Tag

seo

Browsing

Joomla-seo-settings-use-url-rewriting
To Joomla σας εμφανίζει το ενοχλητικό index.php σε κάθε διεύθυνση URL των σελίδων που έχετε φτιάξει; Μπορείτε να το αφαιρέσετε εύκολα από τα URL του Joomla site σας.

Στο Joomla μπορείτε να φτιάχνετε φιλικές προς τις μηχανες αναζήτησης διευθύνσεις URLs.

Έτσι ένα url της μορφής http://domain.gr/index.php/test-article μπορεί να μετατραπεί σε http://domain.gr/test-article ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

SEO
To να φτιάξει κανείς μια ιστοσελίδα δε σημαίνει ότι θα επιτεύξει και τους σκοπούς για τους οποίους αυτή δημιουργήθηκε.

Σε αυτό το άρθρο θα δείτε συμβουλές για βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας (SEO) έτσι ώστε να πετύχει υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

 

αύξηση πωλήσεων στο e-shop σας
Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η περιγραφή ενός προϊόντος παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Όταν λοιπόν γράφετε την περιγραφή των προϊόντων σας, δεν αρκεί μια απλή, ξερή παρουσίαση των τεχνικών του χαρακτηριστικών αλλά θα πρέπει να το κάνετε επιθυμητό ακόμη και αναγκαίο στον χρήστη!

Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Αφού τελειώσετε με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, σας απομένει η εισαγωγή του κατάλληλου περιεχομένου (κείμενο, εικόνες, πολυμέσα, συνδεσμοι κλπ) και η προώθηση της στο διαδίκτυο. Σας προτείνουμε τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε ώστε να  διασφαλιστεί ότι το website σας είναι σωστά κωδικοποιημένο και έτοιμο, πριν την δημοσιοποίηση τoυ στο διαδίκτυο. Καθαρισμός και πιστοποίηση του κώδικα HTML & CSS Αν θέλετε οι μηχανές αναζήτησης να μην σας δώσουν κακό βαθμό όσον αφορά στον κώδικα που αποτελεί τις ιστοσελίδες σας και να μπορέσουν να βρούνεύκολα το κείμενο και τους συνδέσμους που την ενδιαφέρουν ανάμεσα στις σημάνσεις HTML, θα πρέπει να τους δώσετε σαν τροφή, ιστοσελίδες με καλογραμμένο και σωστό κώδικα! Επισκευθείτε τις παρακάτω υπηρεσίες για δωρεάν υποδείξεις στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον κώδικά σας προκειμένου να είναι ευανάγνωστος από τις μηχανές αναζήτησης. http://validator.w3.org http://jigsaw.w3.org/css-validator/ http://www.w3schools.com/site/site_validate.asp http://xhtml-css.com/ Δημιουργία του Χάρτη του Ιστοτόπου σας (sitemap) Το Sitemap είναι απαραίτητο για…