7 νέες καταλήξεις domain προστέθηκαν στις ήδη διαθέσιμες:  .tires, .flowers, .yoga, .wedding, .wales, .fashion, .garden!
Αποκτήστε κι εσείς μια διεύθυνση στο internet που θα λέει στους πελάτες σας ότι βρίσκονται στο σωστό website.

 

may 2015 new TLDs

.tires
Αν κατασκευάζετε, πουλάτε ή επισκευάζετε ελαστικά, ένας ιστότοπος είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βρείτε νέους πελάτες και να κάνετε τους ήδη υπάρχοντες πελάτες να σας επισκεφτούν ξανά. Είναι μια θαυμάσια επιλογή για μηχανικούς αυτοκινήτων, κατασκευαστές, καταστήματα λιανικής, συνεργεία επισκευής και κριτικούς της αγοράς ελαστικών.

 

.flowers
Μια διεύθυνση που αναγνωρίζεται αμέσως για το ανθοπωλείο, τον κήπο, το θερμοκήπιο, την υπηρεσία παράδοσης ή οποιαδήποτε άλλη ανθοκομική επιχείρηση διαθέτετε. Είναι επίσης ιδανικό για ανθοκόμους, κηπουρούς, διακοσμητές, ιδιοκτήτες θερμοκηπίων, διοργανωτές εκδηλώσεων και οποιονδήποτε έχει ταλέντο στην κηπουρική, στη δημιουργία ανθοκομικών διακοσμήσεων ή παρέχει συμβουλές για την επιλογή των κατάλληλων λουλουδιών για το γάμο, τον κήπο ή το σπίτι.

 

.yoga
Το .yoga παρουσιάζει αυτή την άσκηση σε όλο τον κόσμο και κάνει ευκολότερη την επικοινωνία δασκάλων και μαθητών, όπου κι αν βρίσκονται. Κατάλληλο για στούντιο γιόγκα, εκπαιδευτές, γυμναστές, γιόγκι, έμπειρους ή αρχάριους αλλά και κάθε επιχείρηση που πωλεί ρουχισμό και εξοπλισμό για yoga.

 

.wedding
Παρέχει ένα νέο μέσο για τις επιχειρήσεις που συνδέονται με τη βιομηχανία του γάμου προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δικτύωση και προβολή στο διαδίκτυο. Μιας και τα ζευγάρια γίνονται όλο και πιο εύστοχα στο σχεδιασμό γάμων online, το .wedding είναι τέλειο για σχεδιαστές γάμων, χώρους εκδηλώσεων, φωτογράφους, καταστήματα νυφικών, ανθοπώλες, ζαχαροπλαστεία και όσους γράφουν στο blog τους για οτιδήποτε σχετικό με γάμους.

 

.wales
Το .wales είναι διαθέσιμο σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς εντός της Ουαλίας που αναζητούν έναν τρόπο για καλύτερη δικτύωση, προβολή και προώθηση στον παγκόσμιο Ιστό. Παρέχει επίσης στις ομάδες και τα άτομα που συνδέονται με την Ουαλία μέσω ταξιδιών ή εμπορίου, την ευκαιρία να παραμείνουν συνδεδεμένοι με αυτή τη ζωντανή και μοναδική χώρα, από οπουδήποτε στον κόσμο.

 

.fashion
Αυτό το κομψό νέο domain ταιριάζει σε εμπόρους υφασμάτων, σχεδιαστές ή μεγάλες φίρμες ρούχων, υποδημάτων και αξεσουάρ, σε καταστήματα λιανικής, σε όσους έχουν πάθος με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και τα ρούχα, από τη σχεδίαση ως την πώληση, σε όσους αρέσει να αρθρογραφούν σε blogs ή να φοράνε επώνυμα κι εκκεντρικά ρούχα.

 

.garden
Το .garden προσφέρει στοχευμένες διευθύνσεις για θερμοκήπια, κηπουρούς, εμπόρους χονδρικής και εμπόρους λιανικής στην αγορά της κηπουρικής, αρχιτέκτονες, διακοσμητές χώρων και όσους ασχολούνται με τα φυτά, τα δέντρα και την (σπόρους, εργαλεία, χώμα, λιπάσματα) κηπουρική και θέλουν να τα παρουσιάσουν σε φόρουμ, ιστολόγια και e-shops.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment