Έχετε μια δύσκολη να θυμηθεί κάποιος διεύθυνση στο blog σας, πχ mypersonalblog.tumblr.com και θέλετε να έχετε ένα σύντομο URL; Μπορείτε εύκολα με ένα .ME domain.

Η διαδικασία να συνδέσετε ένα ευκολομνημόνευτο domain name, πχ myname.me με το ήδη υπάρχον blog σας (πχ whatever-else.blogspot.com), είναι πολύ εύκολη.

1. Κάντε εγγραφή στο site μας ή συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και αναζητήστε το domain name που θέλετε.

2. Ολοκληρώστε την αίτηση κατοχύρωσης του .me domain σας και έπειτα ενεργοποιήστε τη Δωρεάν φιλοξενία (ή αγοράστε ένα εμπορικό πακέτο hosting αν θέλετε περισσότερα από ένα email και περισσότερο χώρο) για το domain σας.

3. Μπορείτε να κάνετε ανακατεύθυνση του domain σας (forwarding) με δύο τρόπους: μέσω των DNS ρυθμίσεων ή μέσω της λειτουργίας Domain Forwarding από το Plesk panel.

Αυτό ήταν! Η ανακατεύθυνση θα λειτουργήσει έπειτα από λίγες ώρες και θα μπορείτε εσείς και οι επισκέπτες σας να επισκέπτονται το blog σας, από τη διεύθυνση που μόλις κατοχυρώσατε, πχ: myblog.me

 

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment