magento hosting - φιλοξενία magento e-shop
Το Magento είναι η πιο σύγχρονη και δημοφιλέστερη πλατφόρμα για e-Shop που υπάρχει, είναι όμως αρκετά βαρύ στην αρχική του διαμόρφωση και απαιτεί ειδικά διαμορφωμένους servers για την φιλοξενία του.

Σε αυτό το άρθρο αναλύουμε πως η dnhost σας παρέχει το Magento hosting που χρειάζεστε για ένα γρήγορο και ασφαλές e-shop!

Magento Hosting

Παρέχουμε Magento Hosting που καλύπτει τις υψηλές του απαιτήσεις του Magento σε υπολογιστική ισχύ και μνήμη, χάρη στους ολοκαίνουριους servers μας,  οι οποίοι είναι ειδικά διαμορφωμένοι και 100% συμβατοί με τις ρυθμίσεις και τα extensions που απαιτεί η φιλοξενία Magento.

Φιλοξενία Μagento eshop σε Litespeed servers

Χρησιμοποιούμε τον Litespeed Web Server αντί του Apache (που έχει το 99,9% των εταιριών hosting). Αυτή η μικρή φαινομενικά, λεπτομέρεια κάνει την τεράστια διαφορά, στην ταχύτητα, την απόδοση, την ασφάλεια και τη σταθερότητα του Magento hosting που σας παρέχουμε! Μάθετε περισσότερα για τον Litespeed web server.

Oκταπύρηνοι Intel servers με 32GB RAM & 15Κ SAS σκληρούς

Χρησιμοποιούμε Ιntel servers με επεξεργαστές με 8 πυρήνες, 32GB μνήμης & σκληρούς δίσκους SAS 15.000 στροφών (υπεροχή έναντι των SCSI/SATA σκληρών) σε Raid 10, δίνοντας σας όλη την ισχύ και την ταχύτητα που χρειάζεστε. Σε συνδυασμό με την πολιτική μας να μην υπερφορτώνουμε τους servers μας, στο Magento Hosting μας το e-shop σας θα τρέχει από 3 έως και 6 φορές πιο γρήγορα απ’τον μέσο όρο.

και είναι η καλύτερη λύση για τη φιλοξενία του Μagento e-shop σας.

Αδιάληπτες Υπηρεσίες Email

Ξέρουμε καλά πόσο σημαντική είναι η απροβλημάτιστη χρήση των email σας και εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες κι αυστηρές πρακτικές ασφαλείας & αποδοτικότητας. Πέραν της γρήγορης διακίνησης των email στο Magento hosting σας, θα έχετε διαρκή και προστασία από blacklisting, έτσι ώστε να μπορείτε να στείλετε πάντα email σε όλους τους παραλήπτες.

Ενημερωμένες Εκδόσεις Software

Πάντα εγκαθιστούμε τις νεότερες σταθερές εκδόσεις των προγραμμάτων και παρέχουμε τις τελευταίες εκδόσης της PHP, MySQL, Zend Optimizer και ότι άλλο χρειάζεται η φιλοξενία Magento eshop για να λειτουργεί άψογα.

Eιδική έκδοση της MySQL

Στους servers μας τρέχουμε μια special έκδοση της MySQL ειδικά σχεδιασμένη και βελτιστοποιημένη για μέγιστη απόδοση στην εκτέλεση των mysql queries. Σε συνδυασμό με τους 15.000 στροφών σκληρούς δίσκους παρέχουμε ακραία απόδοση στην MySQL. To  MySQL Query Cache είναι ενεργοποιημένο και βελτιστοποιημένο για το MAgento και ο πυρήνας της MySQL ειδικά ρυθμισμένος για το storage της βάσης του Magento.

Eιδική έκδοση της PHP

Ειδικά διαμορφωμένη PHP για μεγαλύτερη ταχύτητα, απόδοση αλλά και ασφάλεια στo Magento hosting που παρέχουμε. Δεκάδες μικρορυθμίσεις, βελτιώσεις, τροποποιήσεις και προσαρμογές στην PHP που τρέχει στους servers μας και στο σύστημα ασφαλείας μας, ειδικά για να προσφέρουμε κορυφαίο Magento Hosting.

 

Aναβαθμίσεις και Τεχνική Υποστήριξη

Δεν είμαστε μόνο μια εταιρία hosting, αλλά και ιδιοκτήτες πολλών sites που έχουμε στους ίδιους servers με εσάς. Γι’αυτό, προσέχουμε τους servers μας διαρκώς. Εγγυημένα,  είμαστε πάντα εδώ για να επιλύσουμε τα προβλήματα στο Magento hosting σας, και σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω, να κάνουμε τη φιλοξενία του Magento σας μια ευχάριστη και επικερδή εμπειρία.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment