Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και όλα στολίζονται εορταστικά. Έτσι σου δίνουμε 6 ιδέες για να προσαρμόσεις στην ιστοσελίδα σου και να φτιάξεις μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα!

1. Χριστουγεννιάτικα γραφικά και ευχές

Καλωσόρισε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σου με εορταστικά γραφιστικά τα οποία θα συνοδεύονται με χριστουγεννιάτικες ευχές. Όπως για παράδειγμα ένα pop-up με χριστουγεννιάτικο design και ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα.

2. Χριστουγεννιάτικο logo και slogan

Πρόσθεσε στο logo σου, χριστουγεννιάτικη “διάθεση” με την χρήση ενός αγιοβασιλιάτικου καπέλου, ενός ταράνδου ή λίγων νιφάδων χιονιού. Ακόμη, μπορείς να συνδυάσεις κάποιες εορταστικές λέξεις ή εκφράσεις στο εταιρικό σου slogan. Προσοχή μην το παρακάνεις και επηρεάσεις αρνητικά την εταιρική σου ταυτότητα.

3. Χριστουγεννιάτικο slider ή hero image

Αν έχεις ήδη slider στην αρχική σου σελίδα, το οποίο εναλλάσσει φωτογραφίες των προϊόντων και υπηρεσιών σου, τι πιο εύκολο από το να προσαρμόσεις σε αυτό χριστουγεννιάτικο decoration και ευχές. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην περίπτωση που η ιστοσελίδα σου διαθέτει hero image, εμπλούτισε την ή άλλαξε την υπάρχουσα με μια χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

4. Χριστουγεννιάτικα γραφικά στις γωνίες του website

Οι επιλογές σου εδώ είναι πάρα πολλές. Θα μπορούσες να προσθέσεις ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, ταράνδους, γκι κ.α. στη κάτω δεξιά ή αριστερή γωνία της ιστοσελίδας τα οποία θα μένουν σταθερά (sticky) κατά την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα.

5. Χριστουγεννιάτικες προσφορές

Δημιούργησε ένα landing page, στο οποίο θα παρουσιάζεις τις χριστουγεννιάτικες προσφορές των προϊόντων ή υπηρεσιών σου και στην συνέχεια σύνδεσε το με ένα call-to-action κουμπί από την αρχική σου σελίδα.

6. Let it snow! Let it snow!

Ένας αρκετά συνηθισμένος τρόπος για να προσθέσεις χριστουγεννιάτικη διάθεση στη ιστοσελίδας σου, είναι η “ψηφιακή χιονόπτωση” που χρησιμοποιούνται από αρκετά website κατά την εορταστική περίοδο. H “ψηφιακή χιονόπτωση” θα πρέπει να είναι όμορφη, ευχάριστη και διακριτική στους επισκέπτες σου.

*Tip
Μην το παρακάνεις! Οι παραπάνω προσθήκες δεν θα πρέπει να επηρεάσουν αρνητικά το user experience του χρήστη, την λειτουργικότητα και την ταχύτητα της ιστοσελίδας σου.

Μη ξεχάσεις τις Χριστουγεννιάτικες Προσφορές μας!

-20% σε HOSTING  & -10% σε Thawte EV SSL 

Author

Είμαι Digital Marketing Manager στην DNHOST και φροντίζω για την προώθηση των υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών μας για χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.

Write A Comment