα άρθρα τους για την επικαιρότητα, ενώ και τα τμήματα marketing εταιριών θα το βρουν χρήσιμο για τη δημοσίευση των εταιρικών νέων.

 

.site

Φτιάξε μια ευκολομνημόνευτη και μοναδική διεύθυνση για την ιστοσελίδα σου, πχ myname.site

 

.irish

Με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους να μένουν ή να συνδέονται εκ καταγωγής με την Ιρλανδία, με ένα .irish μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα τεράστιο κοινό.

 

.team

Ιδανικό για επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές αθλητικές θεατρικές ή χορευτικές ομάδες που αναζητούν τη δημιουργία μιας online παρουσίας, εταιρικές ομάδες που συμμετέχουν σε ασκήσεις ανάπτυξη και ομάδες παιχνιδιών τύχης ή γνώσεων που συμμετέχουν τουρνουά και εκδηλώσεις.

 

.jewelry

Για εκτιμητές, αγοραστές, κατασκευαστές, εισαγωγείς χονδρικής και εμπόρους κοσμημάτων που θέλουν να διεκδικήσουν το μερίδιό τους στην παγκόσμια αγορά κοσμήματος, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων και που βρίσκεται σε σταθερά σε ανοδική πορεία.

 

.show

Ιδανικό για την προβολή νέων τηλεοπτικών ή ραδιοφωνικών εκπομπών, εμπορικών εκθέσεων, θεατρικών ή μουσικών παραστάσεων, διαφόρων εκδηλώσεων και όλους τους παρεμφερείς κλάδους (σκηνοθέτες, παραγωγούς, καλλιτέχνες, τεχνικό προσωπικό).

 

.date

Ιδανικό για υπηρεσίες γνωριμιών, ιστοσελίδες αναζήτησης συντρόφου, καφετέριες, λέσχες για ελεύθερους και όσους οργανώνουν πάρτι γνωριμιών.

 

.faith

Για εκκλησίες, θρησκευτικές κοινότητες, πιστούς, ομάδες νέων και άλλους που συνδέονται μεταξύ τους μέσω των κοινών τους θρησκευτικών πεποιθήσεων. 

 

.review

Για ιστότοπους που παρέχουν αξιολογήσεις και πληροφορίες που ψάχνουν οι απαιτητικοί καταναλωτές αλλά και για τις ίδιες τις εταιρίες που αναζητούν τη γνώμη και την κριτική των πελατών τους.

 

.black

Σχεδιαστές και bloggers μόδας, λάτρεις του goth, εταιρείες ενοικίασης κουστουμιών ή λιμουζίνων, καλλιτέχνες τατουάζ, φίρμες υψηλής ποιότητας και πολλοί άλλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το .black για σχετικές διευθύνσεις στο διαδίκτυο.

 

.tech

Για βιομηχανίες που βασίζονται στην τεχνολογία, όπως λογισμικό και τον ανάπτυξη υπολογιστών, κατασκευή hardware, επιχειρήσεις έρευνας και ανάπτυξης και για όποιον γράφει σε blogs για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

 

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment