Στηρίζουμε Σάμο & Καρδίτσα

Τη χρονιά που πέρασε όλοι δοκιμαστήκαμε από την πανδημία του κορωνοϊού, σε προσωπικό, κοινωνικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνομιλώντας με αρκετούς από εσάς κατά τη διάρκεια του 2020 ακούσαμε τους προβληματισμούς, τις αγωνίες αλλά και τα σχέδια σας για την επόμενη μέρα. Κάθε μια από αυτές τις ιστορίες είναι μοναδική και δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας για να αντιμετωπίσουμε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Όπως γνωρίζετε, εκτός των μέτρων περιορισμού λόγω Covid-19 και τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση, το νησί της Σάμου χτυπήθηκε σκληρά και από τον εγκέλαδο, με καταστροφικές συνέπειες σε επίπεδο υποδομών και οικονομίας εκτός των άλλων. Παρόμοιας έκτασης καταστροφές συνέβησαν στην περιοχή της Καρδίτσας όπου η κακοκαιρία <<Ιανός>> άφησε πίσω της ανυπολόγιστες καταστροφές σε δημόσιες & ιδιωτικές υποδομές.

Οι  ιστορίες των συνανθρώπων μας που παλεύουν να αναστήσουν τη ζωή και τις επιχειρήσεις τους έφτασε στα αυτιά μας από πελάτες μας και μας έκανε να αναλογιστούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας στην προσπάθεια αυτή.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι, στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις Καρδίτσας & Σάμου, ώστε να αποκτήσουν ψηφιακή παρουσία ή να την ενισχύσουν περαιτέρω, μέσω της προσφοράς δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδας και επαγγελματικού email και δυνατότητας άμεσης και δωρεάν κατασκευής ενός website ή eshop με τα δωρεάν εργαλεία (Site.Pro, WordPress, Moodle, OpenCart, PrestaShop κτλ) που παρέχουμε με κάθε πακέτο hosting.

Πιστεύουμε πως η ανάπτυξη τόσο των φυσικών όσο και των ψηφιακών υποδομών είναι η απάντηση στις προκλήσεις του μέλλοντος. Θέλουμε να δούμε περισσότερες ιστοσελίδες και e-shop επιχειρήσεων ή οργανισμών της Σάμου & της Καρδίτσας να ανεβαίνουν στο διαδίκτυο και να δίνουν το μήνυμα πως η επόμενη μέρα μπορεί να είναι φωτεινή και ελπιδοφόρα.

Τι προσφέρουμε;

100 πακέτα φιλοξενίας “Grow Hosting” θα δοθούν εντελώς δωρεάν για ένα έτος σε επιχειρήσεις και οργανισμούς με έδρα και δραστηριοποίηση στο νησί της Σάμου και την περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες (πχ αριθμός email διευθύνσεων, χωρητικότητα πακέτου κτλ) των πακέτων φιλοξενίας της DNHOST εδώ.

Όροι Συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οργανισμοί ή ιδρύματα που έχουν την έδρα δραστηριοποίησης τους στην περιφερειακή ενότητα Σάμου ή Καρδίτσας και δραστηριοποιούνται ενεργά στην περιφερειακή τους ενότητα. Μπορείς να δεις τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στη δράση εδώ.

Πώς θα δηλώσω συμμετοχή;

Εφόσον πληροίς τα κριτήρια μπορείς να δηλώσεις άμεσα συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα ενδιαφέροντος. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσεις να συμπληρώσεις τη φόρμα, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 210.953.6767 ή στο csr@dnhost.gr

Σημαντικές Ημερομηνίες

  • Οι συμμετοχές στη δράση μέσω της φόρμας ενδιαφέροντος μπορούν να γίνονται μέχρι και τις 15/03/2021.
  • Εφόσον προκύψει ανάγκη κλήρωσης για την ανάδειξη των δικαιούχων, αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 22/03/2021 και ώρα 14:00.
  • Οι δικαιούχοι των πακέτων hosting θα ανακοινωθούν στις 23/03/2021 και θα ειδοποιηθούν μέσω email.
  • H ενεργοποίηση των πακέτων και η δήλωση του domain name (διεύθυνση της ιστοσελίδας) που θα φιλοξενήσουν, θα πρέπει να γίνει από τους δικαιούχους εντός 30 ημερών από την ημερομηνία ειδοποίησης τους.

Δικαιούχοι Πακέτων

Στη δράση έλαβαν  συμμετοχή και κέρδισαν ένα χρόνο δωρεάν hosting οι παρακάτω:

Μπουργαζάς Μιχαήλ από τη Σάμο
Στυλιανός Σωτήρης από τη Σάμο
Βελεγράκης Κωνσταντίνος από τη Σάμο
Καραντώνη Ντίνα από την Καρδίτσα
Ροδίτης Αλκιβιάδης από την Καρδίτσα
Παναγιωτίδης Δημήτρης από τη Σάμο
Χατζηνικολάου Φώτης από τη Σάμο

Τους καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια των ικανοποιημένων πελατών υπηρεσιών φιλοξενίας της DNHOST και ανυπομονούμε να δούμε τα νέα sites του live στο διαδίκτυο.

 

Author

Είμαι Digital Marketing Project Manager στην DNHOST και απολαμβάνω να μοιράζομαι μαζί σου τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του digital καθώς και άρθρα που θα βοηθήσουν το site και το e-shop σου.

Write A Comment