Site Builder Site Pro Button

Εδώ και μερικές ημέρες αν έχεις μπει στο διαχειριστικό (Plesk) του web hosting σου στην DNHOST θα έχεις παρατηρήσει ένα νέο εικονίδιο με όνομα website builder Site.Pro

Πρόκειται για το νέο website builder το οποίο προσθέσαμε Δωρεάν σε όλα τα πακέτα web hosting προκειμένου να σε βοηθήσει στην κατασκευή του site σου, χωρίς την παραμικρή γνώση προγραμματισμού και Web design.

Με τη βοήθεια του sitebuilder μπορείς να δημιουργήσεις προσωπικά ή επαγγελματικά εταιρικά sites, ακόμα και eshops. Διαθέτει μια πλούσια γκάμα από όμορφα καλοσχεδιασμένα templates, αρκετά plugins για να προσθέσεις extra λειτουργίες και responsive design ώστε το site σου να προσαρμόζεται το ίδιο καλά σε όλες τις συσκευές χωρίς κόπο.

Οι αλλαγές γίνονται οπτικά και το αποτέλεσμα εμφανίζεται άμεσα, ενώ μπορείς πολύ εύκολα να προσθέσεις ή να τροποποιήσεις κείμενα & εικόνες με τη λειτουργία drag & drop!

 

Με κάθε πακέτο Premium Web Hosting!

 

Ξεκίνα να δημιουργείς με το website builder Site.Pro γιατί:

  1. Είναι Δωρεάν, με κάθε πακέτο web hosting
  2. Είναι πολύ γρήγορο και εύκολο στη χρήση.
  3. Δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού.
  4. Διαθέτει δεκάδες έτοιμα επαγγελματικά templates.
  5. Το μαθαίνεις εύκολα μέσω του διαδραστικού βοηθού.

Για να φτιάξεις το 1o σου site με το νέο website builder, δες τον αναλυτικό οδηγό που ετοιμάσαμε εδώ

Author

Είμαι Digital Marketing Manager στην DNHOST και φροντίζω για την προώθηση των υπηρεσιών και την ενημέρωση των πελατών μας για χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα.

Write A Comment