Στο
blog της ομάδας του Magento, διάβασα πρόσφατα το επίσημο καλωσόρισμα του Εbay στην οικογένεια του Magento σαν στρατηγικό επενδυτή του. Το νέο ήρθε έπειτα από καταιγισμό email που δέχθηκαν στην Magento σχετικά με την ανακοίνωση των αναλυτών του Ebay, ότι πέρυσι έκαναν μια αξιοσημείωτη επένδυση στο λογισμικό Magento.

O Roy Rubin έγραψε λοιπόν στο blog της, ότι πριν ένα χρόνο έγινε η επένδυση του Ebay κι ότι δε θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο συνέταιρο για την εταιρία τους. Στο χρόνο που ακολούθησε αυξήσανε τους υπαλλήλους τους από 90 σε 230+, τα έσοδά τους τριπλασιάστηκαν και κάθε μήνα έχουν περισσότερους νέους εταιρικούς πελάτες, απ’ ότι οι ανταγωνιστές τους σε 1 χρόνο!

Το κοινό όραμα των δυο εταιριών για την κοινότητα του web, τη συνεργασία, το συνεταιρισμό και τη διαφάνεια, υποστηρίχθηκε από το Ebay έτσι ώστε το Magento να συνεχίσει την επιτυχημένη ανοδική του πορεία στο οικοσύστημα του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το όραμα του Magento, είναι να βρίσκεται στο κέντρο του eCommerce και φαίνεται να τα καταφέρνει, έχοντας δώσει την ευκαιρία σε περισσότερους από 90.000 εμπόρους και 350.000 μέλη της κοινότητας, developers, designers και systems integrators να υλοποιήσουν επιτυχημένα και καινοτόμα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Το Magento πλέον σαν όνομα ξεπέρασε ακόμη και το eCommerce, στις αναζητήσεις στην Google http://tinyurl.com/yd5ofcd και με την επαγγελματική του πλατφόρμα έχει επισκιάσει κάθε άλλο λογισμικό -ecommerce στην αγορά.

[Πηγή]

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment