Αστικές Συγκοινωνίες ΟΑΣΑ στο google maps

By | 26/10/2011

Google Maps και το Here.com (της NOKIA) με πληροφορίες για την μετακίνηση στην πόλη με αστικές συγκοινωνίες.

Αστικές Συγκοινωνίες σε Google maps και here.com

Η Google ενσωμάτωσε στους χάρτες της τις διαδρομές λεωφορείων, μετρό, ηλεκτρικού συρμού, τρόλεϊ, τραμ και προαστιακού και οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες δωρεάν τόσο στους Χάρτες της Google στο internet, όσο και στην εφαρμογή Χαρτών της Google για κινητά.

Παρομοίως, αντίστοιχη υπηρεσία παρέχει και το Here.com της Nokia αλλά και το ίδιος ο ιστότοπος του ΟΑΣΑ στο http://telematics.oasa.gr/

Στη διεύθυνση https://www.google.gr/maps/dir/?hl=el , πατήστε στο το εικονίδιο με το λεωφορείο («Με δημόσια συγκοινωνία») και γράψτε το επιθυμητό σημείο αφετηρίας και τον προορισμό σας ή σύρετε τα αντίστοιχα εικονίδια πάνω στο χάρτη.

Aμέσως θα εμφανιστούν οι οδηγίες για την μετακίνησή σας με χρήση των αστικών συγκοινωνιών μαζί με το χρόνο του ταξιδιού.

Μπορείτε να ορίσετε και την ώρα αναχώρησης ή την ώρα άφιξης και επίσης η υπηρεσία σας προτείνει διάφορες εναλλακτικές διαδρομές με ταυτόχρονη οπτικοποίησή τους πάνω στον χάρτη.

Επίσης βλέπετε που είναι η κοντινότερη στάση επιβίβασης και πόσο τυχόν θα χρειαστεί να περπατήσετε έως εκεί και από την αποβίβασή σας, έως τον τελικό προορισμό σας.

Μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία για τις αστικές συγκοινωνίες (όταν αυτές λειτουργούν)!

2 thoughts on “Αστικές Συγκοινωνίες ΟΑΣΑ στο google maps

 1. RENA

  Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

  Reply
  1. Γιάννης Post author

   Ρένα, μόλις ενημερώσαμε τις οδηγίες με τα νέα δεδομένα! Καλή πλοήγηση.

   Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *