Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα στην DNHOST πλέον γίνονται μέσω του πρωτοκόλλου ταυτοποίησης 3D Secure συμμετέχοντας ταυτόχρονα στις νέες υπηρεσίες MasterCard® SecureCode™ και Verified by VISA που υποστηρίζουν όλες οι σύγχρονες τράπεζες και κάρτες.

Οι Υπηρεσίες 3D Secure, MasterCard SecureCode και Verified by VISA παρέχουν ισχυρότερη ασφάλεια και προστατεύουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση πιστωτικής κάρτας σε συναλλαγές στο διαδίκτυο, μέσω της χρήσης του Κωδικού Πρόσβασης.Τον Κωδικό τον γνωρίζει μόνο ο κάτοχος, έτσι ακόμα και αν η κάρτα κλαπεί, δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί!

Έτσι, στη διαδικασία μιας συναλλαγής στις υπηρεσίες της DNHOST, πλέον απαιτεί τη χρήση αυτού του Κωδικού για να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Πριν κάνετε την πληρωμή σας, συστήνουμε να απενεργοποιήσετε όποια λειτουργία του Antivirus σας προστατεύει πληρωμές μέσω internet (πχ Kaspersky Safe Money, ESET Banking & Payment protection κτλ).

 

Βήμα 1ο: Eπιλέξτε ως τρόπο πληρωμής “Πληρωμή με κάρτα“.

Βήμα 2ο: Επιλέξτε τον τύπο της Κάρτας σας, εισάγετε τα στοιχεία της και πατήστε στο “ΠΛΗΡΩΜΗ“.

Πληρωμή με 3D Secure, Βήμα 3ο

Βήμα 3ο: Εισάγετε το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό Πρόσβασης για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή!

Πληρωμή με 3D Secure, Βήμα 4ο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιμένετε να ολοκληρωθεί η συναλλαγή και μην ΚΛΕΙΣΕΤΕ το παράθυρο, μην κάνετε Πίσω ή Ανανέωση.

 

Διαβάστε περισσότερα για την 3D Secure πληρωμή με κάρτα και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment