Νέα TLD's 2016

Τα 10 πρώτα νέα TLDs για το 2016 είναι εδώ και μιλάνε απευθείας σε όσους σχετίζονται με το αυτοκίνητο (.auto, .car, .cars) , το κρασί (.vin, .win), την ασφάλεια (.security, .protection), τις σχέσεις (.family, .world) και την τέχνη (.theatre). Παρακάτω θα βρεις όλα τα νέα tlds που θα σε βοηθήσουν να χτίσεις ένα ισχυρό domain για την επιχείρηση σου.

.FAMILY

Χρησιμοποίησέ το για να δημιουργήσεις ένα online δίκτυο για τη στήριξη των οικογενειών στις οποίες ανήκεις, είτε είναι μια εταιρική οικογένεια, μια φιλανθρωπική οργάνωση ή μια οικογένεια αγαπημένων και φίλων.

.AUTO

Ένα TLD για τη βιομηχανία αυτοκινήτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μεμονωμένους πωλητές, εμπόρους, ή συντάκτες περιοδικών, λάτρεις της αυτοκίνησης και blogs.

.CAR

Για εμπόρους, ανεξάρτητους πωλητές, μηχανικούς, καταστήματα αξεσουάρ, αγωνιστικές πίστες, ή όποιους γράφουν για αυτοκίνητα σε κάποιο site, καθώς και για την προώθηση νέων ενεργειακών λύσεων στην αυτοκινητοβιομηχανία.

.CARS

Για αξιολογητές αυτοκινήτων, πωλητές, αντιπροσωπείες, μηχανικούς, περιοδικά της βιομηχανίας, εμπόρους λιανικής αξεσουάρ, blogs και οποιεσδήποτε άλλες επιχειρήσεις, ομάδες ή άτομα που εμπλέκονται στον κλάδο των αυτοκινήτων.

.PROTECTION

Ιδανικό για όλα τα είδη προστασίας, π.χ.: υλικά προστασίας, ασφαλιστικά προγράμματα προστασίας περιουσίας, υγείας και ζωής και υπηρεσίες φυσικής, σωματικής προστασίας και φύλαξης (security).

.SECURITY

Ταιριάζει σε οποιοδήποτε άτομο, ομάδα ή επιχείρηση, καθιστώντας το ένα ευέλικτο και μοναδικό TLD για τον κλάδο της ασφάλειας και της προστασίας, αυξάνοντας έτσι τη δικτύωση, την κυκλοφορία του site καθώς και τις πελατειακές σχέσεις.

.THEATRE

Κατάλληλο για οποιοδήποτε θίασο, εταιρεία, θέατρο ή επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες για τη βιομηχανία του θεάτρου, αλλά και από κριτικούς, έντυπα και bloggers που γράφουν για το θέατρο και τις εξελίξεις του.

.WORLD

Μια διεύθυνση για εταιρίες διεθνών σχέσεων, διεθνείς φιλανθρωπικούς οργανισμούς και πολυεθνικές εταιρίες που επιθυμούν να συνδεθούν με ένα παγκόσμιο δίκτυο χρηστών.

.VIN

Είναι το τέλειο TLD για τον αμπελοοινικό κλάδο, διότι δημιουργεί ένα αναγνωρίσιμο και σχετικό πεδίο ονομάτων για την καλύτερη δικτύωση και το μάρκετινγκ των διανομέων, αμπελώνων, καταστημάτων κρασιού και bloggers με επίκεντρο τις συμβουλές και τα σχόλια.

.WINE

Προορίζεται να λειτουργήσει ως ένα εικονικό κέντρο για τον κόσμο του οίνου και είναι ιδανικό για τους οινοπαραγωγούς, τους αμπελώνες, γευσιγνώστες και λάτρεις του κρασιού, συλλέκτες, bloggers, περιοδικά, κατασκευαστές ποτηριών και wine bars.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment