Προχωράμε στο φθινόπωρο, είμαστε ήδη στον Οκτώβριο και έχουμε νέα! Σας παρουσιάζουμε 20 ολοκαίνουριες καταλήξεις domain TLD’s, όπως: .love, .tech, .ski, .dog, .taxi, .theater, .online, .download,  κ.α. Ας τις δούμε αναλυτικά!

 

.love .ski .online .dog .tech .taxi .theater

 

.LOVE

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με την αγάπη, όπως ιστοσελίδες γνωριμιών, ανθοπωλεία, κάβες (για καλάθια δώρων), ευχετήριες και ηλεκτρονικές κάρτες αλλά και για bloggers, ψυχολόγους, κοινωνιολόγους κι όσους θέλουν να συζητήσουν το θέμα της αγάπης online.

 

.ACCOUNTANT

Κάνε τη λογιστική επιχείρησή σου να ξεχωρίσει από τις χιλιάδες παρόμοιες στο διαδίκτυο με τo καταλληλότερο domain για λογιστές και φοροτεχνικούς.

 

.DOWNLOAD

Αν ασχολείσαι με περιεχόμενο για λήψη, προσέλκυσε ενδιαφερόμενους χρήστες κατοχυρώνοντας ένα όνομα χώρου .download

 

.LOAN

Για επιχειρήσεις και οικονομικούς συμβούλους που παρέχουν συμβουλές δανεισμού σε επιχειρήσεις ή ιδιώτες καθώς και για τράπεζες που θέλουν να προωθήσουν τραπεζικά προϊόντα δανεισμού.

 

.RACING

Για όσους ασχολούνται με αγώνες ταχύτητας (πχ αυτοκινήτων, μηχανών, σκύλων, αλόγων) αλλά και μια ευρηματική λύση για επιχειρήσεις, οργανισμούς και καμπάνιες όπου ο χρόνος μετράει.

 

.TECH

Για βιομηχανίες που βασίζονται στην τεχνολογία, όπως λογισμικό και τον ανάπτυξη υπολογιστών, κατασκευή hardware, επιχειρήσεις έρευνας και ανάπτυξης και για όποιον γράφει σε blogs για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

 

.WIN

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όσους παρέχουν online ή φυσικά τυχερά παιχνίδια (πχ Προπο, Στοιχήμα κτλ), συμβουλές και συζητήσεις για αυτά, κληρώσεις, προσφορές κτλ.

 

.SKI

Κατάλληλο για χιονοδρομικά κέντρα, καταστήματα λιανικής πώλησης, σχολές διδασκαλίας σκι, υπηρεσίες ενοικίασης σκι, ερασιτέχνες και επαγγελματίες του αθλήματος και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το σκι.

 

.FYI

Χρησιμοποίησε το .FYI (για την ενημέρωσή σoυ) ως εταιρεία, για συμβουλές και πληροφορίες αποκλειστικά προς πιστούς πελάτες, συνεργάτες και υπαλλήλους, ως ιδιώτης για κριτικές προϊόντων και σημαντικές πληροφορίες προς τους καταναλωτές, είτε ως οργάνωση, χρησιμοποιώντας το ως εργαλείο εκπαίδευσης και ενημέρωσης.

 

.MBA

Για οτιδήποτε αφορά την απόκτηση πτυχίου Master of Business Administration, κατόχους, πανεπιστημιακά ιδρύματα, καθηγητές και φοιτητές τέτοιων πτυχίων.

 

.MOVIE

Για bloggers, θέατρα, χώρους, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, σχολές κινηματογράφου, ομάδες φοιτητών που εργάζονται σε έργα που χρειάζονται χρηματοδότηση καθώς και οποιονδήποτε άλλον ασχολείται με τον κινηματογράφο.

 

.COUPONS

Για ιστοσελίδες εταιριών που παρέχουν εκπτωτικά κουπόνια ή blogs και ιστότοπους που συγκεντρώνουν και δίνουν εκπτωτικά κουπόνια από διάφορα προϊόντα κι υπηρεσίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

 

.ONLINE

Ιδανικό για ιδιώτες, επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που θέλουν να φτιάξουν την διαδικτυακή παρουσία τους ή το email τους και για οτιδήποτε μπορεί να γίνει και online (αναζήτηση, παιχνίδια, αγορές, ενοικίαση κτλ).

 

.SOCCER

Μπορεί να καταχωρηθεί από οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση και είναι ιδανικό για τις ομάδες που επιθυμούν μια ηλεκτρονική παρουσία, ερασιτεχνικά πρωταθλήματα που θέλουν να χτίσουν ένα κόμβο και για αθλητικούς συγγραφείς, αναλυτές και οπαδούς που θέλουν να ξεκινήσουν ένα blog.

 

.DOG

Ένα τέλειο TLD για κάθε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση που ασχολείται με την εκτροφή, τη φροντίδα, τον καλλωπισμό και την εκπαίδευση σκυλιών, για κτηνιάτρους, φόρουμ για ζώα συντροφιάς και bloggers.

 

.HOCKEY

Παρέχει ένα ψηφιακό κομβικό σημείο για όλες τις ομάδες, παίκτες, προπονητές, τους λάτρεις και τις επιχειρήσεις που πωλούν ή νοικιάζουν εξοπλισμό για χόκεϊ.

 

.RUN

Χρησιμοποίησε το σαν δρομέας, προσωπικός γυμναστής, για ένα πρόγραμμα εγκατάστασης, σαν δημιουργός app, έναν ελεγκτής αποσφαλμάτωσης web εφαρμογών ή οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο, άτομο ή ομάδα που σχετίζονται με τον όρο run με οποιονδήποτε τρόπο.

 

.TAXI

Ιδανικό για ολόκληρο τον κλάδο των ταξί, μηχανικούς και κατασκευαστές αυτοκινήτων, βιομηχανίες τεχνολογίας επικοινωνιών, οδηγούς ή συνδικάτα ταξί και ομάδες εργαζομένων.

 

.THEATER

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε θίασο, εταιρεία, θέατρο ή επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες για τη βιομηχανία του θεάτρου ή από ηθοποιούς, κριτικούς, εκδόσεις και bloggers που γράφουν για το θέατρο και την ιστορία του, νέες παραστάσεις και για την υποκριτική γενικότερα.

 

.LOL

Το lol στη γλώσσα του διαδικτύου σημαίνει “laughing out loud” (ξεκαρδίζομαι στα γέλια) και ταιριάζει σε ιστότοπους με χιουμοριστικό περιεχόμενο.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment