Nέα TLD's
12 νέα TLD’s διαθέσιμα για κατοχύρωση από σήμερα: .buzz, .gift, .guitars, .link, .photo, .pics, .holiday, .marketing, .blue, .onl, .pink, .red



 

.buzz

H φράση “Buzz” αποδίδει τον ενθουσιασμό και τη διάδοση από χρήστη σε χρήστη που συνοδεύει νέες ιδέες, προωθητικά ή viral ενέργειες και βίντεο σε ένα διαδικτυακό κόσμο που αλλάζει συνεχώς και μπορεί να αναδείξει φρέσκο και πρωτότυπο περιεχόμενο. Το .BUZZ παρέχει μια κατάληξη domain ιδανική για προωθητικές ιδέες, διαφημιστές, κοινότητες, καλλιτέχνες ή οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το buzz για να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα.



.gift

Mε το .GIFΤ οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες του προσωπικού ή επαγγελματικού δώρου έχουν ένα σχετικό TLD με το επάγγελμά τους.



.guitars

Η κιθάρα είναι ένα από τα 5 δημοφιλέστερα μουσικά όργανα στον κόσμο και το .GUITARS αποτελεί το ιδανικό domain για όσους θέλουν να μοιραστούν online το πάθος τους για την κιθάρα αλλά και για καλλιτέχνες, κιθαριστικά συγκροτήματα & ερασιτέχνες και εμπόρους μουσικών οργάνων.



.link

Το .LINK μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρίες που ειδικεύονται στην online δικτύωση και προσέγγιση επαγγελματιών μεταξύ τους ή με πιθανούς εργοδότες, για όσους ασχολούνται με το δημιουργικό (creative) ή την δόμηση ομάδων εργασίας.



.photo

Το .PHOTO είναι μια κατάληξη κατάλληλη για κάθε φωτογράφο, ερασιτέχνη ή επαγγελματία, στούντιο φωτογραφίας και τυπογράφους.



.pics

Χρησιμοποιήστε το ως ένα και μοναδικό προορισμό που οδηγεί σε όλες τις on-line φωτογραφίες σας, ή για να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο και να αναδείξετε τις δεξιότητες σας στην φωτογραφία.

 

.holiday

Το .HOLIDAY είναι κατάλληλο για κατασκευαστές ευχητήριων καρτών, καταστήματα εξοπλισμού για πάρτυ, μπλόγκερς διακόσμησης, ιστοσελίδες για το γάμο ή για ταξίδια.



.marketing

Το marketing είναι απο τα σημαντικότερα συστατικά για μια επιτυχημένη επιχείρηση και έτσι το .MARKETING προσφέρει μια επικεντρωμένη τοποθεσία για όλες τις ανάγκες της επιχειρηματικής προώθησης, κάνοντάς το ευκολότερο για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται τέτοιες υπηρεσίες και σχετικό υλικό να βρούν τις κατάλληλες λύσεις marketing.



.blue

Το .BLUE είναι ανοιχτό σε κάθε χρήση από ιδιώτες, επιχειρηματίες ή ομάδες χρηστών για την προώθηση εμπορικού/διαφημιστικού υλικού και ειδικών εκδηλώσεων, τη δημιουργία online κοινοτήτων ή τη δημιουργία προώθησης εράνων ή αύξησης αναγνωρισιμότητας μέσω buzzwords.



.onl

Το .ONL σαν συντομογραφία του online, μπορεί να είναι μια κατάληξη για κάθε ιστοσελίδα και κάθε χρήση.



.pink

Το ροζ χρώμα φέρνει απευθείας στο μυαλό τη θηλυκότητα και τη γυναικεία ομορφιά και φροντίδα, την εργαστηριακή έρευνα και τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του στήθους, την μόδα, την παιδική ένδυση, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, προωθητικές ενέργειες marketing/branding ή οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με το χρώμα αυτό και τις έννοιες με τις οποίες αυτό συνδέεται στη συνείδηση του κοινού ή από εμπορικές εφαρμογές του.



.red

Υπάρχουν αναρίθμητες εφαρμογές του κόκκινου χρώματος, από προωθητικές ενέργειες, φιλανθρωπία, τέχνη, φωτογραφία, τηλεπικοινωνίες ή αθλητικές ομάδες έως διακόσμηση και συμβουλές ένδυσης και εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων ή σπιτιών.



Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment