Νέα TLD’s προστέθηκαν στις διαθέσιμες καταλήξεις domain για κατοχύρωση: .email, .support, .solutions, .training, .builders για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!


.email

To .EMAIL μπορεί να ενώσει χρήστες και παρόχους email υπηρεσιών σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο και να δώσει σε διαφημιστές τη δυνατότητα να φτιάχνουν email marketing καμπάνιες με περισσότερη διαφάνεια και με άλλη τακτική. Εϊναι μια κατάληξη ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Στείλτε το μήνυμά σας με ένα .EMAIL domain



.support

Πολλές επιχειρήσεις παρέχουν τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών και σέρβις μηχανημάτων και δικτύων. Επίσης πολλοί Οργανισμοί Υγείας, παρέχουν υπηρεσίες ιατρικής, υγειονομικής & ψυχολογικής υποστήριξης. Κοινωφελή ιδρύματα ζητούν τη βοήθεια των πολιτών για να στηρίξουν κοινότητες, οικογένεις και χώρες σε ανάγκη.

Προσφέρετε υπηρεσίες υποστήριξης με ένα όνομα χώρου .SUPPORT.



.solutions

Ένας από τους κύριους λόγους που οι χρήστες μπαίνουν στο Διαδίκτυο, είναι για να αναζητούν λύσεις στα προβλήματά τους. Η ανεύρεση ιστοσελίδων με πρακτικό περιεχόμενο, θα είναι ευκολότερη με την προσθήκη του .solutions, που δημιουργεί ένα χώρο για χρήστες που αναζητούν & προσφέρουν βοήθεια ή πρακτικές συμβουλές σε όσους τις χρειάζονται.

Πείτε στον κόσμο ότι έχετε τη λύση που χρειάζονται με ένα .SOLUTIONS domain.



.training

Το εκπαιδευτικό και  αναπτυξιακό εργαλείο της εκμάθησης δεξιοτήτων χρησιμοποιείται σε εταιρίες, ιδρύματα, online ιστοσελίδες αλλά και στην ιδιωτική ζωή. Για κάθε εκπαιδευτικό σκοπό μπορείτε να κλείσετε ένα .TRAINING domain, έτσι ώστε η διεύθυνση της ιστοσελίδας σας, να δηλώνει στους επισκέπτες σας ότι παρέχετε αυτό που ψάχνουν.

Εκπαιδεύστε τους πελάτες σας με ένα domain .TRAINING



.builders

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό τομέα, πχ τεχνίτης ή κατασκευαστής (οικοδόμος, εργολάβος, τεχνικός), είτε έχετε κάποιο blog για παρουσίαση και κριτική σχετικά με την οικοδόμηση και τις οικιακές τεχνικές εργασίες ή είστε επιχείρηση με κατασκευαστικά προϊόντα, τότε το  .BUILDERS είναι το κατάλληλο domain.

Φτιάξτε κι επεκτείνετε την πελατειακή σας βάση με ένα .BUILDERS domain.



Με τα νέα TLD’s .email, .support, .solutions, .training, .builders, αυξάνεται η ποικιλία των domains που παρέχουμε για κατοχύρωση domain , ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα!


Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment