Τα comodo ssl γίνονται sectigo

Την 1η Νοεμβρίου 2018, η Comodo CA – μια από τις παγκόσμιες εκδούσες αρχές SSL πιστοποιητικών (η οποία έως πρότινος ανήκε στην Comodo Group) αφού εξαγοράστηκε από την Francisco Partners, μετονομάστηκε σε Sectigo. H αλλαγή της επωνυμίας σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Sectigo, Bill Holtz, είχε ως στόχο να εξαλείψει την σύγχυση που υπάρχει στο brand της Comodo CA σε σχέση με την Comodo Group, αλλά και να της επιτρέψει να εισέλθει σε μια ευρύτερη αγορά για λύσεις στην ηλεκτρονική ασφάλεια.

Με το rebranding της Comodo CA σε Sectigo, τονίζουμε την επέκτασή μας πέρα από τα SSL στην γενικότερη ασφάλεια στο διαδίκτυο και αναγγέλλουμε τη δέσμευσή μας να κάνουμε το Διαδίκτυο ασφαλέστερο  – τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές.
-Bill Holtz, Διευθύνων Σύμβουλος της Sectigo, το επίσημο δελτίο τύπου.

Είναι γεγονός ότι η Comodo CA, στο εξής Sectigo, είναι η μεγαλύτερη εκδούσα αρχή SSL πιστοποιητικών με περισσότερες από 100 εκατομμύρια πωλήσεις πιστοποιητικών που χρησιμοποιούνται από 700 χιλιάδες επιχειρήσεις παγκοσμίως. 

Τι αλλάζει με το rebranding της Comodo CA σε Sectigo

Για να σε προετοιμάσουμε, ετοιμάσαμε μια λίστα με πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζεις για την αλλαγή της επωνυμίας από Comodo CΑ σε Sectigo, η οποία και θα ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2019.

  1. Τα ήδη εγκατεστημένα Comodo SSL θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και ως εκδούσα αρχή μέχρι την λήξη τους θα συνεχίσει να φαίνεται η Comodo.
  2. Αν για οποιοδήποτε λόγω κάνεις reissue το υπάρχον Comodo SSL σου, μετά το reissue θα βλέπεις ως εκδούσα αρχή την Sectigo.
  3. Αν έχεις αγοράσει κάποιο από τα Comodo SSL μας, από τις 14 Ιανουαρίου και μετά, ως εκδούσα αρχή θα βλέπεις την Sectigo.
  4. Όσον αφορά την επικοινωνία με το support, τα τηλέφωνα παραμένουν ίδια, ενώ τα email θα αλλάξουν. Προς το παρόν, ακόμη και αν στείλεις ένα αίτημα υποστήριξης σε διεύθυνση με κατάληξη “comodoca.com”, αυτό θα προωθηθεί αυτόματα στις νέες διευθύνσεις της Sectigo.
  5. Δεν θα υπάρξει αλλαγή στις τιμές των SSL στο τελικό πελάτη από την διαδικασία του rebranding. Σε περίπτωση που μελλοντικά η Francisco Partners αποφασίσει να αλλάξει τις τιμές, θα υπάρξει σχετικά αναπροσαρμογή και από την πλευρά μας.
  6. Δεν θα αλλάξει η ποικιλία των SSL Certificates που παρείχε έως τώρα η πρώην Comodo CA. Το μόνο που θα αλλάξει είναι η ονομασία τους σε Sectigo.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, στην DNHOST θα προχωρήσουμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν την αντικατάσταση των ονομάτων των Comodo SSL σε Sectigo SSL και θα σε ενημερώσουμε για αυτό εκ νέου! 

Ελπίζουμε το παραπάνω άρθρο να σου έλυσε όλες τις πιθανές απορίες που αφορούν το rebranding της Comodo CA σε Sectigo. Αν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον βοήθεια μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να μας γράψεις την ερώτησή σου στα σχόλια.

Author

Είμαι Digital Marketing Manager στην DNHOST και φροντίζω για την προώθηση των υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών μας για χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.

Write A Comment