νέα Top Level Domains
5 νέες καταλήξεις domain είναι διαθέσιμες για κατοχύρωση: .coffee, .florist, .house, .international και .solar

 

.coffee

Ο καφές είναι ίσως το δημοφιλέστερο ρόφημα και τροφοδοτεί διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας: εμπόριο και εκθέσεις τροφίμων, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας ή προώθησης προϊόντων καφέ, ηλεκτρονικά καταστήματα, μπλόγκς και ιστοσελίδες αφιερωμένες σε αυτό το γευστικό ρόφημα. Οπότε είναι η ιδανική κατάληξη για όσους καλλιεργούν, επεξεργάζονται, εμπορεύονται, διαθέτουν ή διαφημίζουν τον καφέ και σχετικά με αυτόν προϊόντα.



.florist

Σύμφωνα με μια έρευνα αγοράς, ο καλύτερος τρόπος για τους μικρούς ανθοπωλητές να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, δεν είναι να παρέχουν τις υπηρεσίες τους μέσω μιας μεγαλύτερης εταιρίας αλλά ο αποκλεισμός των ενδιάμεσων και η απευθείας διάθεση των προϊόντων τους στους τελικούς πελάτες τους. Έτσι το .florist παρέχει μια αναγνωρίσιμη κατάληξη domain για ανθοπωλεία, κηπουρούς, καλλιεργητές και εμπόρους ανθών.



.house

Μια έξυπνη επιλογή για μεσιτικά γραφεία, εργολάβους, κατασκευαστές ή πωλητές σπιτιών και όσους ασχολούνται ή γράφουν σε blog ή περιοδικά για την αγοραπωλησία, τη διακόσμηση, την αναπαλαίωση/ανακαίνιση ή τον εξοπλισμό σπιτιών.



.international

Μια πολύ ευέλικτη και ανοιχτή σε κάθε χρήση κατάληξη domain, που μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιος ταξιδεύει συχνά ανά τον κόσμο, για πολυεθνικές εταιρίες και για πολιτιστικούς, εθελοντικούς, φιλανθρωπικούς ή φιλοζωικούς σκοπούς που δεν περιορίζονται στα στενά γεωγραφικά όρια της χώρας τους, αλλά η δράση τους επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο.



.solar

H ηλιακή ενέργεια θα αποτελεί το 10% της παγκόσμιας ενέργειας έως το 2020 και όσο η βιομηχανία παραγωγής προϊόντων ηλιακής ενέργειας αναπτύσσεται ραγδαία, το .solar είναι το κατάλληλο domain για όσους σχεδιάζουν, κατασκευάζουν, εγκαθιστούν ή εμπορεύονται συστήματα υψηλής τεχνολογίας και παραγωγής ηλιακής ενέργειας.



Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment