Νέα TLD’s διαθέσιμα για κατοχύρωση από σήμερα στο https://dnhost.gr : .best, .dance, .democrat, .expert, .exposed, .foundation, .luxury, .works

.democrats .dance

 

.best

Αναδείξτε το καλύτερο προϊόν, μαγαζί, εστιατόριο ή οτιδήποτε θεωρείτε ή πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο στο είδος του!

 

.dance

Iδανικό για σχολές χορού, λάτρεις, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες χορευτές, ιστοσελίδες με είδη, βοηθήματα και βίντεο για διάφορα στιλ χορού κτλ.

 

.democrat

Το κατάλληλο domain για οποιαδήποτε δημοκρατική παράταξη (ή μέλος της) που θέλει να προωθήσει τις ιδέες, το όραμα και τις αξίες του ή για οποιοδήποτε αυτοδιοικητική οργάνωση (ΤΠΑ, φοιτητικές οργανώσεις κλπ).

 

.expert

Αν είστε ειδήμων σε οποιοδήποτε θέμα ή ειδικότητα και θέλετε να μοιραστείτε ή να διαδώσετε τις ικανότητές σας σε οποιοδήποτε τομέα, αυτό είναι το καλύτερο domain για σας!

 

.exposed

Αν θέλετε να ρίξετε φως σε οποιοδήποτε δημοφιλές (ή μη) θέμα, αποκαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες ή (μικρά ή μεγάλα) μυστικά που δεν είναι διαθέσιμα στον καθένα για οποιοδήποτε πρόσωπο, τεχνολογία, θέμα ή γεγονός, τότε το .exposed σας ταιριάζει απόλυτα!

 

.foundation

Ένα TLD που προορίζεται για οργανισμούς και ιδρύματα (μη κερδοσκοπικά ή φιλανθρωπικά) που παρέχουν υποστήριξη μέσω επιχορηγήσεων και θέλουν να προβάλουν τη δραστηριότητά τους στο κοινό.

 

.luxury

Για όσους παρέχουν προϊόντα κι υπηρεσίες πολυτελείας στους πελάτες τους (ξενοδοχεία, spa, κοσμηματοπωλεία, ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα κτλ) καθώς και για όσους παρακολουθούν και παρουσιάζουν πολυτελή είδη και τρόπο ζωής.

 

.works

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε… δουλεύει με ή χωρίς τις παρεμβάσεις και συμβουλές σας. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε άτομο ή εταιρία θέλει να παρουσιάσει  τις δυνατότητες, τα πλεονεκτήματα, τη δυναμική και τις προοπτικές ανάπτυξης ενός προϊόντος, μιας καινοτομίας ή μιας ιδέας. Αλλά μπορεί και (ανάλογα με την ερμηνεία του όρου “works” να χρησιμοποιηθεί και για ανακοίνωση θέσεων εργασίας, παρουσίαση portfolio κτλ.

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment