Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams
To “Get Lucky” το νέο μουσικό κομμάτι των Daft Punk μετά από οκτώ χρόνια, βρίσκεται καθ’ οδόν για την 4η εβδομάδα του στο Νο 1 της Αγγλίας κι άλλων χωρών, αλλά από την 1η μέρα κυκλοφορίας του έσπασε κάθε ρεκόρ αναμεταδόσεων στη διαδικτυακή υπηρεσία Spotify.

Η επιστροφή τους σε συνεργασία με τον Pharrell Williams και τον κιθαρίστα των Chic, Nile Rodgers, είχε τη μεγαλύτερη ζήτηση για ροή μέσα σε μια ημέρα στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο κατά την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Η σουηδική ιστοσελίδα online μουσικής δεν ανακοίνωσε τον αριθμό των ροών για το κομμάτι αλλά ο υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων της υπηρεσίας αναφέρει ότι “Δεν υπήρξε ποτέ καμία αμφιβολία ότι το πρώτο single των Daft Punk έπειτα από τόσα χρόνια επρόκειτο να είναι ένα από τα μεγαλύτερα singles ντεμπούτα του 2013″. «Περιμένουμε το άλμπουμ να γίνει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, αν όχι η μεγαλύτερη, για το Spotify φέτος”, πρόσθεσε.

To “Get Lucky” είναι ήδη Νο1 σε Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, Δανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Ισπανία, Πορτογαλία και στα 10 δημοφιλέστερα σχεδόν κάθε χώρας ανά τον κόσμο!

Την Τρίτη 21 Μαϊου 2013, ο δίσκος τους “Random Access Memories” θα είναι επίσημα διαθέσιμος για εκφόρτωση και αγορά σε CD. Οι Daft Punk αναμετέδωσαν ολόκληρο το δίσκο στο iTunes με αποτέλεσμα να κυκλοφορεί ήδη στο ίντερνετ από τώρα.

Τι είναι το Spotify;

Το Spotify είναι μια ψηφιακή μουσική υπηρεσία streaming που σας δίνει on-demand πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια σε όλες τις συσκευές σας. Είτε εργάζεστε έξω, είτε κάνετε πάρτι ή χαλαρώνετε, η κατάλληλημουσική είναι πάντα στη διάθεσή σας. Επιλέξτε τι θέλετε να ακούσετε ή αφήστε το Spotify να σας εκπλήξει.

Είναι μια κοινωνικά ψηφιακή μουσική εμπειρία, όπου μέσα από μια βαθιά ενοποίηση με το facebook, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις συλλογές και τις λίστες των φίλων σας, ώστε να ανακαλύψετε και να μοιραστείτε τη μουσική που σας αρέσει.

Μια υπηρεσία που πριν μερικά χρόνια θα φάνταζε τεχνολογικά ουτοπική, τώρα αρχίζει να θεωρείται δεδομένη και παίρνει μερίδιο αγοράς από τους μεγάλους παίχτες. Έξυπνα την εκμεταλλεύονται οι Daft Punk για να προωθήσουν τη μουσική τους!

Ποιό είναι το αγαπημένο σας κομμάτι από τους Daft Punk;

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment