Μαναδικές προσφορές κορυφαίων domain names από την DNHOST

To 2022 νέες προσφορές domain names ήρθαν για να δώσουν ακόμη περισσότερη αξία στην κατοχύρωση των domain names σου στην DNHOST.

Με τις μεγάλες προσφορές domain name, έχεις πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία κύριων και εναλλακτικών επιλογών tld, ταχύτατη εξυπηρέτηση,  γρήγορο & σωστό billing, πάντα σε ασυναγώνιστα χαμηλό κόστος!

Top Level Domains σε Lowest Price Ever 🙂

Οι τρέχουσες προσφορές domain αφορούν  επιλογές generic TLD και ειδικά TLDs για εξειδικευμένους (niche) κλάδους.

Με αυτές τις premium καταλήξεις domain σε προσφορά, οι επιχειρηματίες και οι bloggers μπορούν να αποκτήσουν ένα σύντομο, αξέχαστο και περιγραφικό domain name που καθιστά σαφή τον σκοπό και το αντικείμενο της ιστοσελίδας τους, σε ακόμα χαμηλότερη τιμή!

.store   60   10

.online  38   9

.tech   51   19

.cloud   24  10

.space  26   8

.shop  37  17

.site  29  12

.art   14   8

.fun  23   14

.website  22€  10

.wedding  29   18

και τα πιο κλασσικά TLDs 🙂

.pro  23   14

.me  22   15

.info  23   14

 

Μερικά στοιχεία για τα domains σε προσφορά

Ας γνωρίζουμε καλύτερα μερικά από τα domains που έχουμε σε προσφορά για να κάνεις την επιλογή σου ευκολότερη.

Η δημοφιλέστερη κατάληξη domain σε προσφορά, είναι το .ONLINE που παρέχει σε ένα website δυνατή ταυτότητα και branding, σχετική με το περιεχόμενο του. Το Μητρώο που παρέχει το .online TLD, η Radix, παραμένει πιστή στον σκοπό της να δώσει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να πετύχουν στο διαδίκτυο, με πρωτοβουλίες μάρκετινγκ όπως το .Online’s Business Academy.

Το .ONLINE έχει 1,9 εκατομμύρια καταχωρισμένα domains σε 180 χώρες και είναι επίσης το πέμπτο μεγαλύτερο νέο TLD στον κόσμο. Αυτό, συν το γεγονός ότι είναι φιλικό προς το SEO (γίνονται 300 εκ. αναζητήσεις Google για τον όρο “online” κάθε μήνα), το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή TLD ανάμεσα στις υπόλοιπες προσφορές domain names μας.

Κατοχύρωσε το .ONLINE domain σου σήμερα με 76% έκπτωση!

 

Για όσους θέλουν να παρουσιάσουν την ιδέα ή την επιχείρηση τους μέσω ενός απλού και ευέλικτου domain name, το .SITE ξεχωρίζει και ταιριάζει απόλυτα σαν διαδικτυακή ονομασία ενός ιστότοπου.

Η κατάληξη αυτή είνα νέα σε σχέση με τις κλασσικές .gr, .com, .eu κτλ κι έτσι προσφέρει καλύτερη διαθεσιμότητα, δηλαδή ότι υπάρχουν ακόμη πολλά σύντομα και ελκυστικά ονόματα χώρου διαθέσιμα για  κατοχύρωση.

Το .SITE είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων νέων Top Level Domains στον κόσμο με πάνω από 1 εκ. καταχωρημένα ονόματα τομέα σε 180 χώρες και χρησιμοποιείται σε πάνω από 50 επαγγελματικούς κλάδους.

Κατοχύρωσε το .SITE domain σου σήμερα με 58% έκπτωση!

 

Ένα ακόμα φρέσκο και ανατρεπτικό domain name σε προσφορά που ενσαρκώνει το μέλλον της τεχνολογίας είναι και το .TECH που βοηθά τους χρήστες του να ξεχωρίσουν από την μάζα και να αυτοπροσδιοριστούν ως πρωτοπόροι.

Με συνολικά 400.000 registered domains σε 180 χώρες και με 200.000 προγραμματιστές να έχουν επιλέξει το .TECH ως το όνομα του διαδικτυακού σπιτιού τους, αυτή η κατάληξη domain έχει σαφώς αγκαλιαστεί από τον κλάδο του.

Κατοχύρωσε το .TECH domain σου σήμερα με 62% έκπτωση!

 

Ποιοι χρησιμοποιούν αυτά τα domain TLDs;

Τα TLDs του Μητρώου Domains Radix έχουν υιοθετηθεί από μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις. Ακολουθούν μερικά γνωστά ονόματα που χρησιμοποιούν αυτά τα domains.

O Christiano Ronaldo χρησιμοποιεί το .store

cr7fragrances.store

Το επίσημο online κατάστημα της CR7 Fragrances φιλοξενεί την πλήρη γκάμα αρωμάτων και σετ δώρων από τον Cristiano Ronaldo.

H Google χρησιμοποιεί το .site tld για τον επίσημο ιστότοπό της

business.‌site

To default subdomain της υπηρεσίας Google My Business με 35εκ+ σελίδες & 55M+ μηναίες επισκέψεις.

H Doordash επίλεξε για την ιστοσελίδα της το.online

order.‌online

Ιστοσελίδα της Doordash Inc., του μεγαλύτερου παρόχου υπηρεσιών παράδοσης φαγητού στις ΗΠΑ με μερίδιο αγοράς 56%.

Mε 700 εκατομμύρια συνδρομητές η VIacom χρησιμοποιεί .tech

viacom.‌tech

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες πολυμέσων στον κόσμο, με 700 εκατομμύρια συνδρομητές.

 


 

Κάνε λοιπόν τη δική σου αναζήτηση domain names σε προσφορά, ώστε να βρεις ακριβώς το domain που θέλεις και σου ταιριάζει απόλυτα, ακόμα και αν η πρώτη σου επιλογή δεν είναι διαθέσιμη!

Μη χάνεις χρόνο, κατοχύρωσε σήμερα το μονα-δικό σου domain name με έκπτωση έως και 83% και ξεκίνα την online παρουσία σου με ένα πακέτο web hosting που περιέχει δωρεάν το WordPress ή τον Site.Pro website builder και αξιόπιστο email.

Author

Συνιδρυτής της DNHOST, με πάθος για το διαδίκτυο, τη μουσική και τη φύση & συμβάλλει στη δημιουργία και βελτίωση των υπηρεσιών μας!

Write A Comment