Νέα TLDs
5 νέες καταλήξεις domain για μαμάδες, δικηγόρους, προσφορές, VIP τύπους και bloggers!

.MOM

Το .mom παρέχει ένα διαδικτυακό μέρος όπου οι μαμάδες μπορούν να μοιράζονται τις εμπειρίες και την αγάπη τους με τον κόσμο μέσα από μια ιδανική διεύθυνση για ιστολόγια μητέρα-προς-μητέρα, συζητήσεις συμβουλών για γονείς καθώς και για τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα που απευθύνονται σε νυν και μέλλουσες μητέρες.

.VIP

Το .vip δείχνει στον κόσμο ότι δραστηριοποιείστε στο χώρο των αποκλειστικών υπηρεσιών, όπως ενοικίαση πολυτελών οικιών/αυτοκινήτων, clubs/κέντρων διασκέδασης, συναυλιακών χώρων, εστιατορίων, μπαρ ή οτιδήποτε άλλο παρέχει υψηλής αξίας υπηρεσίες και προϊόντα σε επιλεγμένους πελάτες. Ιδανικό για μοναδικές προσφορές και ιστοτόπους VIP.

 

.LAW

Το .law είναι ένα μοναδικό, ειδικά στοχευμένο domain για κάθε δικηγόρο ή νομική εταιρία που εμπνέει εμπιστοσύνη και προσελκύει όσους αναζητούν αξιόπιστες νομικές υπηρεσίες στο διαδίκτυο.

 

 

.PROMO

Το .promo είναι κατάλληλο για κάθε ιστότοπο που παρουσιάζει τις καλύτερες εκπτωτικές προσφορές και κουπόνια στο web, προγράμματα επιβράβευσης πιστών πελατών, εκδηλώσεις προώθησης προϊόντων, επιχειρήσεων ή κάποιου ειδικού σκοπού (πχ εγκαίνια, εράνους ή φιλανθρωπικές διοργανώσεις κτλ) και θα προσελκύσει επισκέπτες που αναζητούν ευκαιρίες εξοικονόμησης χρημάτων ή αποκλειστικών προσφορών.

 

.BLOG

Το .blog ήρθε για να καλύψει τη ζήτηση για μια κατάληξη domain που απευθύνεται σε blogs (ιστολόγια). Πλέον οι ιδιώτες, χομπίστες, ελεύθεροι επαγγελματίες, οργανισμοί και εταιρίες έχουν ένα domain για το blog τους ώστε να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις, τις απόψεις και τα νέα τους.

 

Αναζήτησε τα παραπάνω domains στην αναζήτηση domain της DNHOST 🙂

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment