Νέα TLDs Νοέμβριος 2015
Νέες καταλήξεις σε domain για κάθε ανάγκη, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει 100%: .one, .sydney, .melbourne, .hamburg, .miami, .vote, .college, .studio, .courses, .film, .live, .men, .sex, .earth

.one

Ανοιχτό σε κάθε χρήση, είτε πχ για την ανάδειξη της μοναδικότητας ενός προϊόντος, την μονοήμερη διάθεσή του σε τιμή προσφοράς κτλ.

 

.sydney, .melbourne, .hamburg, .miami

Ιδανικά για την ανοιχτή πληροφόρηση των επισκεπτών και την προβολή κάθε ιδιώτη, επιχείρησης, δημόσιας αρχής ή κοινωφελούς ιδρύματος με έδρα ή συμφέροντα στο Σύδνεϋ, τη Μελβούρνη, το Αμβούργο και το Μαϊάμι.

 

.vote

Η προφανής επιλογή για ιστοσελίδες που ασχολούνται με και δημοσιεύουν αποτελέσματα από πολιτικές εκλογές και μη (δημοτικές, βουλευτικές, σωματείων/συλλόγων), καθώς και για την προβολή των υποψήφιων σε εκλογικές αναμετρήσεις.

.college

Κατάλληλο για άμεσα αναγνωρίσιμες διευθύνσεις internet για οργανισμούς, ιδρύματα και επιχειρήσεις που παρέχουν ή  προωθούν υπηρεσίες ανώτερης εκπαίδευσης καθώς και για συζητήσεις μεταξύ σπουδαστών και ενδιαφερομένων για κάποιο πτυχίο.

 

.courses

Ενημερώνει τους επαγγελματίες και τους υποψήφιους σπουδαστές ότι παρέχετε την εκπαίδευση ή την πιστοποίηση που αναζητούν.

 


 

.film

Κατάλληλο για τη βιομηχανία του κινηματογράφου αλλά και σε όλους όσοι αγαπούν το σινεμά: ιστοτόπους φίλων του σινεμά, κριτικών, σχολών κινηματογράφου, ιστότοπους με κριτικές ή καταλόγους και βάσεις δεδομένων ταινιών, σχολές κινηματογράφου και παρόχους σχετικού τεχνολογικού εξοπλισμού.

.studio

Η λέξη στούντιο αποπνέει δημιουργικότητα, έτσι είναι ιδανικό για την ηχογράφηση μουσικής, για επαγγελματίες και μαθήματα ζωγραφικής και γλυπτικής, τη φωτογραφία, την ηθοποιία καθώς και για την ενοικίαση μικρών και καλαίσθητων διαμερισμάτων με σύγχρονη διακόσμηση.

 

.live

Για οτιδήποτε μπορεί να μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο, από παροχή υπηρεσιών, αναμετάδοση μουσικής, βίντεο ή ραδιοφώνου, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, ειδησεογραφικά sites κτλ.

 


.men

Το ιδανικό domain για ιστότοπους με όλα όσα ενδιαφέρουν τους άντρες, όπως ρούχα, στυλ και μόδα, ποδόσφαιρο και διάφορα αθλήματα, αυτοκίνητα και μηχανές, υγεία, σεξ και διατροφή, επιχειρήσεις και χρηματοοικονομικά.

 

.sex

Το .sex υπερβαίνει τα στενά όρια της ερωτικής διασκέδασης και μπορεί να έχει τομείς εφαρμογής και στην ενημέρωση για θέματα ασφαλούς σεξουαλικής δραστηριότητας, την επιμόρφωση σε θέματα σεξουαλικότητας και στα μέσα αντισύλληψης, καθώς και στην ψυχολογία και την κοινωνιολογία.

 

.earth

Απευθύνεται σε οποιονδήποτε ασχολείται με την ζωή, την προστασία και την επιστημονική μελέτη του πλανήτη μας (για βιολόγους, οικολόγους, αρχιτέκτονες, εταιρίες ανακύκλωσης κτλ) ή βοηθά στην υιοθέτηση μιας πιο οικολογικής, πράσινης συνείδησης και τρόπο ζωής αλλά και για οποιαδήποτε επωνυμία ή φράση περιέχει τη λέξη “earth”.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment